Yra prasmės būti direktoriumi*

Spyglys
Spyglys
2022-10-17

Spyglys su giliu liūdesiu pastebi, kad per kelerius direktoriavimo Klaipėdos miesto savivaldybės administracijai metus Gintaras Neniškis nesustorėjo, kas yra būdinga daugeliui seimūnais, ministrais tapusiais ar į kitas šiltas dėdes įtūpusiems valdininkams.

Maža to, kadaise garsėjęs kaip pliurpa, Gintaras pradėjo kalbėti glausčiau, konkrečiau. Ir pradėjo neapsikęsti tuščių plepalų.

Antai, kai Eismo saugumo komisijos posėdžio metu vienas veikėjas ėmė postringauti, kad reikia paspausti geležinkelininkus, jog jie leistų dviračiais per bėgius skersai važiuoti, susolidėjęs, bet nesustorėjęs G. Neniškis to veikėjo kalbas nutraukė ir rėžė: „Nėra prasmės šnekėti apie galimybes, kurių nėra”.

Spyglys tai išgirdęs nusikeikė taip, kaip per tos komisijos posėdį keikėsi Melnragės atstovė Ieva: „Jo pa pa!” Ir suraitė tokį moralą: yra prasmė tapti direktoriumi.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

Žymos: |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Ar meras pateiks pasiūlymą mašinas vežti autobusais nemokamai?*

Kodėl dviratį nemokamai galima vežti miesto autobusu, o automobilio – ne? – pasipiktino Spyglys, girdėdamas nesibaigiančias Klaipėdos politikų diskusijas, kaip ...
2024-05-15
Skaityti daugiau

Spyglys

Nuo godumo ir kuklumo nemirs*

Pinigais sočiai Klaipėdos valdžios maitinami vietos laikraščiai jau nebežino kaip ir atsidėkoti – pasirengę merui stačiai po uodega sulįsti. Mat, kuo ...
2024-05-14
Skaityti daugiau

Spyglys

Štai kur klausimas*

Spygliui, pamačiusiam operatyvinę nuotrauką iš mero prieangio, kuris, beje, dabar yra užrakintas bei nepasiekiamas ne tik eiliniam klaipėdiečiui, bet ir ...
2024-05-14
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This