Dar vienos automobilių aikštelės laisvos vietos bus matyti ir internete

Transportas

VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas” (KKT) pranešė, kad nuo ketvirtadienio, rugpjūčio 24-osios, 20 val., iki ketvirtadienio bus uždaryta automobilių stovėjimo aikštelė ties „Memelio miestu” (Naujojo sodo ir Naujosios Uosto g. sankryža).

Martyno Vainoriaus nuotr.

Tuo metu joje bus montuojami realaus laiko stovėjimo davikliai. Juos įrengtus duomenys apie laisvas vietas bus transliuojami į gatvėje esančią švieslentę, kad vairuotojai dar kelyje matytų aikštelės užimtumą ir galėtų priimti sprendimą kur parkuotis.

Taip pat šie duomenys buvo prieinami tikro laiko režimu ir KKT svetainėje. Iki šiol čia buvo teikiama informacija apie duomenis iš aikštelių Šiauriniame rage, Smiltynėje, piliavietėje, Aukštojoje bei Žvejų gatvėse, taip pat čia galima rasti realaus laiko duomenis ir iš Nidos. 

1 Comment

  1. Pensnė

    Ne daviklius kokius tai montuokite, o kainas mažinkite. O tai sustojus kavos atsigerti, už parkavimą sumoki brangiau negu už kavos puodelį. Velniop tokią kavą!

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Uostas ir jūra

„Memelio mieste“ - medinio burinio laivyno angaras

Klaipėdoje duris atveria unikali, nors ir laikina, edukacinė erdvė – Lietuvos medinio burinio laivyno angaras. Ji veiks „Memelio miesto“ dalyje, ...
2024-03-06
Skaityti daugiau

Transportas

Prašymas dėl vietų automobiliams – vienu paspaudimu

Pateikti prašymą dėl papildomos aikštelės automobiliams įrengimo klaipėdiečiams bus patogiau. Savivaldybė skelbia, jog jos interneto svetainėje sukurta nauja elektroninė paslauga ...
2024-02-29
Skaityti daugiau

Nuomonės, Svarbu

Šiaurės rago skveras ir krantinė: tik klausimai

Sausio 25-ąją Klaipėdos miesto savivaldybėje įvyko Danės g. atkarpos nuo Pilies g. iki Šiaurinio rago ir kelio (gatvės) – pėsčiųjų ...
2024-02-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This