Arvydas Vaitkus į merus eis su savo vardo komitetu

Politika, Svarbu

Ilgai tylėjęs ir bandęs išlaikyti intrigą Klaipėdos miesto tarybos narys, buvęs Uosto direkcijos vadovas Arvydas Vaitkus penktadienį pranešė dalyvausiantis mero rinkimuose, į kuriuos jis skelbia eisiantis su naujai kuriamu jo paties vardo komitetu. Jame bus ir keletas jo kolegų iš dabartinės miesto Tarybos.

„Nepriklausantis jokiai partijai Klaipėdos miesto tarybos narys Arvydas Vaitkus parengė planą Klaipėdai, subūrė miesto lyderius ir kartu su jais sieks kokybinių ir greitų pokyčių mieste”, – rašoma priešpiet išplatintame kandidato pranešime spaudai.

Jame A. Vaitkus teigia esą Klaipėda turi tapti lyderiu savo regione, patogiu miestu gyventi, kurti ir turinčiu aiškią ilgalaikę strategiją.

„Klaipėda yra apdovanota unikalia gamta ir savitu senamiesčiu, kuriančia bendruomene. Mūsų miestas turi būti Lietuvos pasididžiavimas, šalies jūros vartai į pasaulį, atviri visiems ir nešantys naudą miesto bendruomenei. Kaip tai padaryti – žinome, nes Klaipėdos planui skyrėme didžiules pastangas bei begalę laiko ir tik turėdami jį, drąsiai galime pasakyti, taip – mes dalyvausime rinkimuose ir sieksime daugumos taryboje“, – cituojamas kandidatas į mero postą.

A. Vaitkaus teigimu, planas Klaipėdai bus oficialiai pristatytas jau kitą savaitę.

„Neskubėjome viešinti savo rinkiminių planų, nes rinkomės kitą kelią. Daug sudėtingesnį, bet noriu tikėti, kad įnešantį tam tikrą kokybę į rinkimus. Turime planą, numatantį, ką ir kaip daryti bei žinome, kaip Klaipėdą paversti geriausiu miestu gyventi, kurti ir investuoti. Tad labai viliuosi, kad šie rinkimai bus kokybinė diskusija apie tai, kas ką siūlo Klaipėdai ir kaip tai pasieks, o ne tik gražios reklaminės iškabos mieste”, – pažymi A. Vaitkus.

Su Arvydo Vaitkaus kuriamu komitetu į Klaipėdos miesto tarybą taip pat kandidatuos Jolita Andrijauskienė, Arūnas Tuma, Jolanta Skrabulienė, Vidmantas Dambrauskas, Vaida Raugelė, Rimantas Taraškevičius, Tomas Juočys ir daugelis kitų klaipėdiečių.

Teigiama, jog A. Vaitkaus kuriamo rinkimų komiteto dokumentai jau paduoti registravimui, o kitą savaitę žadama pristatyti visus kandidatus į miesto tarybą bei planą Klaipėdai.

INFORMACIJA

59 metų A. Vaitkus 2013-2019 m. ėjo Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinio direktoriaus pareigas. Tuo metu jis priklausė Socialdemokratų partijai. 2019 m. į Klaipėdos mero postą jis jau kandidatavo nuo Valstiečių ir žaliųjų sąjungos, tačiau rinkimus pralaimėjo Vytautui Grubliauskui, bet liko miesto Tarybos nariu.

2019 m. tuometinis susisiekimo ministras Rokas Masiulis A. Vaitkų atleido iš pareigų dėl galimo interesų konflikto, nes, jam būnant Uosto direkcijos vadovu, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos politinę kampaniją finansiškai rėmė Klaipėdos uosto verslininkai. Be to, Vyriausiosios tarnybinės etikos komisija patvirtino, jog jis taip pat pažeidė ir tarnybinę etiką. A. Vaitkaus skundus dėl šių abiejų sprendimų teismai atmetė.

Šiuo metu be A. Vaitkaus Klaipėdos mero kėdės siekia Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos narys parlamentaras Audrius Petrošius, Seimo narė valstietė Ligita Girskienė, liberalas Saulius Budinas, Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ atstovas Artūras Bogdanovas, socialdemokratų kandidatas Romaldas Sakalauskas, Tautos ir teisingumo partijos vicepirmininkas Naglis Puteikis bei Lietuvos žaliųjų partijos atstovas Arvydas Ektis. Apie tai viešai kalbėjo ir partijos „Laisvė ir teisingumas” pirmininkas, Seimo narys Remigijus Žemaitaitis.

Dabartinis miesto meras Vytautas Grubliauskas Atvirai Klaipėdai” sakė, jog dar nėra apsisprendęs, su kokia partija ar komitetu jis dalyvaus rinkimuose. Tuo metu Laisvės partija pirmadienį paskelbė, kad tarp septynių asmenų, dalyvaujančių vidiniuose rinkimuose tapti partijos kandidatu į mero postą, yra ir dabartinis Klaipėdos vadovas.

Savivaldybių tarybų rinkimai vyks kitų metų kovo 5 d.

67 Comments

  1. Kas pasiūlys

    daugiausiai ? skaičiavimo komisijai, tą ir išrinks. Mūsų balsai į dangų neina.

    Reply
  2. Na nieko naujo

    Pasakyk, kas tavo draugai, pasakysiu kas tu. Žmogelis žavisi Malinausko ir Matijošaičio pasiekimais. Taigi, miliciné samprata paliko savo pėdsaką.

    Reply
  3. Piktai

    Visi kandidatai savęs verti, žiūrėkime ne ką tauškia, o ką nuveikė. Kai kurie kandidatai marias išlaktų, jei žuvys neužkliūtų. Socdemai pasielgė gana keistai, nusisukti nuo R.Sakalausko labai nesolidu. Aš supratau, kad Sakalauskas buvo „mandagiai” pastumtas tada, kai meras sugalvojo tapti socdemu. Už Grubliauską gal ir balsuosiu, bet už socdemų sąrašą tikrai ne, nors visus rinkiomus balsavau už juos. Šitaip su dorais žmonėmis nesielgiama.

    Reply
  4. nieko gero

    bet už tą lakstantį ir kalbantį pusiau konservatorių pusiau nežinią ką petrošiuką tikrai geriau

    Reply
  5. Komentatorius

    Tik už Ligitą Girskienę. Vienintelė, kuri tikrai dirba žmonėms. O Vaitkus turėjo galimybę parodyti ką sugeba 4 metus dirbdamas miesto taryboje. Matėt jį? Girdėjot? Likus pusmečiui iki rinkimų pradėjo visur vaidentis. Iki to nei prisiskambinsi, nei į laiškus atsakys.

    Reply
    • o kas ta per viena

      ai lyg pamenu kažkada su Puteikiais ten politikavo ir išsigandusi apkaltos pasitraukė iš tarybos.

    • skaitytojas

      Kai pažiūrim ją seime,tai baisu,kalbėt nemoka,iš lapelio blogai skaito,nusikalba,net savi jos valstiečiai nepalaiko jos projektų.Tooks žema slygis,tegu dar pasimoko kur nors.Nejuokinkit su tokia mere.

    • Komentatorius

      Ar tik nebūsi Petrošius, kuris nė vieno projekto per 2 metus nepateikė. Girskienė bus merė. Prisimink mano žodžius, Petrošiau.

    • Auditorius

      tai žemas lygis ir yra. Begioja visur bando įlisti į visokius renginukus į Rotary taip pat. O problemų ji jokių neišprendė, tik sau dividendų uždirbo.

    • Patarėjas

      Pažiūrėk jos FB paskyrą, Petrošiau, ir Seimo darbotvarkes. Pilna susitikimų su žmonėm pas Girskienę, daugiau nei 80 teisęs aktų registruota ir pasiūlymų įstatymų projektams virš 50, biudžetui teikti pasiūlymai skirti lėšas Klaipėdai svarbiems projektams, susirašinėta su susisiekimo ministerija dėl finansavimo Baltijos žiedui ir kt. Vienintelė Girskienė nuolat priima gyventojus savo biure, dalyvauja daugumoje miesto renginių, priima klaipėdiečių vaikų ekskursijas, organizuoja renginius Seime. Taip pat šimtai raštų surašytų ir susitikimų suorganizuotų su įvairiomis institucijomis dėl klaipėdiečių ir ne tik problemų. Gelbėjo karo pabėgėliams, dalyvavo talkose, savanorystės akcijose kai apie rinkimus dar niekas negalvojo. Pasisakė aktualiais klausimais Klaipėdos miesto tarybos posėdžiuose ir kt. Tau iki Girskienės kaip iki mėnulio. Ir Vaitkui tas pats. Piarščikai du… Išlindo likus pusmečiui iki rinkimų.

    • Taigi

      Labai apsirinkate, kad L.Girskienė dirba žmonėms. Ar dviveidžiai yra kada nors dirbę žmonėms?..

    • juze

      Tokia kaip Girskienė gali tik kokio miestelio mere būti, bet tikrai ne Klaipėdos ar kokio kito didelio miesto. Nei jos požiūris tinkamas, nei kompetencija. Jei tokia taptų mere, tai Klaipėda tikrai taptų be ateities. Užtenka jau dabartinių 4 metų stagnacijos ir nuosmūkio.

    • Asmeninė nauda

      Nie matėm, nei girdėjom, nors nevisai… Ponas Vaitkus ranka rankon, koja kojon sutartinai dirbo su dabartiniu meru. Ir dirbs , reikia manyti, toliau. Dar labiau sąraše glumina Rimanto Taraškevičius pavardė… Kada jam bus gana, juk visi projektai jau šgyvendinti, net ir Trinyčių- Malūno parkas nebe pono Rimano užmojų užstatytas daugiaukščiais prie pat tvenkinio ? Sąraše, beje dominuoja patys turtingiausi žmonės, tik ar JIEMS RŪPĖS MIESTAS? Nesitikiu.

    • Nepritariu

      Jūs gal Klaipėdoje negyvenate, kad nežinote, ką nuveikė, ir kaip atsakingai, vardan žmonių. dirb o ir dirba ta Ligita Girskienė ir kaip buvusi miesto Tarybos, seimo narė, ir „Grigeo’ nusikaltamos veiklos atskleidėja. Pabalsuočiau gal ir už Vaitkų, kaip balsavu prieš ketverius metus. Deja, jo darbas taryboje grečiau priminės ne opozicijos atstovą, o ‘avinėlių tylėjimo” misiją, sutartinai dirbant su Grubliausku.

  6. Normalus

    Kur čia reikia pasirašyt už Vaitkų?

    Reply
    • Auditorius

      Tik už Vaitku, nes jis planą turi.

    • Anonimas

      Nepriklausantis jokiai partijai. Toliau galima nebeskaityti.

    • prieš Vaitkų

      padės tą savo planą į stalčių sekančią dieną po rinkimų… Grubliausko dešinioji ranka jam tą planą ruošė kiek žinau

  7. Petras

    O kaip ten su ta sovietine milicininko patirtimi , ar tiesa?

    Reply
    • MArius

      Čia apie Lanzbergistus? Kažką painiojate man atrodo…

    • Mažoji Klaipėda

      Pfffff… Dėdė slepia, kaip ir daug kitų suktų reikaliukų…

    • Anonimas

      Landsbergis sugriovė kolūkius, bet milicininku nebuvo, Vaitkus buvo milicininkas.

    • Gal

      Praeitį turime kiekvienas. Ir ne vienas Vaitkus Taryboje – buvęs milicijos pareigūnas. Vertinkime už darbą, patirtį, moralę padarytą iki šiandien.

  8. Petras

    Tik ne šitas…Liūdesys dėl miesto, juk iki šiol ponas atidirbinejo uoliai Skulpturų parke… bus mesti dideli pinigai , bet tikiu , kad miestiečiai jau suprato , kas tai per veikėjas

    Reply
  9. Husky

    Balsuokime už bet ką,tik kad nebūtų tų snukių,kurie jau 20m.sėdi savivaldybėje.

    Reply
    • Petras

      o kiek metų Vaitkus triūsia, galėtų užleisti jaunima

    • Petrai

      tu iš mėnulio nukritai ką tep nieko nežinai kas kur?

  10. Anonimas

    O kodėl ATVIRA KLAIPĖDA užsiima Vaitkaus reklama? Ar sumokėta?

    Reply
  11. o kaip manote jūs?

    ir aikštelių daug pridaryta, vos ne ant kiekvieno kampo, bet jos nuolat tuščios…….niekas prie tų treniruoklių net neprisiliečia….kodėl pamaniau? na manau kažkam reikėtų pradėti, gal prieisiu, bet kažkoks keistas nerimas ar baimė….dar keistuole pavadins. Atrodo, kad sportas, aktyvus, sveikas gyvenimo būdas nepriimtinas šioje teritorijoje. O gal sportuojantys slepiasi rūsiuose, uždarose erdvėse, kad neerzintų praeivių? o gal tai gali daryti tik verslas?

    Reply
  12. o kaip manote jūs?

    ir aikštelių daug pridaryta, vos ne ant kiekvieno kampo, bet jos nuolat tuščios…….niekas prie tų treniruoklių net neprisiliečia….kodėl pamaniau? na manau kažkam reikėtų pradėti, gal prieisiu, bet kažkoks keistas nerimas ar baimė….dar keistuole pavadins. Atrodo, kad sportas, aktyvus, sveikas gyvenimo būdas nepriimtinas šioje teritorijoje. O gal sportuojantys slepiasi rūsiuose, uždarose erdvėse, kad neerzintų praeivių?

    Reply
  13. Kompanjonu kliediesiai čia tik.

    Kokiu dar jums permainu reikia.Klaipedoje jau tiek permainu pridirbta,sugadinta,kad laikas sustoti,pailseti,gryšti prie senu nepabaigtu projektu…!!

    Reply
    • >Kompanjonu

      taikliai pastebėta. Užkniso jau tos naujovės ant naujovių o rezultatas vienas – niekas nebaigta o jei baigta tai bilekaip

  14. Aldona

    Tik uz Arvyda Vaitku.Puikus patyres vadovas.Miestas tikrai pakils is nusmurgusiu namu ir visokios baisaties.

    Reply
  15. Jonas Daubaris

    Atsakau tam pačiam pirmąjam komentavusiam melagiui. Kaip tik Arv. VAITKUS, dirbdamas Klaipėdos Uosto vadovu – GENERALINIU Direktoriumi, sugebėjo išvesti KLAIPĖDOS UOSTĄ tarp visų Baltijos uostų pagal Krovą ir Pervežimus į Pirmąją vietą !!! Tai yra labai dėmesingas, reiklus, iniciatyvus ir atsakingai pareigingas Žmogus! Mieli konkurentai – nekultūringa apkalbinėti, kad ir iš pavydo, darbštų, pareigingą intelektualų žmogų !

    Reply
    • Anonimas

      O kaip su geležies rūdos tarša miesto centre?

    • Anonimas

      Jau nebenusikalbėkite. Uostas visad gerai dirbo. Ar su Vaitkum, ar be jo. Nereikalingas toks meras miestui. Bėgioja paskui visas partijas… socbebriukai, karbauskiukai… fui

  16. Nebalsuokit už Vatnika.

    Vaitkus nuvare uostą ,krova nukritusi merdi jau,nuvarys ir pati miesta.Patį miesto centrą paverte furu trasa..

    Reply
    • Tomas

      Tikras lyderis ir sistemingai gebantis pasiekti aukščiausių rezultatų bet kurioje savo veikloje. Pagarbi, aukšto mentaliteto ir tvirta asmenybė.

  17. Klaipėdietis

    Mastau arba už jį, valstičius arba Skvernelininkis. Bet jei pas Vaitkų bus storasubininiai kurie aibė metų buvo Klaipėdoje prie valdžios ir YPAČ db, tai jie persibėgs pas Vaitkų, tai jaučiu už Vaitkų nebalsuosiu. Šiuose rinkimuose balsuosiu už visai naujus žmones, visa sena šušara iš Klaipėdos savivaldybės pagal manęs turi eiti lauk. Jie Klaipėda ne vystė, o prašiko. Dabar Lietuvoje veža Kauniečiai. Vilnius irgi eismo nereguliuoja, nor ir yra LT sostinė, bet miestas prašiktas.

    Reply
    • O kas yra tas A. Vaitkus?

      Čia tas ilgametis komunistas, kuris paskutiniuose tarybos rinkimuose buvo paremtas Udovickio ir dėl to neteko uosto direktoriaus kėdės? Tikrai rimtas vyras. Kaip koks budinas. Nemažiau.

  18. bet

    kiek prisiplakėlių su Vaitkumi nori vėl į tarybą pakliūti

    Reply
  19. Linaz

    ARVYDAI PIRMYN REIKIA KLAIPĖDAI PERMAINŲ…..

    Reply
  20. Anonimas

    Vaitkus yra geriausias variantas Klaipėdai, patyręs vadovas, dirbo įvairiuose atsakinguose postuose, Susisiekimo ministerijoje, Uosto direkcijoje, turėjo savo verslą, nei vienas kitas kandidatas to nesiekia, eksperimentuoti nereikia, rinkimės Arvydą Vaitkų !

    Reply
  21. Niurkt

    Koks kandidatas bebūtų, visiems niekada niekas neįtiks. Vaitkus manau tikrai Klaipėdą prikeltų.
    Visi daug žada, tai natūralu, nors ir uostininkų pinigais, kaip čia kažkas rašė, koks Jums skirtumas. Svarbu Klaipėda prisikeltų. Liūdna matyt, bet jau ne tik žmonės bėga į Vilnių ar užsienį, bet ir verslai nebemato perspektyvų 🙂 Reikia prikelti Klaipėdą bet kokia kaina. Kad žmonės norėtų čia ne tik pabūti vasarą, bet gyventi, kurti, vystytis.

    Kaip tik reik džiaugtis kad kažkas įžiūri realias perspektyvas ir nori kažką veikti. O kaip bus pamatysim 😀 Pas mane patį idėjų daug, jeigu viskas būtų kaip norėčiau, Klaipėda mažai kuom nusileistų Vilniuj

    Reply
    • Kokių?

      Kokių permainų norit, jei Vaitkus su tais pačiais eina, kurie dabar irgi savivaldybėje sėdi?

  22. Balsuosime

    Už Girskienę!

    Reply
    • Rimas

      Balsuokim uzVaitku

    • skaitytojas

      Nei už vieną iš tų..oi ne pamenam viską apie Vaitkų

    • Ma

      Nebent jums trūksta triukšmo ir jei manote, kad Miestui jau užteks vystytis 🙂

  23. Man

    tai toks vaizdas, kad A.Vaitkus jau dabar faktinis miesto pusiau meras. Nors ir ne tituluotas. Pasakė, kad reikia H.Manto gatvę naktimis asfaltuoti ir ėmė G.Neniškis taip daryti. Pasirodo įmanoma. Ėmėsi tiek metų tempiamos gumos ir Budino prikurtų sapalionių skulptūrų parke ir išsaugojo medžius, privertė projektą keisti. Nemalonu, pikta, bet gal ir čia bus rezultatas. Pasakė, kad pabandys susitarti dėl Klaipėdos ir Kauno Pašto nepardavinėjimo ir susitarė su J.Narkėvičium. Nėra vienam mažai ir dar būnant opozicijoje. Kad dar taip įsiklausytų dėl uosto bėdų miestui. Užlaužtų uosto greitų biznio vertelgas. Ir ypač Klascą, naftos terminalą – gal būtų ir šauniausias iš visų besisiūlančių ir imtų šviestis ateitis miestui. Kaip bebuvę, tai tik jo jėgoms ir išmanymui. Žiūrėsim kas bus toj programoje. Kam skirs prioritetus ar pliurps apie viską ir apie nieką. Faktas kaip blynas – jis turi patirties ir moka. Tik, jei neapgaus – protingi pavojingiausi. Bet visų kitų žadančių tuštybių ir vis tiek nuolat meluojančių jau baisiai nebesinori.

    Reply
    • neringa

      OMG, atsimerkite. Faktas kaip blynas, kad jis atidirinėja uostininkų pinigus ir tiek. Skulptūrų parko projekte sudalyvavo tik tiek, kad nuo draugelio Udovickio namo krepšinio ir vaikų aikšteles patraukti.
      O gal čia vaitkus ir rašinėja sau ditiramus? 😀 nenustebintų…

  24. Klaipėdietė

    Už gydytoją Romaldą Sakalauską!!!

    Reply
  25. Klaipėdietė

    Už gydytoją Romaldą Sakalauską!!!

    Reply
  26. jaunystė dar ne proto požymis

    jokios korupcijos neragavęs, kaip tik bent kažkiek pradėjo judėti dalykai Klaipėdoje, kai Vaitkus kad ir būdamas opozicijoje privertė

    Reply
    • matau

      nu jau, nu jau, uostas be korupcijos, kai tokie sandoriai vykdavo 🙂 be to, vistiek Vaitkus yra Karbauskio pašonėje.

    • matytojui

      tai kažin kodėl rezultatai buvo šovę į viršų kaip niekada? Gal Gentvilo dėka (lol)? Kažką žinai, tai dėk ant stalo

  27. T

    Terbakrauskių veikėjai Vaitkus,Girskiene…

    Reply
  28. Už

    Puiku, kad pagaliau apsisprendė, bus už ką balsuot! Man patinka, kad jis turi sėkmingos vadovavimo patirties, visada kalba argumentuotai, moka išklausyti ir priimti sprendimus. Konservatoriai nuvaldė Klaipėdą, per keturis metus miestas atrodo tragiškai. Mokyklą stato 4 metus ir niekaip nepabaigia! Visos miesto gatvės išraustos, be sistemos pristatyta šviesoforų! Vieni kamščiai, nesaugu ir pėstiesiems bei dviratininkams! Skverai suremontuoti ir priimti su krūva broko! Labai trūksta gero šeimininko, turinčio patirties. Dėl to tikrai, jokių konservų, jokių tauškalių petrošių!!! Nuvarys miestą iki nulio ir dar labiau parkavimo mokesčius pakels – čia konservatorių darbeliai!

    Reply
    • aklas

      Geriau neikite balsuoti, pridirbsite ką nors, nes neskiriate partijų. Liberalai valdo Klaipėdą, ne konservatoriai 🙂

    • Auditorius

      Sekminga patirtis kai ekonomikas kyla ir vaziuoja Baltarusiskos trasos:)? Vat dabar tegul pavadovauja kai Baltarusisku kroviniu nera ir visiems isskyrus konteinerius yra sunku:(

    • nusišnekėjimas

      Tai kad pats neskiriate partijų ir politikų. Valdanti dauguma Klaipėdos
      m savivaldybės taryboje: Arūnas Barbšys, Aidas Kaveckis, Andrius Petraitis, Justina Kunickienė, Rimantas Didžiokas, Kazys Bagdonas, Vytautas Grubliauskas, Arvydas Cesiulis, Alvidas Šimkus, Artūras Razbadauskas, Elida Mantulova, Vytis Radvila ir kt. Kur liberalai tarp jų? 4 Liberalų sąjūdžio nariai Saulius Budinas, Edmundas Kvederis, Lina Skrupskelienė ir Alina Velykienė yra opozicijoje! Valdo konservatoriai mūsų Klaipėdužę, tai 100 proc. tiesa 🙂 Barbšys vicemeras, Kaveckis su Bagdonu komitetų pirmininkai, tai jie ir valdo.

  29. Pasirinkimas

    Arvydai, balsuočiau už 12 vidurinę, bet kai pamatau visur esantį Taraškevičių…

    Reply
    • z

      ne Taraškevičius priims sprendimus, o truputis patirties šitame gyvatyne nėra blogai

  30. Norintis pokyčių

    Na vistiek aš už Petrošių. Petrošius dar nesugadintas, be to, kiek matau, jo komandoje tikrai puikūs žmonės. Vaitkus jau korupcijos ragavęs, o į komandą pasirinko jau esamus „senius”, kurie ir dabar taryboje. Kaip jie tvarkosi, tai puikiai matome, ar to vėl norime? Dar nenustebčiau, jei Grubliauskas pareikštų palaikymą Vaitkui, dar spetume jį pamatyti ir savivaldybės administracijos vadovo pareigose Leiskime gal pasireikšti jaunimui.

    Reply
    • Nuomonė

      Kas tie puikūs žmonės? Barbšys? Biudžetinės verslininkės, gaunančios finansavimą iš savivaldybės savo „projekčiukams”. O juk Petrošius pats ką tik su Grubliausku buvo komandoj ir šlovino 🙂 Nemėgstu tokių, tuštybės mugė ir tiek 🙂

    • Kas petrošius

      Nesugadintas? Cha cha. Nu cirkas

    • Judošius

      Gal išties Vaitkų pabandyti išrinkti? Teko girdėti vieną jo kuruojamą uosto vystymo projekto pristatymą, pasirodė gana išmintingai ir tuo pat metu realistiškai. Tai gal meru būnant irgi neblogai sektųsi.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika

G. Kniukšta traukiasi iš prezidento rinkimų: reikiamo parašų skaičiaus nesurinko dar du kandidatai (atnaujinta)

Respublikos Prezidento rinkimuose kandidatuojantis Gintautas Kniukšta ketvirtadienį pristatė rinkėjų parašų lapus Vyriausiajai rinkimų komisijai (VRK) ir užbaigė parašų rinkimą. VRK  ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Medžių kirtimas: sprendžia vykdomoji institucija - meras

Želdynų komisijos išvada nėra galutinis žodis, nes vykdančioji institucija gali priimti kitokį sprendimą – tai yra reglamentuota įstatymu. O Vietos ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Politikai pritarė „kosminės kainos“ socialinio būsto statybai

„Net šiurpuliukai per kūną nuėjo: ar tai tiesa, kad skaičiuojamoji vienos kv. metro kaina – virš 4 tūkstančių eurų?”- taip ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This