Neringos skveras: pavyko suderinti visų pusių interesus

Politikų tribūna

Audrius Petrošius, Seimo narys
2022-07-05

Komentarų: 12

Klaipėdietiškos krypties oponentai man neretai prikiša, esą šitas Seimo narys Klaipėdoje beveik nesilanko. Tai kol jie garsiai užsiima populizmu, Seimo narys ne tik lankosi, bet dar ir kažką nuveikia. Tik man labiau patinka pranešti apie rezultatą, o ne tuščią procesą.

Praėjusį rudenį gavau daugiau kaip 100-o šio ir aplinkinių namų gyventojų pasirašytą kreipimąsi dėl Neringos skvero, esančio šalia PC „Maxima” (Šilutės pl. 40A, Klaipėda), sutvarkymo, taip pat pėsčiųjų ir dviračių tako tarp Šilutės pl. ir Taikos pr. įrengimo. Ir išties, kadangi ne kartą esu apėjęs kiekvieną savo apygardos kiemą, ši erdvė ir jungiamasis takas pastebimai išsiskiria iš aplinkinių kvartalų analogiškų vietų, tad nedelsiant ėmiausi tarpininkauti gyventojams su Savivaldybės administracija.

Džiaugiuosi, kad dar praėjusių metų pabaigoje pavyko įtikinti kolegas įtraukti šių erdvių sutvarkymą į miesto strateginį planą ir jau šiandien galime džiaugtis prasidėjusiais darbais.

Gyventojų paprašysiu kantrybės – Jūsų laukia 2 etapai darbų, išdėstytų per dvejus metus. Į šių erdvių sutvarkymą bus investuoti 2,6 mln. eurų. Darbams pasibaigus Jūs ir Jūsų vaikai galės visavertiškai džiaugtis atgimusia erdve, pėstieji ir dviratininkai – dar vienu nauju jiems skirtu ruožu.

Taip pat pavyko užtikrinti, kad būtų išsaugotas ir daliai gyventojų labai svarbus medis ant kalvelės priešais namą. Tikiu, kad pavyko suderinti visų pusių interesus!

11 Comments

  1. Gyventojas

    Vėl priskyrė kitų žmonių nuopelnus sau. Ten bendruomenė pati viską išsisprendė. Nieko nenuveikęs seimūnas… O tikėjomės.

    Reply
  2. Liudvika

    Ar negėda kitų nuopelnus sau prisiimti ir dar meluoti.

    Reply
  3. Va

    Tuoj dar savivaldybės veiklos programą pasiskaitys ir dar kokią priemonę pasisavins, įdomiai čia…

    Reply
  4. Karolis

    O dabar svarbiausia apie tai, ko nepasakėte. Patekęs į miesto tarybą ir susipažinęs iš arčiau, jau tada turėjote suprasti, kad šioje savivaldybėje yra daug negerumų. Bet iš jūsų tų pastabų neišgirsta, KODĖL? Neužteko kompetencijos ar saugojote savą kailį? I.Šakalienė tiek metų užėmė miesto tvarkytojos vietą, kuriam reikia kompetencijos, tai surašyta savivaldybės miesto tvarkymo skyriaus vedėjo pareigybės aprašyme. Mieste apie 1000km.gatvių, o tikro kelininko nėra. Pagal jus, kas gali priimti po tvarkymo gatves, kelius?Koks nors muzikantas ar koks prašalaitis? Juk taip buvo su Turgaus ,Tiltų ,Daržų gatvėmis. Ir jus tylėjote !!!!

    Reply
  5. Elena

    Noriu pagirti jaunąjį Seimo narį. Noriu tokio mero!

    Reply
  6. Kindziulis

    Jei išliks kalniukai ir senasis gluosnis , o ir viską atnaujins – puiku ! Gerai padirbėta.
    Gaila, kad seime tik eilinis koncervų pimpačkiukas…

    Reply
  7. Klaipedos gyventojas

    Šaunuolis,kad rūpinatės Klaipėda taip ir toliau.Manau,kad Klaipėdai reikalingas būtent toks Meras.

    Reply
  8. mirk iš juoko

    ima savivaldybės tarybos priimtus sprendimus ir pristato kaip savo 🙂 Gal galėtų parodyti protokolą kur ką nors pasisakė ar įtikino. Tai kaip rinkti jei jau pačioje pradžioje meluoja? Būdamas seime priėmė miesto tarybos sprendimą 🙂

    Reply
  9. Samanta

    Matosi, kad į merus taikosi. Bet ir gerai. Ir pas mus Klaipėdoje padirbėjo, ir Seime, ir versle. Turėtų susigaudyti. O dar ir į žmones kreipia dėmesį. Nu tikrai geriau už senus veikėjus.

    Reply
  10. Rasa

    Pagaliau jaunas veidas Klaipėdos politinėje arenoje!

    Reply
  11. Juozas

    Čia tas kur vietoj Grubliauskia išrinko? Pagaliau normalus ir be triūbos

    Reply
  12. Jagoras

    Labai ačiū, kad nelojate ant oponentų, o dirbate. Pirmyn! Mes jus palaikom, Mere!

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

„Mobingo problema“ savivaldybėje: užteko mokymų?

Sausio viduryje kilęs ažiotažas dėl naujosios Klaipėdos valdančiosios daugumos esą vykdomo mobingo Savivaldybės administracijoje bent jau instituciniame lygyje užsibaigė. Per ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Vienur tęs pradėtus darbus, kitur - tvarkys broką

Atšilus orams, toliau bus tęsiami praėjusiais metais savivaldybės užsakymu pradėti įvairių miesto viešųjų erdvių sutvarkymo darbai. Tuo pat metu aiškėja, ...
2024-02-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos konservatorių spindesys ir skurdas*

Mūsų miestelio konservatorių spindesys, tiesą sakant, yra apgailėtinas, – sako garsus politologijos profesorius Spyglys. Nes dauguma neva opozicinės Tėvynės sąjungos ...
2024-02-23
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This