Antrasis kokečių ešelonas į merus: Ligitos Girskienės chameleonas

Nuomonės

Dvi koketės – Audrius Petrošius ir Arvydas Vaitkus, pretendentės į Klaipėdos mero karūną, yra patenkintos tautos dėmesiu. Tačiau graudžiau rypauja rečiau viešai minimos asabos. O jų gerbėjai gerai turavoja, grieždami dantimis.

Taigi, koks amžinas beviltišas pretendentas į merus Naglis Puteikis gali ir nuplikti iš sielvarto, kad niekas nieko apie jį nerašo. Nors vėl už grotų sėsk…

Davatkos šnara pakampiuose geležiniais sijonais bei lediniais kostiumais: Girskienė bus merė, bus merė, bus merė… O mes būšim ponioš, būšim ponioš, džiūgauja palei Dumpių sąvartyną besisukantys kriminaliniai elementai ir elementės.

Ligita Girskienė

Pati Ligita vis paspjaudo ir pašveičia ant širdies gulintį Karbauskio valstiečių gandrą bei uoliai skleidžia kvapus, kaip viskas blogai, blogai, blogai ir smirda ant Klaipėdos bei Lietuvos. Ir dar labiau smirdės, jei už ją nebalsuosim.

Davatkos sako, kad Ligita Girskienė bus merė, nes ją palaikys rusakalbiai.  Nes valstiečių ir pažaliavusiųjų vadas Ramūnas Karbauskis su vaikžudžio Putino režimu flirtuoja. Hmm…

Klaipėdos rusakalbių politiniai apsisprendimai – tema rimta, reikalaujanti atskirų tyrimų ir analizių: ne taip viskas paprasta, kaip tūlam gali pasirodyti. 

Rusakalbių palankumo tikisi visi vietos politikai – nuo politiškai belyčio A. Vaikaus iki socdemų kandidato Romualdo Sakalausko. Tik konservatorius A. Petrošius to gali nesitikėti. Jis gali nesitikėti ir Klaipėdos medikų paramos. Nebent jėga viešai privestų vieną kitą jį užtarti. O gali. Konservatoriai skrupulų neturi.

L. Girskienė tikisi Karbauskio materialinės ir moralinės paramos. Materialinė bus, o moralinė… Moralę reikia turėti.

Ligita tikisi ir visų nepatenkintųjų, nuskriaustųjų ir pažemintųjų, kenčiančių nuo smarvės, triukšmo ir kitų pasaulio negandų, paramos. Visi esami ir būsimi kandidatai to irgi tikisi, tiesą sakant. Netgi A. Vaitkus, jeigu ką: juk dabar jau tokiu žaliu medžių ir žmonių gynėju dedasi, kad net koktu.

L. Girskienė, A. Vaitkų, ir A. Petrošių sieja tai, kad jie neturi politinių įsitikinimų ir tvirtų moralinių nuostatų. Kaip ir N. Puteikis. Jie – koketės, artistai, – ką reikės, tą ir suvaidins. Reikia varguolių guodėjo – prašom. Reikia kovotojo prieš ką nors – prašom. Reikia palaikyti pramonę – prašom. Kam ko reikės – kreipkitės, bus atsakyta teigiamai. Iki rinkimų. Vėliau? Prašom užsirašyti į priėmimą valdiška tvarka – kada nors pateksite. Neatsiprašom.

Ligita, atėjusi į politiką po spalvingų Naglio ir Ninos Puteikių sparnu, žada juos perspjauti. Bent jau Niną. O, beje, kodėl manot, kad Nina nekandidatuos į merus? Todėl, kad Naglis kandidatuos? Vėjai. Šiems veikėjams taisyklių nėra. Paradoksai ir kivirčai juos maitina. Beje, būtų linksma.

Tęsiant šeimyninę temą: visiems nosis nušluostytų dabartinio mero žmona Inga, jei ryžtųsi kandidatuoti. Visi sudrebėtų…

O po Puteikių vėliava patekusi į Klaipėdos savivaldybės tarybą Ligita dažniau verkdavo nei kalbėdavo – už ją viešai kalbėdavo Nina. Virkavo, it beždžionė drabužių spintos skuduruose painiojosi viešuose ir privačiuose interesuose, isterikavo. Jokios savitvardos. Atvira žaizda. Skauda. Tėškė nario mandatą ir išėjo. Atrodė, kad į politinę užmarštį.

Bet grįžo. Sutvirtėjusi. Pagarba. Viešai neisterikuoja, valdo liežuvį. Net išmoko sakinį tvarkingą sudėlioti. Bet su marga, kaip genys, biografija. Juodai dirba pakampėse. Puikiai užuodžia, kur, kas, kuo gali būti nepatenkintas, prislenka tyliai lyg slogutis ir šnabžda į ausį maišto žodžius. Visi pirmyn! Kur? Už Girskienę! O jūs manėte, kad už teisibe? Naivuoliai.

Visiems kitiems kandidatams į Klaipėdos merus šitokio darbštumo pakampiuose iš Ligitos reiktų pasimokyti. Bet visi jie manosi esą ir taip mokyti bei populiarūs. Be to, bijo, kad besilankstant nuskriaustiesiems, kurstant jų aistras, kepurė nuo galvos gali nukristi – giminės ir artimieji pasmerks. Ir rotoriai.  

Dabartinė Ligita – jau tipiškas Lietuvos politikas, kalbantis kiekvienam tai, ką tas nori išgirsti, o ne tai, ką iš tiesų galvoja.

Įdomu, kas išties jos galvelėje, apart fizinių smegenų? Tuštuma? O darbštumu užkulisiuose ji jau lygiuojasi su Petru Gražuliu – Klaipėdos kaimų numylėtiniu, gėjų pupuliu. Deja, bet tokie turi laimėtojų auras, nes dirva, į kurią jie sėja savo idėjūkštes, yra bestuburė ir besmegenė.

Guodžia tik tai, kad Ligita savo sektoriuje turės apsčiai konkurentų – nuo jau šioje rašliavoje paminėtų iki dar neapsireiškusiųjų mesijų. Guodžia ir tai, kad mes dar nematome pilno vaizdo: tik šiandien ryškiausiai besimaivančias koketes, rinkėjams smegenis pudrinančias.

2019 metai dėl Klaipėdos mero posto kovėsi (ar dėjosi, kad kaunasi) 10 asmenų. Gal manote, kad Viačeslav Titov, Benas Šimkus, Artūras Žalys. Modestas Nugaras, Lina Šukytė Korsakė nepakils iš užmaršties ir, mojuodami liaudies gynėjų vėliavomis, nesiverš Olimpo link? Klystate. Bent dalis iš jų tikrai pasivaidens.

O praėjusiuose rinkimuose dar dalyvavo ir Simonas Gentvilas, Benediktas Petrauskas, Agnė Bilotaitė. O kiek dar mums iki šiol negirdėtų herojų audžia mintį tapti tautos vedliais? Apie kai kuriuos netrukus išgirsime.

O kol kas dar papletkinkime apie tuos, kurie jau pakėlė uodegas. Arba laukime mesijo. Neateis.

47 Comments

  1. Beje,

    „Jie – koketės, artistai, – ką reikės, tą ir suvaidins”, – taikliai apie visus kandidatus. O kur tie „nevaidinantys”, norintys, gebantys, tinkantys tarnauti (o ne vaidinti) savo miestui ir žmonėms?

    Reply
    • R.S.

      Taip, kol kas rinkti merą nėra iš ko…

  2. se

    L.Girskienei tiktų posakis „No brain, no pain” (iš angl. k. ” nėra smegenų, (vadinasi) nėra skausmo”).

    Reply
  3. O tai

    O tai selektyvus pamazgų pylimas ant žmonių dabar jau konstitucijoje įteisinta ?
    p. Vainoriau, truputį pamąstyk !

    Reply
    • Se

      Gal palikite Konstituciją ramybėje, kalbat apie politikus, kurių pagrindinis darbo instrumentas yra „makaronų kabinimas” ir melagystės.

  4. Na na

    Ar čia žurnalistika? Geriau jokios, jei tik tokią „Atvira Klaipėda” gali sau leisti. Ar dar yra kur žemiau pulti. Artūrai, visi suprantam, kad libai nusivažiavę, norit savus ištempti, bet gerbkit nors kiek jei ne tuos, apie kuriuos rašot, tai save. Pasibjaurėtina

    Reply
  5. ona

    O ar labai daug kas pasikeitė dėl kvapų? P. Ligita gavo vietą seime. Dabar nori tapti mere. O „blynai” ir išmatom vis dar kvepia. O p. Ligita dėl posto nevengia ir pameluoti, ar kaip ten būtų „politkorektiška” – sakyti ne visai tiesą. Svarbu šmėžuoti atviroje erdvėje.

    Reply
    • Žmogus

      Nežinau tiksliai, bet man atrodo, kad gera uoslė merui nėra labai svarbi. Uostymui jis gali pasirinkti nosingą vicemerą arba kokį patarėją.

  6. Romualdas

    Gal straipsnio autorius galėtų parašyti rimtą analizę kodėl Ligita netinka į merus.Tuo pačiu ir išreikšti savo nuomonę koks žmogus turėtų būti mūsų miesto meru.

    Reply
    • vaje vaje

      Tai skaitykite komentarus,nejau neaiškiai parašyta,kodėl negali tapti.Pažiūrėkite bent veiną seimoposėdį,kur ji pristato kokiį projektą ar pataisą,kaip kalbasi su kolegmis,net opozicija jos nepalaiko.Labai slidi moterytė,tik dėl karjeros,pateko pas Karbauskį ir kvapus pabaigė tirti.

  7. Nord

    Už Saulių Budiną, miesto ūkio reikalų žinovą!

    Reply
  8. skaitytojas

    Prisijuokėm vakar,seimo posėdy,Girskienė pristatė projektą apie atliekas,ir t.t. Dieve,kokia ji menko suvokimo,nei argumentų,nei mokslinių tyrimų,vapėjo iš lapelio,sunkiai sakinius formulavo,vieną apšaukė priešu,kitam žadėjo į kiemą šiukšlių atvežti ir papilti, Petrošių užpuolė kaipkandidatą į merus,kai tas paklausė…Tai negi tokia bobelka gali būti mere?Sudirbo jos projektą net opozicija,gi mato,kad tai populizmas,bile kas šnekėjimas.Pamenu jos kreipimąsi į rusakalbius, tai nuo tada jokio balso jai.

    Reply
    • Nesupratau

      Man tas kreipimasis i rusus irgi sukele nuostaba, svelniai tariant. Jie lietuviu kalbos nesupranta pragyvene cia 15, 30, 50 metu? Kazkokia neaiski pataikavimo politika siekiant uzsitarnauti rusakalbiu balsus.

    • Taip, žiūrėjom ir matėm

      Iš Girskienės nesijuokėm bet juokėmės iš Petrošiaus ir Gentvilioko – taip presavo Ligitą kad pradėjau rimtai galvot kad ji tikrai pataikė ten kur reikia :D) Tiek paruošt projektų reikia juodai dirbt…o dar žinant kad mafija juos ,,sudirbus”atmes..Tarp kitko, jos siūlomi dalykai reikalingi, o va ką siūlė šitie du frikai? Prisimenat? Petrošius siūlė – Nieko, o Sioma uždraudė kūrent kietu kuru, padidino paklaidos kertant mišką procentus, užsimojo uždraust senesnes auto, ,,sukalė” programą skatinančią medinių namų statybą (vėl lietuviškas miškas eis velniop..)Galėčiau dar parašyt tokio ,,gėrio”bet tingiu..:D)

  9. Rinkejas

    Man gastroliere Girskiene (ir zmones, kurie uz ja balsuoja) kelia juoka. Aviu ganytoja su banda:) Jezusmarija, kaip viskas apleista. Linkiu visiems rimtumo ir isminties!

    Reply
  10. 1

    Jeigu nėra atstatydinimo mechanizmo, tai rinkimai niekiniai, ne galiojantys, fikcija…

    Reply
  11. Budulis

    Veiksni tauta atstovauja save pati. Atstovai reikalingi neveiksniams.

    Reply
  12. Anuprėlis

    Gal kas galite pasakyti ką nuveikė Girskienė patekusi į Seimą nes kadencija jau persivertė į antrą pusę, o Klaipėdiečiai kaip duso taip dūsta, kitų darbų irgi nesimato tiesa sukurtas FB Linkas Švari Klaipėda kuriame visi verkia, kad Klaipėda kaip smirdėjo taip smirda. Tada kyla klausimas jei ji įstatymus leidžiamoje institucijoje nepadarė proveržio, kad Klaipėdoje būtų geriau, tai kaip ji planuoja įgyvendinti savo pažadus vykdomojoje valdžioje kuri priklausys nuo to paties Seimo ar Vyriausybės. Namų darbai nepadaryti, o jau matuojasi naują kėdę. Pone Ligita nors kartą atlikite kažką iki galo ir atstovėkite savo poziciją iki galo Taryboje 2 kartai nebaigti, Seime jei ką bus nebaigta, o po kelių metų pamačius, kad mero kėdė per sunki bandysite vėl į seimą sugryžti

    Reply
  13. Čiabuvis

    Geriau šitas raudonas neokomunistas patyletu. Mes matom kas dirba, o kas tik loja. Prisiklausem. Ir matom, kuo jie paverte Klaipeda. Tikrai viskas smirda ir viskas blogai. Gerai nebent tiems Karklės ir regioninio parko naujakuriams.

    Reply
  14. Adia

    Petrošius jau parodė save – supuvęs žmogus. Kaip jūs dirba seime, irgi matosi. Apgailėtinas žmogus
    Vientitnwlis kandidatas – Ligita. Ji visų pirma mama, kuri turi vaikų, jai svarbi ateitis. Jai svarbus žmonės.
    Kiti tik klounai, iš vaikų darželio neišauge….

    Reply
    • Klausimėlis

      Tu esi Ligitos padėjėja? Ar šiaip uoli pagalbininkė?

    • adiai

      Vientitnwlis….Petrošius dirba,o toji populistė,ir tiek.Kad ji mama,ar vaikų turi,mums dzin.Per aukštas postas,,nes seime matyti,kaip nusišneka nuolat.

    • Aha - ,,Petrošius dirba..":D)

      Taip dirba kad per 2 metus seime nieko nepasiūlė ir jokio reikalingo žmonėms įstatymų projekto ar pataisos neparuošė. Manai miestiečiai seimo posėdžių nežiūri? Nors Ligita nekažkas bet šitas pliuškis tai žodžių trūksta..Klaipėdiečiai būtų tikri asilai jeigu toki luzerį į merus išrinktų

  15. Jonas

    Teisingi pastebėjimai. Iš kur tiek drąsos? Tikėkimės klaipėdiečiai protingai balsuos

    Reply
    • LILIJA

      As irgi tikiuosi kad balsuos protingai ir isrinks butent Girskiene. Saziningesnio politiko nepazistu. O visi sulcai gales grauzti nagus is sielvarto. Tokio briedo seniai nesu skaiciusi.

    • to Lilija

      „sąžiningus” politikus puikiai iliustruoja serialas „Kortų namelis” ( iki 5 sezono, paskutinysis 6 iš esmės fantasy). Tiesa, net užkietėjusiems serialų mėgėjams jis neretai yra per sunkus, nes reikia ne tik žiūrėti, bet ir klausytis. Atprato žmonės mąstyti.

  16. Nezabitauskas

    Gerbiu Ligitą už tai, ką darė ir daro miestui. Tokio teksto, kaip šitas, nerašyčiau ne tik iš pagarbos Ligitai. To man neleistų savigarba. Negi ponas Šulcas neturi savigarbos? Negi politikuojant nebereikia kultūros? Tačiau aš žadu balsuoti už Puteikį. Ligitai gali neužtekti jėgų – panaudosiu antikinį įvaizdį – savivaldybės arklidėms iškuopti. Ji ten ne iki kelių įklimptų, o paskęstų iki ausų. O Puteikis pajėgtų! Tuo pačiu ponui Šulcui paaiškinsiu, kodėl Puteikis nutylimas. Mūsų rinkimai sumanyti taip, kad žmonės balsuotų remdamiesi ne žiniomis, o nuomonėmis. Nuomonę daugumai žmonių galima lengvai suformuoti, ir suformuoti ją tokią, kokios reikia turintiems valdžią ir resursus. Valdžiai reikia sudaryti blogą nuomonę apie Puteikį, o ką jam galima prikišti? Kartoti kvailystes apie bambalių etikečių klijavimą ar dvidešimties metų senumo areštinės istoriją? Todėl ir tylima apie Puteikį, tas dvi nevykusias „bombas” taupant agitacijos pabaigai. Gerų darbų Puteikis padarė daugiau, bet apie jį mūsų propagandai leidžiama kalbėti tik blogai arba nieko.

    Reply
    • gerbk

      dar galite ir mylėti juodu abu 🙂

    • O man

      Šulco stilius patinka. Sveikai, trumpai ir aštriai. Ir jeigu norit supermandagių, besiseilėjančių, į vatą suvyniotų pūkuotukų, jums reikėtų pasiieškoti kur nors kitur (pvz. įsirašyti į Tvartelio ar kitų skystų senienų garbintojų gentis:D)

  17. aš

    Kaip pirštu į akį . Tuščia galva ir didelėm balso stygom. Į chorą su Zaborėm ir Kuzavienėm. Iširėkavo sau postą ir ten nieko nenuveikė. Tai ką čia su visom miestom užduotim darytų? Mušta korta . Pamiršt tokias.

    Reply
    • Lilija

      Na jus cia savo balso stygas irgi panaudojot neblogai klykdamas savo briedus. Girskiene ir tik Girskiene.

  18. siaips

    Na savo cinizmu pe… Šulcas jau beveik perspjauna sisteminio rašeivos R. Valatkos rašliavos stilių pavadinimu Chamizmas. O šiaip Šaunuolis tas mūsų Šulcas nes greitai Šulcas taps patyčiu puoselėtoju ir propaguotoju kaip daugelis rašeivų iš Vilniaus bažnytkaimio ir viena šulčo svajoje išsipildys , taps artimas Vilniaus bažnytkaimiui. Tačiau. Va apie pretendentą i merus Budino pavarde Šulcas nelygina nei su Rusija nei su Amerika. Kažkas tame paslėpta įdomaus. Gal draugas yra tas Budinas ar kaimynas??? Nors su savo kaimynais bendrapartiečius iš pseudo liberalu sueities Šulcas net nesisveikina… nes liko nepripažintas. O gal pagal lietuviškai įgimtą bruožą pavadinimu švogeriavimas, susikukavo su savo bendrapartiečiais ir dėl eilinio pažado Šulcas tylenis tapo??? Gal kas žino daugiau? ir pabaiga – šiaip valstiečiai mažiausia yra apsivoge prieš žmones ir valstybe.

    Reply
  19. klaipėdietė

    radote ką lyginti Vaitkų su Ligita,jeigu ne tie kvapai,tai ir jos čia kvapo nebūtų į kandidatus.

    Reply
  20. Darius

    O ką ponas šulcas gero Klaipėdai padarė, sėdėjo valdžioje jei neklystu ne vieną kadencija. Kiek atsimenu baudas pasirašinėjo už stovėjimą nesumokėjusiems. Edė, šiko , bezdėjo, BVP tokiu būdu didino. Galėjo parašyti raporta apie padarytus didelius darbus prieš išeidamas.
    Visi rinkimai būna tokie patys – renkame geriausia iš blogiausių. NEskaitome programų , klausomės tuščiu žodžių. Vieni sako nekreipk dėmesio – žiūrėk į žmogų, kiti – žiūrėk kas už jo stovi, treti aj koks skirtumas vistiek šūdžmogis valdžioje bus, drabstysis jais kai valdžioje bus, nepamirš tos veiklos ir išėjęs

    Reply
  21. Anonimas

    Kai pamatau tokius pono Šulco opusus, kaskart nustembu: atrodo, „Atviros Klaipėdos” redaktorius M. Vainorius lyg ir protingas kultūringas žmogus, tai kaip jis nusprendžia publikuoti tokius vulgarius idiotiškus paistalus? A. Šulcas jau perspjovė net R. Valatką, nors jie abu – kuo senyn – tuo daugiau sukaupia ir išplatina nuodų.
    Prirašyta daug šlykštybių, bet nėra nei informacinio turinio, nei racionalios kritikos.
    Gerbiamas M. Vainoriau – supraskite, kad tokios publikacijos labai kerta per Jūsų leidinio prestižą. Jas paskaičius, dar daug dienų nesinori paspausti ant internetinės svetainės nuorodos.

    Reply
    • Pagalvojau tą patį

      darosi šlykštu . Rėmiau . Toliau šlykštukų neremsiu . Atsiprašau , Martynai .

    • Anonimas

      Su šulco atėjimu nudelfėjo. Statyt į vieną gretą A.Petrošių gėda. Rems jį medikai ir tikrai ne per prievartą!

    • Martynas Vainorius

      Vieniems nepatinka ką nuomonėse rašo kolegė Palmira, kitiems – ką seniūnaitė Virginija Jurgilevičienė (čia pirmi pavydžiai, kas atėjo į galvą). Jums nepatinka – ką rašo Artūras. Man irgi kartais nepatinka, ką jie ir kiti parašo nuomonių skiltyse, bet tai ne rodiklis. Ne tam buvo kurta „Atvira Klaipėda”, kad čia būtų tik man ar dar kam nors patinkančios nuomonės. Nebekartosiu ne kartą tokiais atvejais komentatoriams primintos Voltero frazės, kuria vadovaujuosi. Vienintelis kriterijus man neskelbti nuomonės – jei ji pažeidžia teisės aktus.

      Ačiū, kad rėmėte, bet nė vienas rėmėjas neturėjo ir neturės įtakos „Atviros Klaipėdos” turiniui.

    • Ačiū , Martynai ,

      mano rėmimas ir neturėjo turėti įtakos 🙂 Gerbiu nuomones , bet ne pasityčiojimus ar kiršinimus . Atsiprašau , ne . Tekstai be pagarbos oponentams ne man .

  22. Komentatorius

    Kudakuojantis Šulcas, matyt, vidurius laisvinančių grybų užvalgė 🙂 Taip triedžia iš baimės dėl gerb. Ligitos sėkmės, kad net sienas aptaškė. Ar neteks savo vėmalus suvalgyt, Šulcai?

    Reply
  23. aplamai

    kaip taip galima rašyti ? Nežiūrint į tai, ar patinka žmogus, ar ne – padorumo riba negali būti peržengta; ar pas autorių yra bent kokios padorumo ribos supratimas?

    Reply
    • Cha

      Oi, kai padorumą dalijo Dievulis, autorius galimai „perekūrą” turėjo 🙂

  24. matantis

    Jinai groja tik sau. Baisu ir pagalvoti, kas būtų jei ją išrinktų mere, baisiai nekompetetinga tokiam postui. Jei nebūtų smirdėję, tai ir Ligitos nebūtų. Jau geriau korumpuotas Vaitkus.

    Reply
    • Cha

      o kurie čia kompetentingas? budinas koks ar petrošius 🙂 nejuokinkit voverių, visi panašaus lygio. Ligita bent jau darbšti moteris 🙂

    • Molas

      O gal iš teisybės tasai Vaitkus būtų visai neblogas pasirinkimas Klaipėdai. Vadovu nemažu buvo, dirbti moka, pakalbėti protingai irgi, tai gal už tokį ir balsuočiau.

  25. T

    Tobulas apibūdinimas šitos Dumpių veikėjos.

    Reply
    • Audrius Vaišvila

      Tobulai Artūrai.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Baigta Baltijos pr. žiedinės sankryžos rekonstrukcija

Klaipėdos savivaldybė praneša, jog baigti Baltijos pr., Šilutės pl. ir Vilniaus pl. žiedinės sankryžos rekonstrukcijos darbai. Šiuo metu rengiama techninė ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Miestas

Dabartiniai vicemerai uždirba ženkliai daugiau

Trijų Klaipėdos vicemerų mėnesiniai atlyginimai šių metų pirmą ketvirtį vidutiniškai buvo 5679 eurai neatskaičius mokesčių. O pernai metais šie pareigūnai ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Sveikata

Pradės projektuoti poliklinikos rekonstrukciją

Uostamiesčio savivaldybė skelbia, kad netrukus bus pradėtas rengti Klaipėdos miesto poliklinikos kapitalinio remonto techninis projektas. Miesto savivaldybė jau baigė konkursines ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This