Klaipėdos rajono antrokai plaukti bus mokomi tik nuo sausio

Regionas

Klaipėdos rajono antrokai neliks be plaukimo pamokų: valstybei neskyrus finansavimo, Klaipėdos rajono savivaldybė praneša pamokas baseine nusprendusi apmokėti iš savo biudžeto lėšų.

Skaičiuojama, kad iš viso plaukimo pamokas galės lankyti arti 600-ų rajono antrokų ir pirmosios pamokos jiems prasidės jau sausį.

„Iš tiesų gaila, kad ne dėl mūsų kaltės, o tiesiog dėl vietų trūkumo Klaipėdos baseine mūsų antrokėliams valstybė atsisakė skirti lėšų. Tačiau puikiai suprantame, kad negalime palikti pradinukų be tokių svarbių pamokų. Todėl Savivaldybė nusprendė pati kompensuoti antrokų plaukimą baseine. Turime užtikrinti galimybę mūsų vaikams mokytis saugiai elgtis vandenyje. Šios pamokos yra labai svarbios, nes jos gali išgelbėti vaiko gyvybę, o tai yra svarbiausia“, – pranešime pažymi Klaipėdos rajono administracijos direktoriaus pavaduotojas Vytautas Butkus.

Pamokos rajono antrokams prasidės nuo sausio, jos vyks Klaipėdos baseine. Planuojama, kad antrokams bus surengta 18 pamokų, per kurias jie išmoks ne tik saugiai elgtis vandenyje, bet ir skirtingų plaukimo būdų.

Skaičiuojama, kad šios pamokos 568 antrokams rajono savivaldybei kainuos per 30 tūkst. eurų.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Po teismo sprendimo tikimasi rasti sprendimus, kaip pašalinti likusius baseino defektus

Klaipėdos baseinas teigia, jog džiaugiasi teismo sprendimu, priimtu po beveik penkerius metus trukusio bylinėjimosi dėl šiame pastate statybų rangovo palikto ...
2024-03-05
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Klaipėdos baseino broko byla: teismas kreipiasi į prokuratūrą

Klaipėdos apygardos teismas kaip pirmoji instancija po beveik penkerių metų išnagrinėjo civilinę bylą dėl trūkumų šalinimo išlaidų Klaipėdos baseine atlyginimo ...
2024-02-27
Skaityti daugiau

Verslas

Klaipėdos baseinas: „Mes nesustosime“

Klaipėdos baseinas skelbia, kad praėjusiais metais sulaukė beveik 400 000 klientų. Vien mokymo plaukti treniruotės nuolat lanko per 800 vaikų ...
2024-02-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This