Dekriminalizuoti nedidelio kiekio kanapių Seimui kol kas nepavyko (5)

Politika
Avatar photoAtvira Klaipėda
2022-12-15

Ketvirtadienį Seime buvo balsuojama dėl tam tikrų Administracinių nusižengimų kodekso ir Baudžiamojo kodekso straipsnių pakeitimų, kurie įteisintų mažo kiekio kanapių dekriminalizavimą.

Balsuodami už administracinę atsakomybę, Seimo nariai nedidele balsų persvara (68 už, 57 prieš ir dviem susilaikius) įstatymo pakeitimui pritarė. Tačiau antroji įstatymo dalis, kad būtų panaikinta baudžiamoji atsakomybė už mažo kiekio kanapių savo reikmėms laikymą, buvo pasiųsta rengėjams tobulinti. Tai reiškia, jog įstatymui visa apimtimi pritarta nebuvo. Dėl to teks balsuoti dar kartą, kai šio klausimo svarstymas bus įtrauktas į Seimo darbotvarkę.

Kaip už tai, kad būtų pakeisti Administracinių nusižengimų kodekso straipsniai, balsavo visi parlamentarai, tarp jų – ir klaipėdiečiai Seimo nariai, rasite čia.

Reklama: kanapių CBD aliejus

Žymos: | | |

Komentarai (5):

Atsakymai į “Dekriminalizuoti nedidelio kiekio kanapių Seimui kol kas nepavyko”: 5

  1. Baisiausia, parašė:

    kad ra/zma, kurio vaikai tiesiogiai turėjo bėdų dėl n/ar/ko/tikų, balsavo už legalizavimą! ⛄-geniai tame s/Eime, ko gero, visi apsi/nešę ir nori tautą be?geniais padaryti.

  2. Antanas parašė:

    Tegul ežeru apeina visi tie, kurie siekia nunodyti Lietuvą narkotikais. Santykiaukite tarpusavyje nors ir per skiauterę, niekam tai nesvarbu, bet kodėl norite vaikus ir jaunimą nunodyti narkotikais? Dievas baudžia trečią kartą, ar apie tai nepagalvojote, ar nepagalvojote apie savo anūkus? Tegul nudžiūsta rankos, kurios seime pakils už narkotikų legalizavimą. Nejaugi ir pretendentai į Klaipėdos merus balsavo už ?

    • Taip , už balsavo parašė:

      liberkonservatorius Petrošius . Pažiūrėkite balsavimo sąrašą ! Liberkonservatoriai kartu su liberaliais ir liberkanapiniais balsavo už ! Iš libersocdemų – Šakalienė ….vienžo , niekada per jokius rinkimus šios partijos ir politinės personos neturės mano šeimos balsų . Niekada . O tas vienuolis , kuris pasirašė dėl Petrošiaus kandidatavimo , nors kiek jaučia atsakomybę ? Ar suvokia kas ruošiama mūsų vaikams ir anūkams ?

    • Tas pats parašė:

      Turi būti nuodas, nuodyti, nuodai

  3. Fui .... parašė:

    Jokių liberkonservatorių petrošių ir jokių liberaliųjų niekada nerinksiu į jokias pareigas ! Na ir kurie iš balsavusiųjų liberkonservatorių yra ” krikščionys demokratai ” ?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Nuteisė nepilnametei narkotikus pardavusį klaipėdietį

Teismas priėmė apkaltinamąjį nuosprendį, kuriuo 30-metis klaipėdietis pripažintas kaltu dėl labai sunkaus nusikaltimo – narkotinių medžiagų platinimo nepilnamečiui. Vyrui paskirta ...
2024-07-24
Skaityti daugiau

Politika

Dirbantiems su vaikais - reikalavimai turėti QR kodą

Seimas priėmė Vaiko teisių apsaugos pagrindų įstatymo ir Administracinių nusižengimų kodekso pataisas, kuriomis nuo lapkričio 1 d. sutarta įpareigoti asmenis, ...
2024-07-11
Skaityti daugiau

ELTA

G. Nausėda apgailestauja, kad Vyriausybė palaidojo mokesčių reformą ir kritikuoja M. Navickienę

Šalies vadovas Gitanas Nausėda apgailestauja, kad šios kadencijos valdančiajai daugumai nepavyko įgyvendinti mokesčių reformos. Anot jo, dėl nepriimtų sprendimų nukenčia ...
2024-06-25
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This