Klaipėdos liberalai išreitingavo savo kandidatus

Politika, Svarbu

Prieš ketvirtį amžiaus į Klaipėdos politikos Olimpą pirmą kartą užkopę liberalai pasitvirtino kandidatų į uostamiesčio tarybą sąrašą, su kuriuo bandys vėl tapti valdančiaisiais.

Žinia, po ilgo dominavimo savivaldoje Liberalų sąjūdį Klaipėdos rinkėjai 2019 m. sutriuškino: jis tegavo tik keturis mandatus (ketvirtas rezultatas tarp partijų) ir jų savininkai liko opozicijoje.

Pirmuoju numeriu partijos kandidatų sąraše bus pretendentu į merus iškeltas dabar miesto Taryboje esantis Saulius Budinas.

Po jo kandidatai į tarybą buvo išreitinguoti tokia tvarka: Edmundas Kvederis, Lina Skrupskelienė, Saulius Liekis, Simona Statneckytė, Artur Truš, Tomis Paulauskas, Justinas Liubinskas, Judita Simonavičiūtė, Vygantas Vareikis, Lolita Rapolienė, Algirdas Grublys, Rūta Pocienė, Nina Šamakova, Aistė Andriulė, Laurynas Gečius, Virginijus Jurgelevičius, Audrius Vaišvila, Samanta Štraupaitė, Dovydas Cvetkovas, Vaiva Žalienė, Aušra Jankauskienė, Robertas Skudernis, Sandra Sirutienė, Rimantas Žvingilas, Tomas Sipavičius, Džiugas Pocius, Mindaugas Mockus, Linas Gedvilas, Virgilijus Valantinas, Ernst Manfred Wagner, Giedrius Vitkauskis, Aistė Valdkienė, Tadas Katliorius, Paulina Valužytė, Edmundas Jankus, Klaudijus Meidus, Danguolė Balsė, Vitalija Usevičienė.

Sąraše nėra dabartinės miesto Tarybos narės Alinos Velykienės, kuri jau ne kartą viešai buvo pasakiusi, jog nebekandidatuos.

Pagal skyriuje egzistuojančią tvarką sąraše rezervuojamos 7 ir 12 vieta tiems atvejams, jei iki galutinio termino atsirastų pageidaujančių su liberalais kandidatuoti išskirtinių asmenybių. Tokiu atveju skyriaus taryba svarstytų, ar įtraukti šiuos asmenis į kandidatų sąrašą.

46 Comments

  1. ???

    O ar jiems dėžutes nuo viskio duos VRK, ar reikės patiems įsigyti? Kvaila, bet po buvusio MG skandalo aš neįsivaizduoju be viskio dėžutės.

    Reply
    • Klaipėda

      Kai nerandi daro eini į darbo biržą, arba iš nevilties stoji į partiją ir tikiesi mokesčių mokėtojų išlaikomos šiltos darbo vietos.

  2. Deividas

    Foto Budino dešinėje stovi nauja liberalė. Ogi tai licėjaus mokytoja. Ir ten dar neseniai atsirado…FB reklamuoja save kaip mokinių mylėtoja. FB Parodė neseniai S.Gentvilo jai įteikta Garbės raštą …Ar žino ministras už ką? Turbūt todėl ją taip greit ir į partiją priėmė… Rašo pati, kad yra KU doktorante tapo……Įspūdinga bus liberalė… Gal Budinas paskirs ją naujos mokyklos direktore ?????

    Reply
  3. Pažadukas

    Arba triohala gyvensime kaip Amsterdame .liberalas

    Reply
  4. Ggalimybių studija

    vienintelis vertas Liekis, visi kiti „politinė makulatūra”

    Reply
  5. Nojus

    Visada balsuoju uz liberalus ir si karta sia partija palaikysiu ir tiktai uz Juos balsuosiu ! Sekmes!

    Reply
  6. atsakymas - Simonai (IP: 90.131.40.4)

    Ne Artūrai, ne taip. O kur gi amžiniais meras Grubliauskas dabar pasukęs su Laisvės partija ir pagaliau „klaipėdiečių įkalbėta ir pakeitęs savo nuomonę dėl ketvirtos mero kadencijos”- šiandienos duomenimis. Nieko jis nesugeba suvaldyti. Prie ko čia Budinas.?

    Reply
  7. smagus sąrašas

    palaikysiu Kvederį, Liekį ir matau gydytoją Rapolienę!

    Reply
    • Rasa.

      Gink Dieve tik ne Lieki.

    • Liekis

      Tegul dievas jus apgina

  8. klp

    Paskaičius komentarus, baisu kas darosi, nei tas geras nei tas geras, tai gal apsistosiu ties Vaitkum, patyręs vadovas, dirbo ministerijoje, dirbo uoste, kūrė savo verslą, žino kas prie ko, sėkmės Vaitkui įgyvendinant teisingus planus Klaipėdai !

    Reply
    • Komentatorius

      Aha, iš uosto direkcijos atleistas. Darbo, kiek žinau, nesurado. Susikūrė savo įmonę, bet pastaroji bankrutavo taip ir nepradėjusi normaliai veiklos. Neaišku iš ko gyvena šis kandidatas. Deklaracijoje pagrindine darboviete nurodyta įmonė, kurioje nėra nė vieno darbuotojo. Karjerą „darė” partijos bičiulių padedamas, kiek pamenu. Dar Taraškevičius pas jį sąraše, Vaidai Raugelė (buvusi Žvikienė) – Grubliausko dešinioji ranka, bankrutuojančio „Neptūno”, kuriam savivaldybė skiria milijonus iš mokesčių mokėtojų pinigų, Tuma, kuris vis laukia Atgimimo aikštės požeminio parkingo… Milijonierius Dambrauskas. „Puiki sistemos žmonių komanda”.

    • juze

      Kūrė savo verslą, kuri bankrutavo. Nejuokinga? O minsterijose ir valstybinėms vadovauti proto nereikia, nes jie skiriami pagal partines linijas. Tokių tarybinių laikų milicininkų Klaipėdai nereikia.

  9. rado už ką balsuoti

    smagu matyti gaivius, atrodo ir patirties turinčius veidus. manau rasiu už ką balsuoti. bent viena partija pristatė normalią komandą, nes kitur tai kraupus vaizdas su žmonėmis belakstančiais tarp partijų, kažkokie nesusipratimai. sėkmės jums.

    Reply
  10. Apgailėtinas

    Vaizdelis – apgailėtinas. Matosi prisiplakėlių ir nevykusių, iš kažkur atsiradusių, atrodo, rimtoje partijoje. Priežastys, matyt, tokios; arba neberanda žmonių arba nepasidomi kas per personos užsinorėjo valdžioje būti.. Nematau sėkmės liberalų partijai. Visgi E.Masiulio bjaurus smūgis gali ir toliau būti prakaištingas…

    Reply
  11. Deividas D.

    Gal visai nieko.. Keli nauji veidai! p. Liekį asmeniškai žinau – darbštus, galima pasitikėti. Trušas naujiena čia, bet gal ir gerai, moriakų daug žinau, apie jį gerai šneka, tvarkys reikalus… pagaliau kaž kas prisimins jūreivėlius…

    Reply
  12. Žiūriu

    ir Vaišvila su miltų maišeliu stovi, ir Vareikis gerai tarp mergų įsitaisęs. Grublys džiaugsmingu feisu, matyt dėl to kad tep sėkmingai sugryžo į žinomus vandenis kur galima gerai neršti…Niekas perdaug nesikeičia. Trūksta tik gentvilų ir Masiulio. Na bet tie prie baliuko slaptame tūse atsiras:D)

    Reply
  13. Petras

    Skrupskelienė galėtų pailsėti- visiškas nesusipratimas…nebalsuosiu už liberalus

    Reply
  14. Vytas

    Siaip jau kol kas normaliausias sarasas palyginus su kitais jau zinomais.

    Reply
  15. Auditorius

    svarbiausia, kad Vaitkus turi plana:)

    Reply
  16. Mažoji Klaipėda

    Oj kaip konkurentai pavydi 🙂

    Reply
  17. Klaipėda be Budino?

    Klaipėda be ateities?..

    Reply
  18. Laima

    Tik Budino snu… pažįstu,taip nei vienas nematytas ir nežinomas.

    Reply
  19. Liudesiukas

    Budinas ir Simonkė – va apie ką visas šis sąrašas ir daugiau nieko. Visi likę – tik statistai. Nieko doro neišstenėjo liberalai šiems rinkimams, matyt, bus ir atitinkamas rezultatas. Laisvei bus itin lengva susirinkti liberalaus rinkėjo balsus.

    Reply
    • na na

      laisvėje visiškai nauji veidai, cesiulis, vitkus ir grubliauskas 🙂

    • Stebėtojas

      Sunku, oi kaip sunku bus Laisvei. Nors ir su mero padėjimu. Klaipėdoj tikrai nepraeis.

  20. Petras

    Atsikratykite Grublio ir Budino bo bus prastai

    Reply
  21. netikėtai įdomi komanda

    Jaunimo lyderis Laurynas, bendruomenių atstovai – Robertas, Nina, keli patyrę politikai, gydytoja Lolita. palyginau su jau parodytais sąrašais tai tikrai rimta komanda.

    Reply
  22. Ojep

    Simnaviciutei nelygis buvo fotkintis

    Reply
  23. Irena

    Pozityviai atrodo. Sakykit ką norit, bet tiek Budinas, tieki Simonavičiūtė buvo geriau, nei tas Neniškis.

    Reply
    • T

      Pritariu,Nieniškis visiškas nesusipratimas kaip ir dar du veikėjai sėdintys koncertų salės ir KKKC vedėjų kėdėse.

    • Ina

      Budinas tikrai puikus žmogus. Kaip vadovas tikrai buvo matomas, girdimas ir gerbiamas. Kažkam paranku buvo nepelnytai apjuodinti…. Manau Klaipėdai reikia tokio vadovo.

  24. pašalietis

    Peržiūrėjau. Lyg ir nieko komanda – be kažkokių žinomų lyderių, bet ir be skandalistų. Simpatiški veidai:)

    Reply
  25. Hmm

    Po ilgo blaškymosi p.Judita vistik rado saugų prieblostį. Tegyvuoja intrigos! Sveikinimai priglaudusiems 🙂

    Reply
  26. MArijus

    Balsuočiau už betką- tik ne Budiną… Už tramvajaus studijas, baseino nebaigtą statybą ir kitus reikalus- dar gyventojams ilgai reiks nešti karčią naštą…

    Reply
    • Klausimas

      Gal gali išvardinti dabartinio direktoriaus G. N. atliktus darbus?

    • klausimui

      Tokius blogus, kaip Budino?

    • Klausimas

      Laukiu atsakymo o ne isisukinejimo

    • Aš

      Prieš kaltinant reikėtų pasidomėti ar tikrai jis dėl to kaltas ir kokius įgaliojimus turėjo.

    • Blogietis...

      Blogus darbus dabartinio direktoriaus galima pavardint – parkavimo mokesčio plėtra, kuri nieko neišsprendė, kamščiai liko, užkimšti kiemai liko, tik KKT biudžetas padidėjo. Pilnas miestas šviesoforų be sistemos. Projektai nesuvaldomi, beviltiškai užsitęsę, pilna brokų visur. 0 dėmesio tokioms sritims kaip vaikų ugdymas, sportas. Betvarkė daugumoje sričių ir tiek. Ne lyderis absoliučiai.

    • gerieji darbai...

      „Gerieji” Neniškio, Grubliausko, Barbšio, Cesiulio darbai? Jų pačių inicijuoti? Jokių. Nepastatyta Budino jau suplanuota sporto salė Kretingos g., nepradėta Atgimimo aikštės rekonstrukcija, jokios naujos futbolo aikštės mokyklose- tik užbaigti projektai, jokio naujo socialinio būsto, jokių darbų kurorto zonoje Smiltynėje, jokių žvyrkelių asfaltavimo (gyvenu naujame rajone šalia Tauralaukio), niekaip nebaigta mokyklos statyba, jokio Klaipėdos keleivinio transporto vadovo per daugiau kaip trejus metus… Kam vieta saugoma? Tingiu ir vardinti

    • Simona

      Tai balsuosi už Neniškį, kuris nesugebėjo net pradėtos mokyklos užbaigti. Jau nekalbu apie Atgimimo aikštę, kurios net nepradėjo. Tačiau matyt žavi padidinti parkavimo mokesčiai, greičio matuokliai ant kiekvieno stulpo. Budinas vienintelis iš kandidatų į merus, kuris žino ką ten atėjus reikia daryti. Kitiems metus reiks mokytis, o tuo metu už merą dirbs biurokratai. Ar to norite?

    • Simonai

      Baisiausia, kad eina kalbos, kad jei mero rinkimus laimėtų tipo konservatorius Petrošius, tai Neniškis liktų dirbt ir patarinėtų naujam merui, nes tas patirties savivaldoje neturi. Užtat balsuosiu ir kitus raginsiu už bet ką kitą, tik ne Petrošių. Nebereikia Klaipėdai parkavimo zonų plėtros, augančių mokesčių ir chaoso !

    • Simonai

      Trumpa atmintis arba tiksliau nenoras prisiminti. Ar ne Budinas parinko nuostabų sklypą mokyklai ir išrinko lochus projektuotojus, kurių projektas keistas n kartų? Ar ne Budinas parengė milijoninį ir abejotinos vertės Dangės skvero projektą? O kur dar maršrutkių šou? Varkės su Klaipėdos vandeniu, kuris buvo numatytas šauniajam jaunikiui. Ir taip toliau, ir panašiai. Neniškis gal ir silpnas, bet ne toks blogis kaip Budinas.

    • Simonai-simonavičiutei.

      Jooo…, kad per praeitus rinkimus Budino pažinti nenorėjai, o už pasiūlytą Neniškį balsavai išsišiepusi, dabar „protas” atėjo, ar „šventa Dvasia” apsireiškė, jooo…, venk Budinai tokių „bendražygių”, pirmai progai pasitaikius pas kitus perbėgs, jei tik kas didesnį „trupinį” pames.

    • Anonimas

      Ir kokią naštą nešate? Ar bent jau domėjotės apie tą studiją, apie kurią rašote? Kuris eismo pertvarkymo variantas blogas? Ar visi siūlyti?

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Medžių kirtimas: sprendžia vykdomoji institucija - meras

Želdynų komisijos išvada nėra galutinis žodis, nes vykdančioji institucija gali priimti kitokį sprendimą – tai yra reglamentuota įstatymu. O Vietos ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Politika

Klaipėdos liberalai išsirinko vienmandatininkus

Liberalų sąjūdžio Klaipėdos skyrius visuotiniame susirinkime sprendė​, kas atstovaus partijai rudenį vyksiančiuose Seimo rinkimuose uostamiestyje. Danės, Pajūrio, Baltijos ir Marių ...
2024-03-25
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Vicemerę nuo etikos sargų išgelbėjo biurokratija

Tyrimas dėl Klaipėdos miesto savivaldybės vicemerės Linos Šukytės-Korsakės galimo Politikų elgesio kodekso pažeidimo ir pasisakymų „Facebook“ buvo nutrauktas, nes savivaldybės ...
2024-03-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This