Minijos gatvėje – naujas prekybinis pastatas su biurais

Svarbu, Verslas

Ties Minijos ir Lakštučių gatvių sankryža esančiame sklype UAB „Embelija” planuoja statyti trijų aukštų prekybos paskirties pastatą su patalpomis biurams.

Šios bendrovės užsakymu UAB „Danės projektai” jau parengė ir viešina tokio pastato projektinius pasiūlymus (projekto vadovas – Valentinas Lucenko, architektė – Vilija Revaitytė). Juose rašoma, kad beveik 14 arų ploto sklype Minijos g. 62 projektuojamo 1134 kv. m ploto pastato pirmame aukšte būtų įrengtos prekybos patalpos, o antrame ir trečiame – biurai.

„Pirmas aukštas įtrauktas, pabrėžiant antro ir trečio aukšto masyvumą, išryškinant tūrį. Siekiant optiškai padidinti erdvę, numatyti vitrininiai langai, kurių skaidyme dominuoja vertikali kompozicija. Fasadui naudojamos EQUITONE apdailos plokštės, kurių grafika pratęsia vertikalias ir horizontalias langų skaidymo linijas”, – rašoma projektiniuose pasiūlymuose.

Šalia pastato numatoma įrengti 31 automobilių stovėjimo vietą. Taip pat projekto įgyvendintojai planuoja sutvarkyti Lakštučių gatvės atkarpą iki sklypo ribos įrengiant asfalbetonio dangą ir šaligatvį.

Šis projektas – jau ne pirmas „Embelijos” ir „Danės projektų” bendradarbiavimo atvejis nekilnojamojo turto srityje. Abiejų šių bendrovių lygiomis dalimis valdoma UAB „Simonsita“ šiuo metu S. Daukanto gatvėje stato biurų ir butų kompleksą, kurį projektavo „Danės projektai“.

INFORMACIJA

Susipažinti su projektiniais pasiūlymais galima iki liepos 27 d. Turgaus g. 37-5, Klaipėdoje, I-V 10-16 val., iš anksto susitarus tel. 862076751, arba internetinėje svetainėje https://www.klaipeda.lt/pp. 

Pasiūlymus galima teikti iki liepos 27 d. raštu UAB „Danės projektai“, adresu Turgaus g. 37-5, Klaipėda; el. p. danesprojektai@gmail.com

Viešas susirinkimas vyks nuotoliniu būdu liepos 27 d., 16 val. 

3 Comments

  1. Klaipēdietē

    Tokioje nepatogioje miesto dalyje kas tuom pastatytom patalpomis naudosis,nebus norinčiu.Nes miesto centre kiek tuščiu patalpu ,kur siūloma biuram,prekybai,nēra norinčiu jomis naudotis.Tai šitas naujas taip pat norinčiu jomis naudotis taip pat neatsiras.Pastatytas stovēs su užrašu parduodama,nomuojama biurams,prekybai,norinčiu tikrai nepritrauks,ne laikas .kad ju dabar atsirastu.

    Reply
  2. Audrius

    Ir vėl dviračių taką 15 m padarys palei pastatą o toliau žolynai

    Reply
    • Rokas

      Taip ir trupina tuos takus. Taip išeina, kol visų sklypų iš eilės neužstatys, vientiso dviračių tako nematysime. Absurdiška sistema

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Valdžios pradėta kova Labrenciškėje tęsis 

Beveik 9000 mokesčių mokėtojų eurų pirmoje instancijoje prakišusi Klaipėdos savivaldybė eina va bank ir toliau bando įrodyti savo tiesą ginče ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Sportas

Atnaujins dar dvi krepšinio aikšteles prie daugiabučių namų

Nors uostamiesčio daugiabučių namų kiemuose esama per 60 krepšinio aikštelių, savivaldybė pernai skyrė lėšų atsinaujinti tik dviem iš jų. Tiek pat ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Labrenciškės sklypo istorija: savivaldybei - beveik 9000 eurų sąskaita

Dabartinių Klaipėdos valdančiųjų pagimdytoje byloje, kurios epicentre buvo visuomeninės paskirties sklypas Labrenciškėje, miesto valdžiai teko nuryti karčią piliulę.  Pirmos instancijos ...
2024-03-19
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This