Herkaus Manto gatvėje asfalto teks laukti ilgiau

Svarbu, Transportas

Spalio viduryje vykusio Klaipėdos miesto tarybos Kontrolės komiteto posėdžio metu Savivaldybės administracijos vyriausioji patarėja Inga Kubilienė teigė, kad vairuotojus ir jų automobilius kankinančios Herkaus Manto gatvės atkarpos nuo Lietuvininkų aikštės iki Poilsio parko remontas bus baigtas pirmąją lapkričio savaitę. Ši savaitė jau artėja į pabaigą, tačiau penktadienio rytą gatvėje nebuvo jokių ženklų, bylojančių, jog jau bus pilamas asfaltas.

Intensyvus darbas penktadienio popietę su cigarete ir telefonu rankose. Be šio darbininko prieš 14 val. visame remontuojamos gatvės ruože buvo matyti dar keli. Martynas Vainoriaus nuotr.

Pasak I. Kubilienės, dabar jau numatoma, kad tokie darbai prasidės ateinančią savaitę. Kartu tarnautoja akcentavo, jog rangovas „Eurovia Lietuva” sutartyje numatytų terminų nepažeidžia – visi darbai pagal ją turi būti atlikti per tris mėnesius. Visgi, pasak I. Kubilienės, ateityje, kai vėl teks panašiai remontuoti kurią nors kitą centrinę miesto gatvę, terminai į sutartį bus įrašomi glaustesni.

Pašnekovė tikino, jog nugremžti senąjį asfaltą visose eismo juostose buvo būtina, kad darbininkai galėtų keisti bortelius, skiriančius ir priešpriešinį eismą.

580 tūkst. eurų vertės sutartis su „Eurovia Lietuva” buvo sudaryta dar liepos viduryje, tačiau buvo priimtas sprendimas vasarą darbų nepradėti dėl turistų, o pirmosiomis rugsėjo savaitėmis irgi pralaukta, kad nusistovėtų su mokslo metais prasidedantys nauji, gerokai intensyvesnio eismo srautai.

13 Comments

  1. Skeptikams

    Kai kurie ir rojuje turės didelių pretenzijų.

    Reply
  2. Nieko tokio

    Nesipykit, pasidžiaukime remontu, po to bus patogu važiuoti, savaitę anksčiau ar vėliau !

    Reply
  3. Antanas

    Kas sugalvojo 30 km greitį Manto gatve? Tas išminčius galimai tik grėbarka pas ūkininką važinėja. Tas nuolatinis greičio pristabdymas variklio dūmais nuodija visą gatvę, tikrai padidėjo oro tarša visoje gatvėje. Gal ten vaikinukai nori parodyti veiklumą ir prisigalvoja paikų dalykų. O gal čia kelio ženklų biznį palaikome, juk reikia žmonėms pagelbėti. Kažkokie asiliukai nukabino žalią rodyklė iš Liepų gatvės sukant į Šiaurės prospektą , važiuojant nuo Palangos kelio. Savo kvailumą bandė pridengti neegzistuojančia Briuselio direktyva. Tam Briuseliui tos žalios rodyklės nei galvoje, nei uodegoje. Šitas nuolatinis žaidimas mieste su kelio ženklais -kažkokių valdininkų kvailumo rezultatas

    Reply
  4. Gyventojas

    Snd asvaltavo aplink sulinius, tiesiog pyle asvalta i pelkes, turetu laikyti iki pavasario!!!

    Reply
  5. Miestietis

    Kiek metų bus duota garantija, kad danga nesusibanguos į kelkraščius, arba neatsiras provažos idubusios. Nes Klaipėdoje tokios gatvės labai madingos, tiesiog ant bangos. Bravo už „kokybę” Eurovia ir atsakingiems savivaldybėje.

    Reply
  6. Petras

    O varge, kokia I.Kubilienės kompetencija. Tiesiog visiškas neišmanymas, kaip organizuoti darbus…o rangovai tuo naudojasi.
    Reikėjo sutvarkyti vieną gatvės pusę , o po to kitą…

    Reply
  7. Kompetencija

    Siaurinti kelius,ir daug daug šviesoforu ,kas 100 metru.

    Reply
    • kompetencijai

      Šiuo atveju taip bus?

    • chi...

      Bus bus,atsipalaiduok.

    • kompetencijai

      Nerašinėk nesąmonių komentaruose.

    • to kompetencijai

      Neaiškink man ka rasyti,ir ąš nesakysiu kur tau eiti.

  8. Ir Klaipėdoje gyventi galima

    Nėra Klaipėdoje opozicijos…
    Visiška nekompetencija. Ir kur žiūri miesto ūkio komitetas su savo politiniais specialistais, kurie kaip ir turėtų suprasti reikalus, bet matosi nesupranta visiškai ką ten veikia.
    Net nepatogu .

    Reply
    • Hmm

      Tvarko blogai – netvarko irgi blogai! Na, o jau kompetencijos komentaruose trykšte trykšta amžinos kritikos fontanais! Ką jau čia kuklintis, kai rinkimai ant nosies, aš tokią gatvę per pietų pertrauką išasfaltuočiau. Balsuokit!

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Transportas

Vardan atvažiuojančių iš Melnragės savivaldybė nori griauti namą

Klaipėdos meras siūlo nurašyti ir nugriauti savivaldybei nuosavybės teise priklausantį nereikalingą bei netinkamą naudoti nekilnojamąjį turtą – administracinį pastatą, esantį ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Sustabdytas dviračių tako po viaduku projektavimas

„Stabdyti sutarties vykdymą nuo 2024 m. sausio 31 d., kol bus išspręstas lietaus nuotekų tinklų įregistravimo klausimas arba priimtas bendras ...
2024-04-07
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Rasti du lavonai

Klaipėdos policija pranešė, kad ketvirtadienio rytą, apie 8 val., viename Šilutės plente esančiame bute rastas 58-erių moters kūnas su kraujosrūvomis ...
2024-03-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This