Palangoje parduodamos poilsinės lėšas žada panaudoti dviaukštei automobilių aikštelei Klaipėdoje

Verslas

Turto bankas pajūryje skelbia išskirtinį aukcioną – ketinama parduoti nuo jūros 600 m nutolusius beveik 2000 kv. m dydžio poilsio namus. Pradinė kaina aukcione sieks 2 mln. 168 tūkst. eurų. Iš parduoto turto gautas lėšas norima panaudoti policijos komisariato Klaipėdoje daugiaaukštės stovėjimo aikštelės statyboje.

Parduodamam poilsio pastatui priklauso 35 arų žemės sklypas patrauklioje Palangos vietoje, Žvejų gatvėje. Aplink pastatą nemažai kavinių, nuomojamų apartamentų, parduotuvė. Atstumas iki Palangos centro – apie 1,5 km, iki jūros – apie 600 m.

Turto banko parduodama anksčiau Miškų urėdijai priklausiusi poilsinė šiuo metu yra išnuomota. Su nuomininkais sutarta, kad sutartis galios iki kitų metų sausio net ir pastatą pardavus. Pastatas laikinai išnuomotas siekiant išlaikyti jo vertę, gauti papildomų pajamų, kol bus parengtas aukcionas.

„Tai išskirtinis objektas pajūryje. Aukcioną sąmoningai skelbiame po vasaros sezono, kad nuomininkas galėtų baigti suplanuotas veiklas ir dėl jų tęstinumo jau derėtųsi su naujais statinio šeimininkais. Naujiesiems šeimininkams taip pat bus laiko per žiemą pasiruošti projektus ar atlikti remontą, priklausomai nuo to, kas bus čia planuojama“, – pranešime pažymi Turto banko Pardavimų departamento direktorė Guoda Gurauskaitė.

Pasak G. Gurauskaitės, dviejų aukštų pastatas su mansarda ir rūsiu yra gana geros būklės, nuomininkas dalyje patalpų yra atlikęs kosmetinį remontą. Pastatas šildomas gamtinėmis dujomis, įrengta garinė pirtis ir sauna, priešgaisrinė signalizacija, sutvarkytos pastato prieigos, trinkelėmis išklota stovėjimo aikštelė svečiams, teritorija aptverta.

Pranešime teigiama, jog susidomėjimas šiuo objektu buvo jaučiamas dar iki aukciono paskelbimo – esą tokio dydžio ir būklės objektų kurortuose nėra daug, tad investuotojams tai yra patraukli galimybė.  

Registracija į aukcioną prasidės spalio 24-ąją, varžymosi aukcione pradžia – spalio 31 d. Aukcionas, kaip ir kiti Turto banko aukcionai, bus vykdomas per Registrų centro valdomą e-varžytinių sistemą internete.

INFORMACIJA

Dviaukštė automobilių saugykla-aikštelė Kauno g., šalia policijos komisariato, turėjo atsirasti kartu su naujuoju pastatu, komisariatui išsikėlus iš Jūros g. Tačiau dėl gerokai išaugusios naujojo policijos komisariato pastato kainos, pinigų aikštelei pritrūko. Prieš pusantrų metų tikėtasi, jog ši aikštelė atsiras jau šių metų pabaigoje, tačiau panašu, jog jos dar teks palaukti.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Palangoje keisis parkingo rinkliavos tvarka

Ketvirtadienį Palangos savivaldybės taryba apsisprendė dėl vietinės rinkliavos už automobilių statymą nustatytose apmokestinamose kurorto vietose pokyčių. Jie priimti Palangos rinkliavų ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Regionas

Palangoje vėl vyks Jurginės

Jau tapo tradicija, kad balandžio pabaigą Palangoje vainikuoja smagi, pavasariu dvelkianti Jurginių šventė. Festivalis „Jurgi, paimk raktus“ jau ne vieną ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

ELTA

Vėžaičiuose atsiras senelių namai

Šį pavasarį Turto banko aukcione Klaipėdos ir Kauno rajonuose parduoti nenaudoti pastatai virs senelių ir socialinio užimtumo namais. Abu pirkėjai ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This