Pareigūnams įkliuvo narkotikų importuotojas ir platintojas

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdos pareigūnai su įkalčiais sulaikė asmenį, kuris užsienio valstybėje įtariama įsigijo didelį kiekį narkotinių medžiagų ir kontrabandos būdu atgabeno jas į Lietuvą.

Ikiteisminis tyrimas pradėtas, gavus informacijos, kad individualią veiklą vykdantis 26-erių Klaipėdos gyventojas galimai platina narkotines medžiagas. Šis asmuo anksčiau ne kartą teistas už sukčiavimus, vagystes, viešosios tvarkos pažeidimą, neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Birželį Šilutėje, Tilžės gatvėje, uostamiesčio teisėsaugininkai sulaikė minėtą asmenį, kuris nešėsi iš užsienio valstybės į Lietuvą mikroautobusu atgabentą siuntą su įtariama dideliu kiekiu (apie 100 g) kokaino.

Pareigūnams tęsiant tyrimo veiksmus ir atlikus kratas vyro gyvenamosiose vietose, rasta apie 20 g kanapių bei elektroninės svarstyklės su kokaino ir kanapių pėdsakais.

Įtariamasis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę, vėliau jam paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas trims mėnesiams.

Taip pat laikinai apribotos nuosavybės teisės į įtariamajam priklausančias pinigines lėšas – daugiau kaip 5 000 eurų, kurie buvo rasti ir paimti kratų metu.

Už narkotinių medžiagų gabenimą per Lietuvos valstybės sieną baudžiama laisvės atėmimu nuo 3 iki 10 metų. Už neteisėtą disponavimą dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu turint tikslą jas platinti numatytas laisvės atėmimas nuo 8 iki 10 metų.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Kriminalistai sulaikė asmenį, įtariamą platinus itin pavojingus narkotikus

Klaipėdos pareigūnai su įkalčiais sulaikė dar vieną asmenį, įtariamą dideliais kiekiais platinusį narkotines medžiagas. Pareigūnams tęsiant anksčiau pradėtą tyrimą, buvo ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Orai

Pirmoji balandžio dekada - šilčiausia per visą stebėjimų istoriją

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, balandžio pirmasis dešimtadienis buvo rekordiškai šiltas. Dekados vidutinė oro temperatūra Lietuvoje buvo 10,4 °C (teigiama 5,6° ...
2024-04-12
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Už 16-metei parduotas kanapes laisvės gali netekti ilgiems metams

Klaipėdos apygardos prokuratūra praneša baigusi ikiteisminį tyrimą ir teismui perdavusi baudžiamąją bylą, kurioje kaltinimai dėl labai sunkaus nusikaltimo – narkotinių ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This