Vytautas Grubliauskas toliau kuria intrigą

Politika

Laisvės partija pirmadienį paskelbė, kad tarp septynių asmenų, dalyvaujančių vidiniuose rinkimuose tapti partijos kandidatu į mero postą, yra ir dabartinis Klaipėdos vadovas Vytautas Grubliauskas, anksčiau ne kartą tvirtinęs, jog nebesieks tokių pareigų.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Be V. Grubliausko, pirminiuose Laisvės partijos rinkimuose dalyvauja verslininkė, Klaipėdos savivaldybės Imanuelio Kanto bibliotekos kultūros projektų administratorė Birutė Andruškaitė, gydytojas chirurgas Karolis Daktaras, klaipėdietė Marija Gruzbarzdė, krepšininkas Martynas Mažeika, Klaipėdos vicemeras Arvydas Cesiulis bei susisiekimo viceministras Mindaugas Tarnauskas.

„Nenorėčiau įvardinti su kuo, bet panašu į tai, ką galiu tikrai pasakyti – kad rinkimuose tikrai dalyvausiu, kuria apimtimi, kurios politinės platformos, tam turiu dar turiu laiko. Kai jau bus tikrai galutinis sprendimas priimtas ir įprasmintas, įformintas, tada ir pasakysiu, bet rinkimuose tikrai dalyvausiu“, – BNS pirmadienį sakė V. Grubliauskas.

Apie ankstesnius pasisakymus žiniasklaidos priemonėse V. Grubliauskas teigė, jog „sunku komentuoti publikacijas, kuriose yra žurnalistų interpretacijos“.

„Atvirai Klaipėdai” paskutinį kartą, kad nesieks ketvirtos mero kadencijos, V. Grubliauskas tvirtino šiemet kovą. 

„Nesu nei intrigų meistras, nei iniciatorius. Laikausi duoto žodžio ir pirmiausia sau pačiam. O tie, kurie jau yra nusprendę kandidatuoti, tikriausiai gyvena nemažoje nežinioje, nes iki šiol vis dar neaišku, koks tas meras bus renkamas, kokias galias jis turės. Tikiuosi, kad nenutiks taip, kad būsiu paskutinis tiesiogiai renkamas meras. Kalbant apie buvimą savivaldoje, matau tame prasmę, manau, kad galiu būti naudingas. Su kuo kandidatuočiau – rizikingas klausimas, dar nesiimu prognozuoti. Bet kokiu atveju vertybinė pozicija tikrai nesikeičia, kuo buvau, kuo esu, tuo ir būsiu”, – tada sakė meras.

„Laisviečių“ Klaipėdos skyriaus pirmininkas Jevgenijus Sokolovas BNS sakė, kad V. Grubliauskas, kaip ir kiti kandidatai, sutiko dalyvauti minimoje apklausoje. Ji esą truks keturias dienas. Po to į posėdį rinksis skyrius, iškelsiantis kandidatą vadovauti savivaldybei, tai įvyks per lapkritį.

9 Comments

  1. nieko gero

    sėdi diedukai užsisvajoję, kad jie svarbūs. Juokingiausia, kad laisvės partijai reikia 60+

    Reply
  2. Tas pats

    Na, kokia čia intriga, tai labai banalu ir skurdu. Jokios čia intrigos nematau, o tik silpnumą.

    Reply
  3. Nuomonė

    Supratau tik dabar, vis įtariau merą simpatizuojant šiai partijai, bet tik įtariau. ..

    Reply
    • Už ką perkamas Vytukas?

      Prie ko čia Vytukas? Kaip žmonytė pasakys, taip ir darys. Jokio padorumo ar gėdis. Tai ne šitų žmogėnų moralinės kategorijos. Jie gyvena kitomis: viskas perkama ir parduodama.

  4. Pensininkas.

    Sėkmės, Mere, prabalsuosim !!!

    Reply
    • Už ką prabalsuosite ?

      Už Laisvės partijos kandidatą į merus ? Jūs rimtai ? Pensininkas galėtų ponui merui palinkėti pasidžiaugti šeima , vaikais 🙂 Kiek galima tik ” apie Klaipėdą ” galvoti 🙂

    • Pensininkas.

      Tarnaudamas visuomenei, tarnauji ir savo šeimai, džiaugdamasis visuomenės gerove, kartu džiaugiesi ir savo šeimos gerove, o toks Politikas ir jo patirtis labai vertinga, retas sugebės, išduotas bendražygių, visą kadencija sėkmingai vadovauti miestui.

  5. ta lasivės partija

    yra tikras nesusipratimas ir visiškas chaosas, net nepanašu, kad tai partija, o grubliauskas jau senukas ir pasirodo auklėja žurnalistus, kad jie kažką painioja, nors pats amžinai painiojasi, neveltui matyt jį liberalai tiesiog išmetė, tai dabar ieško kur prisiglausti.

    Reply
  6. .....

    liberalumas, man rinkėjui, jau tapo keiksmažodžiu : pasakau , o paskui persigalvoju , jei kas paprašo ?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Idėja apie transporto eismą Mažvydo alėja - neužmiršta

„Arūnas Tuma kažkuriame posėdyje sakė, kad reikės ir Mažvydo alėją perkasti”, – Klaipėdos miesto tarybos Miesto plėtros ir strateginio planavimo ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Miestas

Dabartiniai vicemerai uždirba ženkliai daugiau

Trijų Klaipėdos vicemerų mėnesiniai atlyginimai šių metų pirmą ketvirtį vidutiniškai buvo 5679 eurai neatskaičius mokesčių. O pernai metais šie pareigūnai ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Spyglys

Eksmeras užsigeidė atsivesdinti Sporto skyriaus vedėją*

„Tikiuosi, neateisime iki tokios stadijos, kad reikės prašyti administracijos direktoriaus, kad atvesdintų jus į virtualią komiteto posėdžio erdvę”, – taip ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This