Konservatoriams beliko vienas kandidatas į merus

Politika, Svarbu

Pirmadienio rytą Klaipėdos miesto tarybos Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos frakcijos pirmininkas Aidas Kaveckis išplatino pranešimą spaudai, kuriame informavo, kad praėjusį penktadienį vykusiame partijos Klaipėdos miesto skyriaus tarybos posėdyje kartu su miesto Tarybos nariu Andriumi Petraičiu atsiėmė savo kandidatūras vidiniuose partijos rinkimuose dėl teisės tapti skyriaus kandidatu į Klaipėdos merus.

Atsižvelgusi į tokį sprendimą skyriaus Taryba patvirtino kandidatu į merus TS- LKD Klaipėdos miesto skyriaus narį, parlamentarą Audrių Petrošių.

Audrius Petrošius. Mindaugo Mikulėno nuotr.

„Sprendimą atsiimti kandidatūrą kiekvienas iš mūsų priėmėme gerai apmąstę ir galvodami pirmiausiai ne apie asmenines ambicijas, o apie tai, kas naudingiau partijai. Užuot eikvoję jėgas ir laiką vidinei konkurencijai, turime susitelkti į pasirengimą rinkimams ir kartu kaip viena komanda pasiekti geriausių rezultatų. Dabar kaip niekada anksčiau jaučiamės tvirtai ir tvirtai tikime Audriaus Petrošiaus galimybėmis laimėti Klaipėdos mero rinkimus. Tikiuosi, kad tokiam skyriaus Tarybos sprendimui pritarimą išreikš ir skyriaus nariai šeštadienį vyksiančiame visuotiniame balsavime. Visą šią kadenciją Klaipėdos miesto Tarybos TS-LKD frakcija dirbo petys petin su mūsų Seimo nariais. Kartu pasiekėme, kad Klaipėdoje būtų pradėtas kurti universiteto lygmens medicinos centras, sykiu ieškojome geriausių sprendimų suvaldant covid pandemijos, neteisėtos migracijos krizės, karo Ukrainoje iššūkius, tekusius ir mūsų miestui. Ši patirtis mus dar labiau suvienijo ir sustiprino. Pokyčių, kurie vyko ir vyksta mieste, nepastebėti neįmanoma. Tikiu, kad suvieniję jėgas pelnysime klaipėdiečių pasitikėjimą ir galėsime tęsti pradėtus darbus. Būdami viena komanda ir sujungę jaunatvišką veržlumą su patirtimi ir išmoktomis gyvenimo pamokomis, tikiu, pasieksime geriausių rezultatų artėjančiuose rinkimuose, kurie vyks 2023 metų kovo 5 dieną. Laukia nelengva, bet labai įdomi rinkiminė kova. Tikiu, kad klaipėdiečiai išsirinks geriausią merą, kuris garbingai atstovaus jų interesams”, – rašo A. Kaveckis.

Žinia, jis pastaruoju metu buvo įsipainiojęs į skandalą dėl verslo ryšių su Rusija. O A. Petrošius rugpjūčio pradžioje sulaukė raštiško 16 asmenų raginimo kandidatuoti į merus.

„Traukiuosi, nes turime vertesnį kandidatą – Audrių Petrošių. Politikoje esame stiprūs tiek, kiek stipri mūsų komanda. Matydamas ir girdėdamas išties išskirtinį klaipėdiečių palaikymą šiam jaunam politikui, noriu prie šio palaikymo prisidėti ir surėmus pečius savo energiją nukreipti siekiant to, kas geriausia klaipėdiečiams ir miestui. Su Audriumi susipažinome miesto Taryboje, nuo pirmų dienų puikiai sutarėme, dažniausiai sutapdavo ir mūsų pažiūros įvairiausiais miesto klausimais. Audriui imponavo mūsų komandos Taryboje vieningumas ir kolegialumas priimant sprendimus – tai lėmė, kad vėliau jis prisijungė prie TS-LKD frakcijos. <…> Savo darbštumu per itin trumpą laiką jis ne tik spėjo pelnyti klaipėdiečių pasitikėjimą ir laimėti rinkimus Baltijos vienmandatėje rinkimų apygardoje, tačiau taip pat išskirtinai puikiai atstovauja Klaipėdai ir klaipėdiečiams Vilniuje. Iš savivaldybės pusės nuolat kreipiamės dėl įvairiausių Klaipėdai svarbių klausimų ir dažniausiai pavyksta rasti sprendinius net ir pakankamai sudėtingose situacijose. Ir čia telpa viskas – nuo dešimčių milijonų papildomo finansavimo iš valstybės pusės brangiausiems Klaipėdoje vykstantiems projektams – iki greitu metu įkursiamų klinikų Klaipėdos mieste. Taip, besidžiaugdamas galiu pasakyti, kad tiek metų stagnavęs ligoninių klausimas Klaipėdoje pajudėjo iš vietos nemaža dalimi Audriaus lyderystės dėka – jis ne tik sugebėjo įtikinti kolegas Vilniuje priimti Klaipėdai reikalingus teisės aktus, net ir esant didžiųjų sveikatos priežiūros centrų Kaune ir Vilniuje atstovų ir įtakingų politikų priešpriešai, bet itin sudėtingame procese sugebėjo suburti kolegas iš skirtingų frakcijų čia, Klaipėdoje, kai buvo svarstomas Klaipėdos universitetinės ligoninės perleidimo valstybei klausimas, kad naujasis centras galėtų būti pradėtas formuoti. Jis turi ir dar vieną savybę, kuri, manau, yra ypač svarbi būsimam Klaipėdos merui – tai gebėjimas telkti žmones aplink save. Žinau, kad Audrius Seime palaiko puikius santykius su politikais iš įvairiausių frakcijų. Būtent geras miesto politikų santykis su nacionaline valdžia, nuolatinis bendradarbiavimas su ja, kaip parodė pastarieji metai, gali tapti raktu miestui keliaujant į naują kokybės lygį. Klaipėda turi puikią galimybę”, – taip savo poziciją socialinio tinklo „Facebook” paskyroje išdėstė A. Petraitis.

Apie savo kandidatavimą į Klaipėdos merus jau yra pranešusi valstietė Ligita Girskienė, liberalas Saulius Budinas, pretendentu nuo Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ bandys būti Artūras Bogdanovas, socialdemokratų kandidatu turėtų būti Romaldas Sakalauskas, Tautos ir teisingumo partijos pirmininkas Petras Gražulis „Vakarų ekspresui“ patvirtino kalbas, kad Klaipėdos mero rinkimuose dalyvaus ir Naglis Puteikis.

„Mane pažįstantys puikiai supranta, kad be strategijos, nustatytų veiksmingumo rodiklių, atskaitomybės ir viešosios nuomonės ką ir kaip reikia daryti, kad būtų ne tik „kitaip“, bet konkrečiai daug geriau kiekvienam – reikia turėti ne tik gerai parengtą strategiją, bet ir taktinį planą. Tad pastaruosius kelerius mėnesius aš kartu su komanda koncentruojamės į tai, tariantis ne tik su vietiniais, bet ir užsienio ekspertais.  <…> Galutinį sprendimą dėl kandidatavimo mero pareigoms priimsiu tada, kai turėsiu užbaigtą planą. Ir apie tai tikrai pranešiu. Kaip ir pranešiu su kokia komanda ketinu siekti užsibrėžtų tikslų”, – taip apie savo planus pirmadienį paskyroje „Facebook” tinkle rašė Arvydas Vaitkus.

51 Comments

  1. Gyventojas

    Labai bijau bado, maro, karo ir ugnies, bet labiausiai koncervatorių, po jų vadovavimo Klaipėda liktų dykynė. Pažiūrėkit, ką šiandien turim Lietuvoje, vadovaujant šiems nesusipratėliams. Nereikia Klaipėdos miestui poliglotų( manau, kad šis jaunuoliukas ne į užsienio reikalų min. kandidatuoja), reikia ne lozunginio pseudopatrioto, o sąžiningo, darbštaus, tikro šeimininko klaipėdiečio, o tiksliau klaipėdietės- Ligitos Girskienės.

    Reply
    • Klaipedos gyventojas

      Gyventojui,aš manau ,kad jusų samprotavimai darželinuko lygmens.Pažiūrėkit kaip klesti Palanga,o valdo konservatorius.Ne nuo partijos priklauso,o nuo žmogaus.Audrius išsilavinęs ir puikus žmogus,turintis patirties.Aš tikrai balsuosiu,už AUDRIŲ.Ojūsų Girskienė tik sugeba garsiai rėkti.

    • Gyventojau

      Oi ne ne,ką jūs turite-jūsų problema, o mes dirbam,turim pemsija spakeltas, puiki valdžia,dirbanti ekstremaliomis,krizės sąlygomis,Ir jokios Girskienės nerinksim,populistai valstiečių jau nusibodę,gana.

    • Anonimas

      Prie valstieciu salis atsigauti pradejo, galimai ir su krize susitvakytu. Bent jei jums tinka hamizmas, mums netinka rinksime uz miesto gerove kovonancia valdžią.

  2. skaitytojas

    Balsuosime už jį tikrai. Nejaugi už Ligitą G.oi ne, kai sužinojome,kad ji net netikėjo vieno seimo nario aukštaisiais mokslai,ieškojo,knisosi,baisu,aks per bobelka, o tas seimūnas Vienoj,Oksforde berods baigęs ir bakalaurą,ir magistrą, ir kalba keliom kalbom.O ji turbūt tik po-russkij

    Reply
  3. Pumpis

    Audrius ir ko normalūs bičai!

    Reply
  4. Klaipeda

    Audrius yra laimingas žmogus,nes daro gerus darbus dėl Klaipėdos miesto,gyventojų.Tad visiems linkiu būti laimingiems!!!Aš už Audrių!!!

    Reply
  5. kaip išeina

    dar prieš anuos rinkimus lakstė su Grubliausku pašonėje, po to stebuklingai KRATC-e įsidarbino, po to konservatorių linija. Ne ačiū tokių nereikia. Akivaizdu, kad šis veikėjas bėga ten kur jam nauda.

    Reply
    • Taip ,

      taip pat manau ir aš . Tik ieško kur geriau , brangiau , šilčiau . Primityvus karjeristas . ” vertybių ” ieškotojas 🙂 į tarybą su vienais , paskui pas kitus . Ne . Maža kokias dar ir pas ką ” vertybes ” ras . Ne. Nepasitikiu.

    • Regina

      Pritariu komentatoriui „kaip išeina”. Kai nieko nenuveikęs, kojų neapšilęs bandys sėsti į mero kėdę, gero nelauk. Patirties reikia, o ne šou, kokį darė.

  6. Klaipėdietis

    Audrius dar nesugadintas, nesusitepęs ir korupcijos negavęs. Girskienė laižo kulnis Vaitkui, ir sau. Vaitkus čia kol kas juodžiausias. Puteikis, Gražulio patarėjas, ar dar yra dėl jo klausimų?

    Reply
    • Nezabitauskas

      Gražulis yra tiesus ir patikimas, bet karštakošis. Jam reikia patarėjo. Ar tai, kad Puteikis patarinėja Gražuliui, Puteikį kaip nors kompromituoja? Mano akyse – nė kiek!

    • Jonas

      Tik už Audrių Petrošių. Jaunas, energingas, drąsus politikas. Jis turi daugiau vertybių tarnauti žmonėms, negu kiti vardijami politikai.

  7. klaipėdietė

    vieną kartą jau balsavau visus agitavau,o dabar darysiu priešingai,Tik perbėgėlių ir betrūko,o dar ir konservatorių. Fui,greičiau jie dingtų,negėda dar lyst iš tokios partijos

    Reply
    • Klaipėda

      Klaipiediėtej,ką jūs išmanote apie perbėgėlius ir apie partijas ,man atrodo esate visiškas nulis.Pažiūrėkite Palangos meras konservatorous, kaip tvarkosi,jam nėra lygių,reikia žiūrėti ne į partiją o į žmogų.

  8. Klaipėda

    Audrius Petrošius tikrai puikus išsilavinęs žmogus,aš tikrai balsuosiu už jį.Klaipedai reikia tokio mero.

    Reply
  9. siaips

    Visi tik apie jaunus bekalba – kelia jauniems būtina duoti ir baigs kriukis. Na gal kruiziniu laivu terminale prispjaudyti ir nuorūkų primetinėti jie gabus bet ne daugiau. O ką mes siandien iš tu jaunu politiku turim??? Kakio kvapą. Turim mes jaunu pilna vilnių – tai gražuole verslo ase jaunoji Armonaite kuri tik kalba – nieko čia baisaus kad Kinija pasiuntė mus ant trijų raidžiu – tiesiog nieko baisaus. Jai tiesiog nieko baisaus kad įmones dėl valdančiųjų neveiklumo per energetine krize uždarinėja veiklas ir žmones atleidinėja. Tiesiog nieko baisaus – Lietuvai tik i gera kad žmones i gatves išleidžiami– tokia Armonaitės nuomone. Sekantis proto bokštas – gražuolis yra jaunasis Landsbergis – nieko baisaus kad Taivanis mums kabina makaronus – svarbu mūsų moralinis veidas – mes Kinijos slibiną sunaikinome už moralinio veido atvaizdą vardu kvailelis. Nieko baisaus kai ciniškai jaunasis gėjus Raskevičius stumia įstatymus gėjų viršenybe prieš normalios psichikos ir orientacijos žmones. Nieko baisaus kai jaunieji Vilniaus politikai stumia narkotiku legalizavimą nes narkotikus propaguojančiai Danielei tai yra tiesiog nieko baisaus. Nieko baisaus kai jaunoji teisingumo ministre Dobrovolska nustatė kad 500 euro vertes turto vagystė nėra nusikaltimas ir tai nukentėjusio problema. Jai svarbu savo pavardėje W įstatyti ir Vikipendijoje pasimaivyti. Va tokie tie mūsų jaunieji politikai – mamos pienas nuo lupu dar nenudžiuvo o jau chamiskai plėšiasi i vadovus su devizu jauniems kelia nors gyvenimo nėra mate išskirus per PC žaidimus težaidę yra. Tokia ta šiandienos jaunųjų paderme – kruta mašina visus stengtis aplenkti ir debilais išvadinti kad jam kelia neužleidžia. O ką tas Petrošius padare Klaipėdai kad galima butu rinkti Klaipėdos meru? Gatve įšlavė nuo nuorūkų? Vaiku darželyje savanoriu pabuvo plaudamas mažiesiems užpakaliukus? O gal pastatė ar sukūrė kažką Klaipėdai? Greičiausiai nieko išskirus savo ego – politikus mokslus baigė ir išmoko politines demagogijos kalbos. Turi Klaipeda du politinius mokslus baigusius politikus – tai Masiulis ir Bilotaitė kurie po politikos mokslu nupuolę i politika o ne i gyvenimą gyvenimo druskos pajausti o tik vėliau i politika pasiduoti. Kokia yra ministre yra Bilotaite mes visi žinome – žemiau kritikos jos veikla. Ko vertas Masiulis kuri visa sisteminė žiniasklaida stūmė ir planavo Lietuvos prezidento kėde ir žinome kas yra siandien.

    Reply
    • Pensininkas.

      Ponas, surašėte absoliučią tiesą, bet užmiršote paminėti dar ir gentviliuką.

    • Na na

      Rašai bele rašyti. Kuo tau Bilotaitė užkliuvo. Puikiai susitvarkė su migrantų krize, tvoros statyba. Ir tvirtą nuomonę turi, nelinksta kur kritikos vėjas papučia. Atsisėsk į jos vietą ir pasitvarkyk. Pažiūrėsime. O Audrius Petrošius savo darbais įrodė meilę Klaipėdai. Išjudino tokį klausimą, kuris stagnavo 20 metų. Patyrė tokį Kauno ir Vilniaus klano pasipriešinimą, bet nesusvyravo ir ėjo pirmyn. O kad paliko kažkokią partiją ir perėjo į kitą, nieko čia gėdingo. jei pamatai, kad partijos lyderiai pučia į tokią dūdą, kuri tau svetima, tai imi ir eini į kitą partiją ieškoti bendraminčių. Reikia Klaipėdai tokio mero, kuris mokėtu suburti komandą didingiems darbams. Gal ir Klaipėda priskeltu iš pelenų kaip Kaunas. O A.Kaveckis ir A. Petraitis labai teisingai elgiasi, tik kad jų rinkėjai neperbėgtu į netinkamą pusę. Sėkmės Audriui rinkimuose. Labai viliuosi, kad Klaipėdos žmonių protai nušvis ir išsirinksime tinkamą merą. Už Klaipėdą.

    • skaitytojas

      Ar neturi ką veikti,kad paklodes rašai,ir kam čia įdomu.Jums iki išvardintų šviesmečiai,puikūs ministrai,o Petrošius super visais klausimais. Ir gana tų seniokų visur,tik jauniems keliai turi būti atviri.Gražulis,puteikis gali savo kaime būtti gal kuo.

    • Chi

      Super komentaras, pats teisingiausias.

  10. Nebalsuosiu

    Nevykęs konservatorių sprendimas, Kaveckis geresnė kandidatūra.

    Reply
  11. Anonimas

    Audriau, tavo postringavimai ir reklamavimasis facebook ir kituose portaluose apie sveikata, pertvarkas ir zmoniu gerove realios naudos Klaipedos gyventojams neatnes. Tikesimes miesto gyventojai pasirinks teisingai.

    Reply
    • Cha

      Išdygo miesto Taryboj lyg Pilypas iš kanapių, nematytas negirdėtas, nieko ne nuveikęs.. Pirmas darbas-pasikelti alga, antras perbėkt iš vienos partijos į kitą.. Neišdirbus net pusės kadencijos vėl per bėgimas iš miesto Tarybos į šeimą..praslysta su partijos sąrašų.. Dabar – vėl, neprabuvus net pusės kadencijos sugalvojo bachuriukas kad nori būt uostamiesčio meru.. :D) ATSIPEIKĖK PETROŠIAU!

  12. Kur jūs,

    nesusitepę, nekorumpuoti, nemeluojantys, nevagiantys išmintingieji žmonės? Gal Klaipėdoje jų nebėra? O ar buvo kada nors?

    Reply
  13. Se

    Nebalsuosiu nei už Petrošių, nei už Vaitkų, nei už Girskienę. Prielipos ir karjeristai.

    Reply
    • Taip!

      Ir vėl tie prašvinkę konservai siūlosi!

  14. Pensininkas.

    Svajokit, sapaliokit, bet geresnio už dabartinį Merą nėra. Ponas Vytautai, raskit sprendimą ir vėl kandidatuokite į Merus. Suprantantis ir sąžiningi žmonės už Jus balsuos.

    Reply
    • Vien tik džiazas valdo mus

      Gerbiu senjorus, bet jums būtų laikas atsipeikėti. Klaipėdą jau aplenkė Šiauliai, o čia tai jau tikrai dūdoriaus nuopelnas. Prisiėmė džiazmenų ir Daujotienės vaikų į patarėjus, išsodino po savivaldybės VŠĮ džiazuojančius ir merienei kompaniją palaikančius draugelius. Ir ties tuo VISKAS, visi nuopelnai be kalbų, kurios nesibaigia. Laikas į pensiją, jums draugiją palaikyt.

    • Pensininkas

      Pensininkai yra pergyvenę visas gyvenimo negandas, yra santūrus ir užjaučiantis kitus, o tokie „jaunuoliai” ir ypač konservatoriai , tai baisesni už Karibų piratus, jų devizas „čiupk ką gali ir kitam nepalik nieko”, jie „alkani” kaip šakalai, šiumpa ir karštą geležį ir skystą šūdą, jiems milijono negana, reikia dešimties, yra dešimt, reikia šimto, reikia, reikia, reikia…., o Klaipėdos pilies džiazo koncertus ir Lietuvos televizija pertransliuoja, malonu dar kartą geros muzikos pasiklausyti, taigi, Vytautai, ryžkis !

    • Klaipedos gyventojas

      Pensininkui,tu jau tikrai atrodai kaip prisišikęs kelnes,net gėda klausytis.

    • Anonimas

      blogiau už grubliauską (nes nifiga nedirba) yra tik vaitkus (nes dirba tik turtuoliams-uostininkams).

  15. gaila

    Aido, Ir skyrių kūrė, ir finansiškai rėmė ilgai. O dabar – „boba iš ratų…”? Sutvarkė jaunuolis Kavecką, užvertė taip sakant:(

    Reply
  16. informacija

    Informacija – baigė teisę VU ir politologiją KU. Neblogas išsilavinimas. Kita:
    Mokslinė, pedagoginė, visuomeninė veikla Nenurodė
    7. Pomėgiai Žvejyba, krepšinis.
    8. Šeiminė padėtis Nevedęs
    8.1 vyras/žmona Nenurodė
    8.2 vaikai Matas
    9. Ką dar norėtumėte parašyti apie save Nenurodė

    Reply
  17. Nezabitauskas

    Visi jie liberalai, puikiausiai sutariantys, nors ir įvairiomis plunksnomis apsikaišę. Gal tik Girskienė ir Puteikis kitokie. Balsuosiu už Puteikį, jam turėtų užtekti ryžto pravėdinti užpelijusią Klaipėdos savivaldybę, išvaikyti prielipų kontoras, paviešinti nuslėptas sutartis, nutraukti lėšų švaistymą, pažadinti miesto prokuratūrą. Žinoma, liberalų propagandinė mašina stengsis formuoti nuomonę apie Puteikį kaip populistą (kas mąstančiam žmogui tėra demokrato sinonimas), rimtu veidu kartos kvailystes apie bambalių etikečių klijavimą ar dvidešimties metų senumo areštinės istoriją. Žiūrėk, kas nors ant jų kabliuko ims ir pasimaus! Kas turi bent šiek tiek atminties, už liberalus nebalsuos. Deja, turiu pripažinti, kad Klaipėdos rinkėjai yra užuomaršos ir naivuoliai, todėl liberalų šansai vis dar nemaži.

    Reply
    • ezys

      toks jausmas, kad uztenka jusu balso mera isrinkti 🙂

  18. klp

    Taip, kandidatų vis daugėja, bet kol kas tinkamesnio už Vaitkų į Merus nematau !

    Reply
    • Martynas

      Kuom Vaitkus, atvaizdžiai dirbantis ne miesto labui, o tik savo ir keletos uostininkų interesams, tinkamiausias kandidatas?

    • Žinantis

      Tikriausiai juokauji! Isivesk į Google Vaitkaus pavardę, Udovickio pavardę ir dar keletas turtingų „uostininkų” pavardes, bei nepamiršk Karbauskio pavardės. Gal pasiskaitęs apie interesų konfliktus ir kyšininkavimus atsipeikėsi.

  19. Vytas

    O ką kandidatas galvoja apie tramvaju

    Reply
  20. Marijus

    Kas jis anksčiau buvo? Autobuso vairuotojas? Balsuosiu už Arvydą Vaitkų. Sėkmingų savivaldybių merai (Palangos, Druskininkų, Kauno) -neabejoja, kad jis vienintelis sėkmingos Klaipėdos varijantas!

    Reply
    • MArijus

      Jei norite kad miestas būtų sėkmingas kaip Kaunas ar Druskininkai reikia ir mero tokio!

    • Klaipedos gyventojas

      Marijui,tikriausiai sapnavai,kad Palangos meras galvoja ,kad Vaitkus sėkmingas Klaipėdos variantas.

    • ezys

      Siaip jau sekmingiausia savivaldybe – Vilniaus, tad, pagal jusu teorija, ten geriausias matyt meras 😀

  21. Žinantis

    Na geriau, nei Girskienė kuri dirba savo naudai.

    Reply
    • Dalia

      Žinantis, o jus kieno naudai dirbate? Negi puse algos kaimynui atiduodate?

  22. Klaipiedietis

    Aš pritariu,tai puikus kandidatas tikrai balsuosiu už Audrių Petrošių.

    Reply
    • Dalia

      Tai kodėl anonimiškai skelbiate savo palaikymą? Prisistatykite. Miestiečiai turi žinoti kas siūlo ir vertina kandidatus.

  23. Sergej

    Balsuosiu ne del to, kad jaunas ar grazus ar dar koks. Balsuosiu uz Audriu, nes nebijo gyventoju, kalba, savo ataskaitas atnesa. Kai meru isrinksim tikiosi tes toki atvira darba.

    Reply
  24. Karolina

    Super! Už Audrių Petrošių balsuosim, nes reikia jauno ir energino mero, nepavargusio nuo LVŽS pinigų atidirbinėjimo.

    Reply
    • Justas

      Gerbiami jau seime sėdi jaunimėlis, priakaldęs malkų, o kandidato ten aplamai negirdėti, išskyrus Girskienę.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Medžių kirtimas: sprendžia vykdomoji institucija - meras

Želdynų komisijos išvada nėra galutinis žodis, nes vykdančioji institucija gali priimti kitokį sprendimą – tai yra reglamentuota įstatymu. O Vietos ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Spyglys

Ugnius Radvila - nebe opozicijos lyderis*

Mes „visi valdantieji norim”, – tokia fraze ketvirtadienį prieš Klaipėdos miesto tarybos posėdį savo pasisakymą iš tribūnos užviršavo opozicijos lyderis ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Politikai pritarė „kosminės kainos“ socialinio būsto statybai

„Net šiurpuliukai per kūną nuėjo: ar tai tiesa, kad skaičiuojamoji vienos kv. metro kaina – virš 4 tūkstančių eurų?”- taip ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This