Dekriminalizuoti nedidelio kiekio kanapių Seimui kol kas nepavyko

Politika

Ketvirtadienį Seime buvo balsuojama dėl tam tikrų Administracinių nusižengimų kodekso ir Baudžiamojo kodekso straipsnių pakeitimų, kurie įteisintų mažo kiekio kanapių dekriminalizavimą.

Balsuodami už administracinę atsakomybę, Seimo nariai nedidele balsų persvara (68 už, 57 prieš ir dviem susilaikius) įstatymo pakeitimui pritarė. Tačiau antroji įstatymo dalis, kad būtų panaikinta baudžiamoji atsakomybė už mažo kiekio kanapių savo reikmėms laikymą, buvo pasiųsta rengėjams tobulinti. Tai reiškia, jog įstatymui visa apimtimi pritarta nebuvo. Dėl to teks balsuoti dar kartą, kai šio klausimo svarstymas bus įtrauktas į Seimo darbotvarkę.

Kaip už tai, kad būtų pakeisti Administracinių nusižengimų kodekso straipsniai, balsavo visi parlamentarai, tarp jų – ir klaipėdiečiai Seimo nariai, rasite čia.

Reklama: kanapių CBD aliejus

5 Comments

  1. Baisiausia,

    kad ra/zma, kurio vaikai tiesiogiai turėjo bėdų dėl n/ar/ko/tikų, balsavo už legalizavimą! ⛄-geniai tame s/Eime, ko gero, visi apsi/nešę ir nori tautą be?geniais padaryti.

    Reply
  2. Antanas

    Tegul ežeru apeina visi tie, kurie siekia nunodyti Lietuvą narkotikais. Santykiaukite tarpusavyje nors ir per skiauterę, niekam tai nesvarbu, bet kodėl norite vaikus ir jaunimą nunodyti narkotikais? Dievas baudžia trečią kartą, ar apie tai nepagalvojote, ar nepagalvojote apie savo anūkus? Tegul nudžiūsta rankos, kurios seime pakils už narkotikų legalizavimą. Nejaugi ir pretendentai į Klaipėdos merus balsavo už ?

    Reply
    • Taip , už balsavo

      liberkonservatorius Petrošius . Pažiūrėkite balsavimo sąrašą ! Liberkonservatoriai kartu su liberaliais ir liberkanapiniais balsavo už ! Iš libersocdemų – Šakalienė ….vienžo , niekada per jokius rinkimus šios partijos ir politinės personos neturės mano šeimos balsų . Niekada . O tas vienuolis , kuris pasirašė dėl Petrošiaus kandidatavimo , nors kiek jaučia atsakomybę ? Ar suvokia kas ruošiama mūsų vaikams ir anūkams ?

    • Tas pats

      Turi būti nuodas, nuodyti, nuodai

  3. Fui ....

    Jokių liberkonservatorių petrošių ir jokių liberaliųjų niekada nerinksiu į jokias pareigas ! Na ir kurie iš balsavusiųjų liberkonservatorių yra ” krikščionys demokratai ” ?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Už 16-metei parduotas kanapes laisvės gali netekti ilgiems metams

Klaipėdos apygardos prokuratūra praneša baigusi ikiteisminį tyrimą ir teismui perdavusi baudžiamąją bylą, kurioje kaltinimai dėl labai sunkaus nusikaltimo – narkotinių ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

ELTA

Siūloma pratęsti draudimą retransliuoti rusiškus ir baltarusiškus TV kanalus

Vyriausybė pritaria siūlymui pratęsti draudimą retransliuoti Rusijos ir Baltarusijos kanalų programas. Šiuo metu numatyta, kad pastarasis ribojimas galioja iki 2024 ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

ELTA

Arvydas Pocius vadovaus Seimo komitetui

Seimas antradienį apsisprendė buvusį kariuomenės vadą, Klaipėdoje išrinktą konservatorių Arvydą Pocių skirti Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) pirmininku. Už ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This