Artūras Razbadauskas ir Taryboje iškeliavo pas konservatorius

Politika

Šią savaitę pranešus, kad būsimuosiuose savivaldos rinkimuose Tėvynės Sąjungos – Lietuvos konservatorių partijos sąrašo lyderiu bus miesto Tarybos narys, Klaipėdos universiteto rektorius Artūras Razbadauskas, pastarasis žengė dar vieną „integracinį žingsnį”.

Artūras Razbadauskas

Ketvirtadienį vykstančio miesto Tarybos posėdžio meru Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas perskaitė jame nedalyvavusio A. Razbadausko pranešimą, kad jis palieka Demokratų frakciją „Vardan Klaipėdos“ ir tampa konservatorių frakcijos nariu.

Frakciją „Vardan Klaipėdos” dabar sudarys jos pirmininkė Elida Mantulovė, Vytis Radvila ir Viktoras Senčila, kuris prie jos prisijungė praėjusį mėnesį.

A. Razbadauskas į šios kadencijos miesto Tarybą buvo išrinktas pagal V. Grubliausko suburto komiteto sąrašą. 

6 Comments

  1. Nuomonė

    Na, tiesiog nesolidu…Gaila universiteto autoriteto, o visa kita suprantama ir šiuolaikiška.

    Reply
  2. Sigitas

    Politinių balnų keitimo vajus patapo įprastas veiksmas. Todėl nenuostabu t.y. kam ir ko jam jodinėjant sėdėti ant plotinio dermantininio balno, jeigu galima persėsti su odą trauktu balnu. Tik įdomu t.y. ar jis politines pasagas pasikeitė?

    Reply
  3. Jonas

    Tikslas būtų ne ėsti vieni kitus ir žeminti, bet telktis darbams miestiečių labui. Šventų nėra politikoje ir tai visi gerai supranta!

    Reply
    • Jonui ,

      Gal nereikia tų rinkiminių šūkių ” miestiečių labui ” . Kas trukdė ar trukdo dirbti „miestiečių labui ” ir dabar ? Konservatoriai valdanti miesto dauguma ! Ponas Razbadauskas taip pat tarp trečią kadenciją valdančių , atsiprašau ? grubliauskinių !!! Man panašu , negali dirbti ” miestiečių labui ” tol kol nėra ” asmeninio labo ” ? Taip, šventų tarp politikų nėra , bet konservatoriams ” rinkimų veidu ” pasirinkti tokį politinių skersvėjų nešiojama politiką nuo paksisto TT iki jau konservatoriaus , žinote reikia būti labai politiškai – vertybiškai neišrankiems . Kelinta pono Razbadausko narystė ? ? Mano galva , miesto konservatoriai net kalbėti apie kažkokį ” darbą miestiečiams ” , o dar ir būsimą , neturi pagrindo . Jokio ! Manau balsuoti už juos dabar gali tik tie , kuriems miestiečiai visiškai nerūpi .

    • P.Jonai,

      pirmiausia turi telktis miestelėnai ir netoleruoti Figaro šen ,Figaro ten ,bei rinkimų dieną nesėdėti ant sofos ar fotelio . Taip,šventų nėra ,bet vienintelei teisingai (?) partijai nederėtų save reklamuoti taip,lyg būtų šventesnė už Popiežių .

  4. ....

    Jau net nekeista . Liberkonservatoriai priglaudžia visokius iš visur , politinės vertybės 0 . Be pagarbos . Linkiu politinio žlugimo .

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Švietimas

Pradeda veikti universiteto STEAM centras

Klaipėdos universitete (KU) oficialiai atidarytas metodinis STEAM centras. Tai pirmasis iš trijų Lietuvoje numatytų sukurti metodinių centrų. Jo komanda veiklą ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Spyglys

Ugnius Radvila - nebe opozicijos lyderis*

Mes „visi valdantieji norim”, – tokia fraze ketvirtadienį prieš Klaipėdos miesto tarybos posėdį savo pasisakymą iš tribūnos užviršavo opozicijos lyderis ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Iš Žardės tvenkinio dingusią salą žada grąžinti atgal

„Ši sala, atkeliavusi į Žardės parko tvenkinį, tegul bus Klaipėdos universiteto dovana miestui artėjančio gimtadienio proga. Mums, kaip mokslo įstaigai, ...
2024-03-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This