Žinomi klaipėdiečiai ragina kandidatuoti į merus

Politika, Svarbu

Atrodo, kad Klaipėdoje atsiranda nauja tradicija, kai kai kurie daugiau ar mažiau žinomi klaipėdiečiai artėjant savivaldos rinkimams laišku kreipiasi į politiką, kurį norėtų matyti miesto meru ir ragina jį kandidatuoti į šį postą.

2018-aisiais Liberalų sąjūdžiui nusprendus nebekelti kaip kandidato į merus tuometinio mero Vytauto Grubliausko, į jį tokiu laišku kreipėsi 14 žinomų miestelėnų. O šį penktadienį apie tai, kad sulaukė tokio kreipimosi savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook” pranešė konservatorius, Seimo narys Audrius Petrošius. Jis, beje, praėjusiuose savivaldos rinkimuose į miesto Tarybą buvo išrinktas pagal V. Grubliausko suburto komiteto sąrašą.

Laišką su raginimu parlamentarui įteikė jį irgi pasirašęs Klaipėdos universiteto rektorius Artūras Razbadauskas.

„Kviečiame Jus dalyvauti Klaipėdoje pavasarį vyksiančiuose savivaldos rinkimuose! Stebime Jūsų veiklą Lietuvos Respublikos Seime, žinome Jūsų iniciatyvas ir nuveiktus darbus Klaipėdai ir klaipėdiečiams. Jūs reikalingas čia – savo gimtajame mieste! Matome, kad turite aiškią miesto raidos viziją ir esame įsitikinę, kad gebėsite suburti politikus bei savo pavyzdžiu įkvėpsite miesto bendruomenę dirbti vardan Klaipėdos ir miestiečių gerovės. Jeigu siekiame, kad mūsų miestas Lietuvoje taptų konkurencingu, studijuojantį jaunimą, specialistus, aktyvius visuomenininkus bei inovatyvius verslus pritraukiančiu miestu, jo vadovu privalome išsirinkti perspektyvų – idėjų ir jėgų dirbti turintį – merą. Patvirtiname, kad kaip ir iki šiol, dirbtume kartu tam, kad įgyvendintume Jūsų viziją, miestiečių lūkesčius ir ateities strategiją Klaipėdoje. Linkėdami gero vėjo – klaipėdiečiai”, – rašoma A. Petrošiui skirtame laiške.

Jį pasirašė 16 asmenų: Klaipėdos universiteto rektorius Artūras Razbadauskas, bendrovės „Kilo Health“ vadovas Tadas Burgaila, gydytoja Dalia Jarašūnienė, archeologas Vladas Žulkus, verslininkas, Klaipėdos miesto garbės pilietis Vytautas Lygnugaris, verslininkas Aurimas Mockus, visuomenininkė, dėstytoja Aušra Pocevičiūtė, sportininkas Sergej Maslobojev, Lietuvos jūrų muziejaus vadovė Olga Žalienė, žurnalistė Agnė Bukartaitė, Klaipėdos „Ąžuolyno” gimnazijos direktorė Vilija Prižgintienė, Klaipėdos Vydūno gimnazijos direktorius Arvydas Girdzijauskas, muzikantas Linas Švirinas, vienuolis, Klaipėdos garbės pilietis Benediktas Jurčys, verslininkas Emilis Muliuolis ir muzikantas Gintautas Litinskas.

A. Razbadauskas prieš beveik ketverius metus buvo pasirašęs ir ant analogiško kvietimo V. Grubliauskui ir vėliau su jo sąrašu buvo išrinktas į miesto Tarybą.

A. Petrošius yra vienas iš trijų pretendentų tapti konservatorių kandidatu į merus. Be jo tokį norą dar yra pareiškę miesto Tarybos nariai Andrius Petraitis ir Aidas Kaveckis, kuris pastaruoju metu įsipainiojo į skandalą dėl jo verslo ryšių su Rusija.

„Dar vidurvasarį, būnant komandiruotėje, Klaipėdos skyriaus partiečiams telefonu atsakiau, jog neprieštarauju būti vienu iš kandidatų. Galutiniam sprendimui, ar tikrai kovoti dėl kandidato statuso, reikėjo ir svarstymų, ir laiko – visgi tai žingsnis, gyvenime galintis apversti viską aukštyn kojomis. Šįryt, 16 garbių klaipėdiečių vardu, Klaipėdos universiteto Rektorius Artūras Razbadauskas man įteikė kvietimą dalyvauti mero rinkimuose. Nepaisant to, kad jau kuris laikas savo sprendimą nešiojuosi viduje, skaityti kvietimo tekstą ir matyti pasirašiusiųjų pavardes – išties jaudinanti ir labai jautri akimirka. Tai žmonės, kūrę ir kuriantys Klaipėdai, įvairiausiose srityse kur kas labiau nusipelnę už mane. Kai kurie sutikti dar paauglystėje, su kai kuriais jų artimesnė pažintis prasidėjo jau dirbant politikoje. Ir visi jie man yra labai svarbūs ir brangūs. Šiandien, mano vidiniam apsisprendimui gavus tokį reikšmingą pastiprinimą, informuoju, jog kovosiu dėl teisės tapti kandidatu Klaipėdos miesto mero rinkimuose. Ateinu ne sudalyvauti, o siekti pergalės, siūlydamas Jums energiją ir ryžtą dermėje su patirtimi. Turėdamas verslo ir darbo privačiame sektoriuje patirties, jos sėmiausi ir viešajame sektoriuje. Dirbdamas miesto taryboje buvau aktyvus ir savo darbu rodžiau pavyzdį, kaip galime spręsti kasdienes miesto problemas, tuo tarpu vadovaudamas valstybei, kaip Seimo narys, įrodžiau, kad gebu megzti santykius, veikti nacionaliniame lygmenyje. Šio veikimo rezultatas – atsiveriančios galimybės Klaipėdos miestui: turime rekordinį biudžetą, miestui svarbiais klausimais pavyko suvienyti politikus ir Vilniuje, ir Klaipėdoje, todėl savo mieste greitu metu turėsime ir klinikų (universiteto) ligoninės statusą turinčią gydymo įstaigą, atversiančią kelią didžiulėms investicijoms.Veikdami kartu įsitikinome, kad įveikiamos yra visos kliūtys, net ir tos, kurios lig šiol atrodė neperžengiamos, nebaisūs tampa ir tie asmenys, kurie iki šiol atrodė nepajudinami. Kartu mes esame stiprūs, todėl Jūsų palaikymas ir užnugaris yra ypatingai svarbus viso darbo politikoje metu. Tačiau pakeliui į rinkimus dar laukia vienas barjeras – vidiniuose rinkimuose turėsiu įveikti du kitus pretendentus savo politinės organizacijos viduje”, – savo paskyroje „Facebook” tinkle rašo A. Petrošius.

Apie savo kandidatavimą į Klaipėdos merus jau yra pranešusi valstietė Ligita Girskienė, liberalas Saulius Budinas, pretendentu nuo Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ bandys būti Artūras Bogdanovas, socialdemokratų kandidatu turėtų būti Romaldas Sakalauskas, Tautos ir teisingumo partijos pirmininkas Petras Gražulis šią savaitę „Vakarų ekspresui“ patvirtino kalbas, kad Klaipėdos mero rinkimuose dalyvaus ir Naglis Puteikis.

Beje, A. Petrošiui palaikymą išreiškęs A. Razbadauskas nors ir nepriklauso Demokratų sąjungai „Vardan Lietuvos“, tačiau yra šios partijos frakcijos narys Klaipėdos miesto taryboje.

57 Comments

  1. Kažkur jau girdėta

    Savo laikais Brežnevą įkalbinėjo dar pavadovauti USSR, nes jis jau prašėsi į pensiją. Dabar miesto „intelektualų” bendruomenė įkalbinėja koncervų kandidatą užimti mero postą… Apsurdo teatras.. Tuščia vieta „vadovavo” miestui eilę metų, „neużuode” grigeo smarvės, „negirgždejo tarp dantų” uoste primityviai atviru būdu kraunami birūs kroviniai, nuo kurių pajuodo visas gyvenamas kvartalas, fūros paleistos per miesto centrą. Čia dziazmeno garsiausi darbai. Dabar koncervai nori pakišti eilinį klapčiuką, kad galėtų toliau stekenti uostamiestį. Durnių laivas tęsia savo Odisėją!

    Reply
  2. SVARBIAUSIAI,nebalsuoti uz valstiečius

    Tik ne už kremlinius !!!

    Reply
    • Prasipūsk :)

      Kas kremliniai ? 🙂 valstiečiai ? Bukumas įgimtas ? Kaip nusibodo kvailiai …tik pletkai iš ” tuščios makaulės ” ….patryjotai …

  3. Reziumė

    Seimūnas Rektoriui ligoninę, tas jam sąrašą, kuo ne atkatas ? Aš tai už Vaikų siūlau balsuoti, tikrai su patirtimi žmogus !

    Reply
    • Klaipedos gyventojas

      Reziumei.Tu visai be razumo,aš siulyčiau geriau balsuoti už tave.

    • Na jau ne

      Nori uosto teritoParsidavėlis.rijoje gyventi?

  4. Vytautas

    Tai gsl gana liberalų ir koservstorių valdymo vaisių , gal keiskim klaipėdiečiai vieną kartą kažką kas būtų naudinga žmonėms.

    Reply
  5. Alma

    Tik ne liberalas ar konservatorius. Apsaugok, Dievuli.

    Reply
  6. Equalizer

    Zulkus klaipedietis? Panasu, kad Petrosius pats surinko parasus:)

    Reply
    • tai patikėjai

      kad kažkas čia iš oro surinko jam 🙂 žinoma pats, tik Razbadauską įtraukė už matyt kažkokį pažadą, kad atrodytų gražiau 🙂

  7. Anonimas

    Pagalvojau, kad Klaipėdos politinėje kloakoje geriausia mero kandidatūra būtų Puteikenė. Trigubai protingesnė už savo sutuoktinį debesėlį ir nesusijusi su įvairiais ryšiais persipinusiais vietos politikais, kurie imituodami konkurenciją realiai dalinasi miesto pyrago pinigais.

    Reply
    • Klaipedos gyventojas

      Anonimui. Sutnku,kad Puteikienė protingesnė už savo debesėlį,bet į merus Puteikienė tikrai ne.

    • Jūratė

      Ir iš kur tas Puteikienes protas? Išvaikyti miesto taryboje savo komandą?

  8. siaips

    Miestiečiai nejau jus kurti??? Juk Razbadauskas gavo pasiūlymą kyšio pavidale iš konservatorių – jūreivystes mokykla prijungti prie Klaipedos universiteto. Didžio proto ta politike Šiugzdinienė. Čia kaip pas mus įvyko – gatves apšvietimą su autobusu parku sujungė – Klaipėdos liberalu vadybos šedevras. O grįžtant prie Razbadausko – kaip gali elgtis žmogus begaunantis ar jau gavęs kyši?? Atidirti už ji būtina, tai natūralu kad medikas Razbadauskas atidirbinėja už ……. . O žurnalistui reikia priminti kad miesto tarybos frakcija ne partija ir jų veiklas negalima sutapatinti. Tad pozityviai kaip priimtina pavyzdi ta dalyką pateikti nebūtina. Jei žurnalistas nori pataikauti tiek Razbadauskui tiek Petrošiui taip ir parašytu aš žurnalistas esu už asmenys kurie landus dėl savo asmeniniu tikslu aš už „maklius“ darančius piliečius – politikus.

    Reply
    • žiniai

      ne liberalai sujungė, o konservatorių valdančioji dauguma

    • Stogas

      KU garbės daktaras Vytautas Čepas yra ministrės Šiugždinienės motinos brolis. Tai svarbu švogerių valstybėje

  9. Klaipedietis

    Pagaliau viltis ir Klaipedai pajudeti is mirties tasko su jaunu meru priesaky. Tikiuosi pasiseks Petrosiui.

    Reply
    • Ir vėl konservatoriai nejaučiau ribų ?

      Ką reiškia jaunas ? Diskriminacija dėl amžiaus ? Mažeikių konservatorė jau prisišnekėjo ir __susilaukė Lietuvos žmogaus teisių centro dėmesio.Žmonės gyvenantys ir sostinėje, ir regionuose nusipelno lygių galimybių bei būti vertinami ne pagal amžių ar lytį, bet pagal gebėjimus. ___P.S. o jūs tikri , kad Petrošius liks pas konservatorius ? 🙂

    • Atėjo rudenėlis

      Kaip reikėjo šito žingsnio, džiaugiuosi ir sveikinu, kad protingas jaunimas imasi atsakomybės. Linkiu neįsivelti į negatyvo lenktynes, ten startinėse pozicijose jau sustoję kreivais veidais persikreipę valstiečiai, kaimiečiai ir be abejo tikrasis narcizas. Esate protingas ir atnešite šviesos mums visiems! Sėkmės!

    • Ir aš tikiuosi

      tik reikia raginti eiti visus balsuoti.

  10. Klaipiedietis

    Aš manau ,kad Petrošius būtų pats geriausias meras Klaipedoje.Tikrai balsuosiu .

    Reply
    • Ir aš balsuosiu

      Ir aš balsuosiu ir tėvus bei draugus paraginsiu. Reikia jauno mero, veržlaus požiūrio. O savo darbais Audrius jau parodė, kad jam nesvarbios net baisiausios intrigos, dirba Klaipėdos labui ir tiek. O į bukus skiedalus, audriau, nekreipkite dėmesio.
      Sėkmės Jums.

  11. miestietis

    dabar jau paaiškinkite – Razbadauskas Skvernelio partijos steigėjas išrenka konservatriams kandidatą, o konservatorių skyrius net nieko rinkti nespėjo. Kaveckis žiūro žiūro kas čia vyksta 🙂 Ačiū dievui, kad šis kandidatas atsiskleidė, dabar jau nebeprigaus, kaip prigavo rinkimuose į seimą.

    Reply
    • Panašu

      Arba Petrošius bus skvernelinių kandidatas į kandidatus , arba Skvernelio ” vardan …” dirba konservatoriams ? 🙂 Taip drąsiai konservatoriams ” rinkti ” kandidatą į kandidatus …:) Abipusė nauda ? Vienam karjera , kiti – ” siūlo” tampytojai ?

    • Equalizer

      Ne, jie cia naikina konservatoriu Klapedos skyriu. Kitoje taryboje konservatoriu taryboje bus kaip ir anksciau. Prisiminkite Petrosiaus pradzia – „Verslininkas” Petrosius su Grubliausko komitetu patenka į taryba, tada politikas Petrosius daro apgalvota manevra į konservatoriu partija, nes ten skyriuje ir taip stagnacija, tad pakilti galima greitai. Ji isrenka į Seimą ir Seimo narys Petrosius matome sekmingai laviruoja ir jau pretendentas į merus dabar jau ar greitai Vardan Skvernelio:)

  12. Julius

    Rašom padėkos laišką Gerb. Ligitai kad kandidatuoti sutiko.. 😉

    Reply
    • Gita

      Parašykim kvietimą į kosmosą pačiam:)

    • Vaidotas N.

      Jei tokie žmonės pasitiki, tai manau, jog toks meras tikrai nenuvils. Man atrodo jau išsirinkau už ką balsuosiu.

    • Jonas

      Ar tamsta visai durnas?

  13. Įdomu

    O kaip dabar Aidas Kaveckis? Ar ne jis buvo rimčiausias kandidatas į merus nuo konservatorių? Žmogus tiek laiko ir energijos įdėjo ir še tau boba devintinės! Atėjo jaunuolis iš skęstančio Grubliausko komiteto laivo (šio komiteto reklamose buvo laivas su liukais ir galvytėm) ir nusinešė kaip gudrus lapinas sūrį iš panosės 😀

    Reply
  14. Nustebimas

    Gal ir gerai tokie provincijos miestelio metodai , nes netikėtai atsiskleidžia klaipėdiečiams gerbtinų žmonių požiūris į labai rimtus dalykus- miesto mero rinkimus. Sunku suprasti kodėl KU rektorius ar žymi kardiologė, ar kiti ,atrodo, svarbius postus užimantys žinomi žmonės nutarė „proteguoti” Petrošių į miesto merus? Ar JŪS ,ponai susipažinote su jo sugebėjimais šiam postui, ar galite išvardinti nors 2-3 Petrošiaus seime atliktus darbus? O ką jis veikė KRATC, ką gero nuveikė savivaldybės įmonėje? Kodėl jis perbėgo iš liberališkos partijos į krikščioniškosios demokratijos pasaulėžiūrą skleidžiančią TS-LKD? Ar visi pasirašiusieji Rekomendaciją klaipėdiečiams balsuoti už šį gražų, jauną vyrą buvote susirinkę aptarti, padiskutuoti su juo ir ar pn.? Ar užteko KU rektoriaus telef, skambučio, kad Petrošius iš laimės ,čiut ne meilės -padėkos laišką parašytų?
    Ką gi, liūdna dėl mūsų Klaipėdos galimybių suklestėti, džiaugtis esant klaipėdiečiu…. Kaip galima , nepažįstant, nepareikalaujant iš Petrošiaus „parodyti’ jo jau atliktus konkrečius darbus naudingus miestui, max įsitikinus apie jo gebėjimus rašinėti tokias „rekomendacijas”. Negražu, ponai inteligentai, labai ne solidu….

    Reply
    • Klaipedos gyventojas

      Nustebimui.Jums reikėtų nusiimti akinius,nes aš manau per juos jūs neprimatote Petrošiaus darbų.O šitie gerbiami miesto žmonės, kurie pasirašė jie labai puikiai viską įvertino.

    • Vaida

      Prasideda. Jau tikrai nepergyvenkite, jog tokie gerbiami žmonės bus pasirinkę žmogų „iš lempos”.

    • Klaipėdos gyvenojui

      O kokie tie Petrošiaus darbai? Pateikite sąrašiuką, prašau – pasijuoksim drauge 🙂

    • Klaipedos gyventojas

      Aš gi sakau,kad jūs aklas.

  15. O aš

    balsuosiu už Vaitkų. Tą geležinį, kuris su žuvimi ant šiaurinio molo pasivaikščioti išėjęs. Tuo pačiu ir už žuvį, galės žvynuotoji kokiam nors mero komitetui vadovauti.

    Reply
  16. Oho ho ho hoooo

    Žinomi ! 🙂 Už seimo narį , kuris balsuoja už narkotikų dekriminilizaciją ? Partijūkštė už ” įvairių vedybas ” ? 🙂 Prašo ir vienuolis ? Ir medikai ? ! NIEKADA NIEKADA nebalsuosiu už konservatorius ,liberalius vien už šiuos įstatymų stūmimus . Žinosiu ką iš ” įžymių ” apeiti . Gėda , ponai . O jau tie ” prašymai ” man tokiu sovietmečiu dvokia ….Kaip ten būdavo ? Prašant darbo liaudžiai ar kolektyvui ? 🙂

    Reply
    • Gita

      Homofobizmo viršūnė. Eikit kur nors rūsin pasislėpkit.

    • Zita gitai , švieskitės ir prasivėdinkite

      Aš turiu homoseksualių draugų ir esu tradicionalistas ___žmogus, gebantis laisvai ir draugiškai bendrauti su homoseksualiais asmenimis, neturėtų būti vadinamas „homofobu“, net jei jis ir nepritaria visai LGBT politinei programai. Tarkime, draugų ir kolegų turintis ir jokio priešiškumo jiems nejuntantis „tradicionalistas“ nelaikytinas „homofobu“, jei mano, kad vaikai turi augti vyro ir moters sudarytoje šeimoje. „

  17. Razbadauskas ir CO

    Razbadauskas dabar jau už konservatorių ragina? Tiek kainuoja ir Petrošiaus pastangomis sujungtų ligoninių vadovo kėdė? Paslauga už paslaugą – principas galioja. O prašyti kandidatuoti – tai Klaipėdos metodai. Konservatoriams nieko nėra švento, pinigai nekvepia, o pasitikėjimo savimi labai prideda.

    Reply
    • Votis

      Na taip, sukčius ant sukčiaus ir sukčių paremta.

  18. Jonas

    Pagaliau! Seniai laukiau, kad gerb. Petrošius apsispręstų kandidatuoti. Balsuosiu ir gimines bei kaimynus paraginsiu.

    Reply
  19. Nenoriu

    Rinkiminis šou prasidėjo ir atkeliavo liūdesys… ir vėl tos pačios dainos, tie patys pasirašantieji, tie patys metodai. O jei įteiks prašymą nedalyvauti rinkimuose į mero postą ir jeigu ten bus daugiau nei 14 parašų, koks tuomet sprendimas?

    Reply
  20. klounai

    Kaveckis prisitatinėja meru, dar skyrius neišrinko, o šis karjeros siekėjas (bėgo iš Grubliausko į seimą su konservais dabar vėl atgal į Klaipėdą) jau be skrupulų nustumia Kaveckį tai jums ir atsakymas koks tai žmogus, kokie jo veikimo metodai. Įdomu Kaveckis vis dar frakcijoje pas juos? Ir aš žavėjausi to jaunuolio, neva pilietiškumu, bet po jo veikimo metodų pasakysiu, kad nuo tokių karjeristų kuo toliau.

    Reply
    • Gita

      Tai, o kas čia ką sako- gi skaityti reikia išmokti- jie su Kaveckiu ir Petraičiu kovos partijos viduje, kas taps kandidatu. Kokios problemos? Kad jau baisiai Kaveckis Klaipėdoj reikalingas? Meluojantį žurnalistai jau demaskavo gi.

  21. Veidotyrininkas

    Tam tikri veido bruožai atspindi žmonių tipažą. Pagal juos nesunkiai galima pamatyti, koks žmogus yra, koks buvo ar kaip elgsis ateityje.
    1-…ai, nelabai jis man, tas Petrošius, bet… ko nepadarysi dėl KU rektoriaus kėdės ir didelio valdžios lovio. Nejau dabar grįšiu aklosios žarnos glostinėt.
    2-as …darysiu bet ką, būsiu su bet kuo ir bet kuriame sąraše, šypsosius bet kur ir bet kam ir kai nieko nesuprantu, kad tik būčiau VALDŽIA ir lovys šalia.
    Spėk kuris yra kuris?

    Reply
    • NE konservatoriams!

      KONSERVATORIUS – tai prakeiksmas Lietuvai. Jau geriau nors ir puteikis bet tik ne konservatorius!!!!

  22. Pensininkas.

    Konservatoriai į valdžią: betvarkė, skurdas, sukčiavimas, totalinis valstybės lėšų švaistymas ir vogimas Lietuvoje.
    NĖ VIENO KONSERVATORIAUS Į VALDŽIĄ !!!

    Reply
    • T

      Čia apie save? Apgailėtina.

    • Klaipedietis

      Pensininkui,reikėtų atimti pensiją jis nevertas jos.

    • Pensininkas.

      Jei konservatoriai galėtų, senai būtų atėmę, kūbilas, pritariant grybei jau bandė, ir kai kam nurėžė, tik briuselio kopūstai daugiau atimti neleido, sakė lukošenka su putinu iš kubilo ant visos europos juoksis, sakys amerika Lietuvoje, jooo…

  23. Komentatorius

    oho, net 16 žmonių nori matyti šį konsevatorių mero poste…pirma partija jį turi deleguoti. Bet turtingas tėvelis pasistengs ir viskas kaip per sviestą.

    Reply
    • Artiomas

      Kiek prisimenu senasis Petrošius turi turto Senajame turguje. Galimai Petrošiaus tėvo interesai ir Kavecko verslas nepasidalina Senuoju turgumi. Dabar tampa aiškiau, kodėl jaunąjį Petrošių kaltina, jog pasamdė Ligitą išmesti kompromatą apie Kavecką.

    • SVARBIAUSIAI,nebalsuoti uz valstiečius

      Tik ne už kremliaus pakalikus !!!

  24. Kokia konservu

    Reklama. Niekada nei už viena konservatori nebalsuosiu

    Reply
  25. Puiku

    Miestiečiai bent jau turės iš ko rinktis.

    Reply
    • sutinku

      yra bent jau ne karjeristų ir savo darbu užsidirbusių kandidatų, o ne lakstančių dėl karjeros.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

„Mobingo problema“ savivaldybėje: užteko mokymų?

Sausio viduryje kilęs ažiotažas dėl naujosios Klaipėdos valdančiosios daugumos esą vykdomo mobingo Savivaldybės administracijoje bent jau instituciniame lygyje užsibaigė. Per ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Iš Žardės tvenkinio dingusią salą žada grąžinti atgal

„Ši sala, atkeliavusi į Žardės parko tvenkinį, tegul bus Klaipėdos universiteto dovana miestui artėjančio gimtadienio proga. Mums, kaip mokslo įstaigai, ...
2024-03-26
Skaityti daugiau

Veidai

Olga Žalienė lieka vadovauti Jūrų muziejui

Kultūros ministerija skelbia, jog konkursą eiti Lietuvos jūrų muziejaus direktoriaus pareigas laimėjo dabartinė jo vadovė Olga Žalienė. Konkurse iš viso ...
2024-03-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This