Sauliau, ar pabusi?*

Spyglys

Spyglys
2023-02-02

Komentarų: 4

Spyglys daro prielaidą, kad budinti neva tai užmigusią Klaipėdą pasišovęs mūsų miestelio liberalų vadas Saulius Budinas pats yra užmigęs giliu miegu.

Nes kaip gi galima paaiškinti faktą, jog Antikorupcijai vadovaujantis garsiausias pastarojo meto budintojas nuo pat 2022-ųjų rugsėjo vidurio nesušaukia šios komisijos posėdžio, kuriame būtų svarstomas jis pats (tiksliau aplinkybės, kaip būdamas Savivaldybės administracijos direktoriumi jis su išskirtinio namo savininku pasirašė labai jau pastarajam palankią infrastruktūros plėtros sutartį, į kurią nebuvo įtraukti detaliajame plane numatyti darbai, tarp kurių – ir nauja krepšinio aikštelė Skulptūrų parke).

Kad Saulius užmigo – nieko keisto. Negi norėsi, kad prieš pat rinkimus skeletai iš spintos imtų lįsti. Bet Spyglys niekaip neranda atsakymo į klausimą, kodėl gi miega ir pirmininko pavaduotoju, berods, esantis konservatorius Rimantas Didžiokas? Negi ir jis turi kokių nors ryšių su garsiuoju Igoriu?

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikos.

4 Comments

  1. Mantai

    Balsuoti už liberalus ir Bubiną yr tas pats kas balsuoti už Vieningą rusiją ir Putiną (Bubinas-Putinas ((chacha)) . Bet tai tik smegenų savybių reflektas ir nėra joks faking nusikaltimas.
    Nagi, korumpuoti technokratai, paramą už Dubiną aktyvuot!

    Reply
    • Miestas

      Mantui…. Tamstos nuomonė apgailėtina…. Jeigu nežinai tai geriau patylėk. Vidinės kultūros visiškai neturite tamsta.

  2. Pavasario linksmybės

    Jau saulelė vėl atkopdama budino svietą…

    Reply
  3. Na ką jūs :)

    anot liberalių patryjotų ryšius su Igoriu turi ir turėjo tik Vaitkus 🙂 Patriotai nieko nežino . Nežino kas miestui direktoriavo kada buvo pasirašyta garsioji ir visus patriotus įaudrinusi sutartis 🙂 ?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Apie rinkimus - nė žodžio*

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Išsigando Linutės*

Pasižadėjusi prieš kiekvieną Klaipėdos miesto tarybos posėdį rėžti kalbą iš „Klaipėdiečių tribūnos” Virginija Jurgilevičienė pažado netesėjo. Ketvirtadienį jos posėdyje nebuvo. ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This