Koreguojami priemiesčio maršrutų grafikai

Transportas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2022-12-02

VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas” praneša, kad šį sezoną jau nebe pirmą kartą dėl komplikuotų eismo sąlygų turi koreguoti priemiesčių maršrutų grafikus pridėdamas autobusams važiavimo laiko.

Nuo pirmadienio, gruodžio 5-osios, koreguojami tvarkaraščiai 7, 15B, 25, 26 ir 35 maršrutuose. Reisų skaičius niekur nesikeičia.

7 maršrute koreguojamas darbo dienų tvarkaraštis dėl rytinio pikinio reiso vėlavimo. Taip pat 1-2 min. vėlinamas reisas 17-18 valandomis, kad būtų daugiau laiko persėdimams iš 14-to maršruto į 7-tą Klipščiuose.

15B maršrute koreguojami laikai dėl geresnio koordinavimo Kalotės kryptimi su 17 ir 23 maršrutais. Taip pat sutrumpinamos pertraukos Normantuose, kad autobusui nereiktų per ilgai stovėti galutinėje stotelėje. Tų atstovų laikas perkeltas į Ligoninės stotelę.

25 maršrute Plikių stotelėje keleivių laipinimas nustatomas griežtai tik prie žiede esančio mūrinio laukimo paviljono. Į šią žiede esančią stotelę autobusas privalomai užsuks važiuodamas abiem kryptimis.

Tuo pačiu dėl vėlavimų ankstinama antrojo rytinio reiso pradžia – 6.30/6.58 val. (iš Klaipėdos/į Klaipėdą) ankstinama iki 6.25/6.53 val.

Analogiškai pasielgta ir su pirmu 26 maršruto reisu – jis irgi paankstiname 5 minutėmis.

35 maršruto darbo pradžia ankstinama nuo 6.25 į 6.22 val., o 6.50 val. reisas iš Smilgynų paankstinamas dviem minutėmis – iki 6.48 val.

Žymos: | | | | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdos policija įspėja – plinta naujas sukčiavimo būdas (atnaujinta)

Į Klaipėdos apskrities policijos pareigūnus jau kreipėsi keli nukentėję asmenys, kurie nurodė, kad elektroninėje erdvėje rado pasiūlymą neva laimėti galimybę ...
2024-07-22
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Sukčiai toliau taikosi į viešojo transporto keleivius

VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ praneša, kad internetiniai sukčiai ir toliau iš keleivių bando išvilioti jautrius asmens duomenis bei pinigus – ...
2024-07-12
Skaityti daugiau

Transportas

Nuo pirmadienio keičiasi parkavimo tvarka

Liepos 1-ąją Klaipėdoje įsigalioja parkavimo tvarkos pokyčiai, kuriuos miesto Taryba patvirtino prieš mėnesį. Keičiasi zonos, ilgėja užmaršumo mokesčio sumokėjimo terminas, ...
2024-06-30
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This