Žlugęs A. Vaitkaus ir A. Petrošiaus rinkiminis spurtas

Mums rašo

Arūnas Marčauskas
2022-12-04

Komentarų: 10

Mažai kas dar abejoja, kad dėl Klaipėdos mero posto reali kova vyks tik tarp keturių potencialių kandidatų: Sauliaus Budino, Vytauto Grubliausko, Audriaus Petrošius ir Arvydo Vaitkaus (pavardes užrašiau abėcėlės tvarka, kad niekam nekiltų įtarimų).

Apie paskirų politikų (visus juos galima vadinti politikais?) iš minėtų tarpo (ne)bėgiojimus iš vienos politinės organizacijos į kitą dar bus kalbama ne kartą per šią rinkiminę kampaniją. Dabar gi užsiminsiu tik apie paskirų jų bandymą spurtuoti, neįvertinus savęs kaip ilgų politinių distancijų bėgiko.

Lapkričio 18 d. žiniasklaidą pasiekė pranešimas, kad vis dar Klaipėdos miesto tarybos narys, buvęs Uosto direkcijos vadovas Arvydas Vaitkus dalyvaus mero rinkimuose. Pranešime buvo skelbiama, kad A. Vaitkaus kuriamo rinkimų komiteto dokumentai jau paduoti registravimui, o kitą savaitę žadama pristatyti visus kandidatus į miesto tarybą bei planą Klaipėdai.

Ponas Arvydai Vaitkau, šiandien jau gruodžio 4-oji. Tamsta vėluojate pristatyti savo programą daugiau nei dvi savaites. Žadėjote – faktas. Pavėlavote – faktas. Laiku neinformavote ir neatsiprašėte rinkėjų už vėlavimą – faktas.

Beje, o ar verta dar kalbėti ir apie fiasko patyrusį perbėgėlio iš V. Grubliausko-Kongo komiteto ir potencialaus kandidato į Klaipėdos merus Audriaus Petrošiaus spurtą? Klaipėdos konservatorių programa – nulinė. Pristatomas tik pusinis sąrašas, vedamas perbėgėlio Artūro Razbadausko…

Nespurtavo tik Klaipėdos libai ir socdemai. Libai – pasitvirtino sąrašą. Socdemai uždėjo raudoną balną ant perbėgėlio V. G. Kongo.

10 Comments

  1. Nė už

    jokį susikompromitavusių partijų žmogėną negalima balsuoti!

    Reply
  2. Klaipėdietis

    Prognozuoju antrame Klaipėdos mero rinkimų ture dalyvaus A. Vaitkus ir R .Žemaitaitis.

    Reply
    • Paistalai

      Klaipedos rinkimuose, ne klaipedietis neturi jokiu sansu, net i antra tura papulti.

    • Anonimas

      Kodėl jūs tai Klaipėdos nemylite, “klaipėdietį”?

  3. Negali būt

    Dėl Budino, deja, smarkiai abejočiau, ar yra tarp 4 kandidatų, gausiančių daugiausiai balsų. Tikriausiai vietoj jo turėtų būti minima Girskienė, kuri kaip bebūtų, turi savo elektoratą. Budinas geriausiu atveju bus penktas.

    Reply
    • Anonimas

      Girskienės elektoratą išsklaidys Vaitkus ir Bogdanovas. Beje, Girskienė turėjo savo elektoratą tik vienoj apylinkėje. Klaipėdoje tos rėksnės nelabai mėgsta.

    • Taigi

      L.Girskienės elektoratas – pietinės dalies bobelės.

  4. Kliedesiai

    Kas cia per agitaciniai kliedesiai? Atvira klaipeda, o jus visu partiniu tokias ale apzvalgas publikuosite ar tik liberalu? Ar jums nezinoma, kad sis veikejas liberalu partijos narys ir nekyla klausimu, kodel jis Budina mato antrame ture, kai politologai jo ten nemato?

    Reply
    • Trrr

      Politologai nemato, o jis mato. Jis mato viską kitaip, jam naktimis sapnuojasi linksmi konservai, kurie muša libus rinkimuose. Tada jis atsikelia išmuštas šalto prakaito ir parašo straipsniuką. Ačiū, ką mes be Jūsų! 🙂

    • Palmira Martinkienė

      Į rubriką „Mums rašo” gali rašyti visi klaipėdiečiai – jūs taip pat. Parašykit- įdėsime.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika, Svarbu

Per opozicijos valandą - karšti klausimai  ir rusiškas keiksmas

Per jau antrąją šios kadencijos Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos opozicijos valandą ketvirtadienį svarstant, ar reikia daryti pietų pertrauką, iš posėdžių ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Baimes kėlusiam projektui pritarta vienbalsiai

Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus ketvirtadienį miesto Tarybos posėdžio metu dar kartą patikino, jog dėl sumanymo paliatyvios slaugos paslaugas vaikams teikti ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Sportas

Sporto mėgėjams – naujas stadionas 

Klaipėdos savivaldybė skelbia, kad šalia jai priklausančios „Gilijos“ pradinės mokyklos (Taikos pr. 68) atliekami paskutiniai naujo stadiono įrengimo darbai – ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This