Arvydas – po ruzzijos vėliava*

Spyglys

Spyglys
2023-03-07

Komentarų: 79

Spyglys jau seniai buvo įsitikinęs, kad tas pandeminis įprotis zūmintis prie gero nepriveda. Eilinį kartą tai pasitvirtino antradienio vakarą, kai per nacionalinį transliuotoją jis nusprendė pasiklausyti Klaipėdos meru pasišovusių būti Arvydo Vaitkaus ir Audriaus Petrošiaus apklausos.

Nieko Spyglys nebegalėjo girdėti, jį tiesiog užhipnotizavo Arvydo pasirinktas zūminis fonas, kuriame virš kandidato galvos plevėsavo ruzzijos vėliava…

Kaip sakant, vėliava jums į rankas, konservatoriai!

P. S. Supratęs, kad truputį prisidirbo lygioje vietoje, Arvydas netruko savo veidaknygėje pasiaiškinti: „Fone nuotrauka daryta Tall Ship races regatos metu Klaipėdoje. Tall Ship races organizacinė struktūra yra Klaipėdos savivalda, todėl laivus į uostą atrinkinėjo tuometinė mero komanda”.

Kuklia Spyglio nuomone, geriau jau Arvydas būtų nieko nerašęs, o tai dabar atrodo, kad tuometinė mero komanda jam ir zūmo užsklandas renka…

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikos.

79 Comments

  1. Anatolijus Šiliauskas

    Šulcai, pažiūrėk į kalendorių. Šiandien Kovo 11 diena. Atseit ”Atvira Klipėda” apie Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną nei bū nei mė. Nei nuotraukų, nieko. Nulis. Finansavimo šaltinėliai užako?

    Reply
  2. Judas

    Px ta vėliava..pažėkit į tą snukį..

    Reply
  3. Kriulis

    Tik už Petrošius. Vaitkus nepasitikiu.

    Reply
    • Balsuojam apylinkėse

      Tik už Vaitkų. Vien dėl STOP diktatoriams konservatoriams. Dėl rezultatų tikrumo, eikite balsuoti tik į apylinkes, ne iš anksto. Balsai pradanginami, atsiras palankūs Petrošiui. Juk „baltosios” pirštinės- tai valdantieji Pralaimėję Kaune , jie tikisi užvadyti Klaipėdą.

  4. Vaisė

    Net skaityti koktu tą ,,spiglį”. Tokio bukumo straipsnio neverta net žiūrėti. Kitą kartą tokių straipsnių net neskaitysiu, gaila gaišti laiką.

    Reply
    • chi...

      5 sakiniai parašyti,oi kiek laiko sugaišai..??

  5. Lina

    Bijau,kad jau save meru laikantis Vaitkus ir Co nepažįsta tokios smulkmės kaip Rusijos vėliavos spalvos.
    Arba puikiai supranta kiek Klaipėdoje yra rusų, tame tarpe ir naujarusų, t.y. rusų, turinčių Ukrainos pilietybę.
    Arba tiesiog tupai prisiderino prie a lia jūrinio klaipėdietiško fono.Arvydas ir burlaiviai. Aš – uostas! Klestėsime!
    Laikas parodys ką TOKIO ypatingo nuveiks geriau, nei buvęs meras.
    Skaudu, kad visi ,tikėdami šviesesniu rytojum, net ačiū buvusiam neištarė.Kažkaip net graudu. Rimtai nebuvo verta? Negražėjo Klaipėda per Grubliausko valdymo metus? Manau,kad dar labai pasigailėsime ačiū neištarę buvusiam.

    Reply
    • labai

      gražiai ir teisingai parašėte, ponia Lina… esu tikra, gailėsimės… bet negalėjau už gerb. Grubliauską balsuot, už socialistus balsuodama nusižengčiau savo sąžinei… Buvo dirbantis, kultūringas, malonus meras, tikrai dėkoju jam iš visos širdies

  6. na

    Udovickis gali ramiai miegot, jei tik jis panorės Vaitkus jam visą Skulptūrų parką padovanos, ne tik įvažiavimą

    Reply
    • Bukagalvi ,

      Skulptūrų parko ” sutartį ” suderino buvęs administracijos direktorius liberalas Budinas ! Kiek kartų rašyta , cituoti dokumentai , o jūs vėl tą patį ? Vieninitelis tokiems tinkantis ,mano galva , žodis na ” bukagalviai ” .

  7. Anatolijus Šiliauskas

    Klausimėlis. Kas finansuoja ”SPYGLIO” rašinėlius? Vaitkus? Drįstu abejoti. TS ? Gal būt? Liberalai – gal būt? O jūs ”komentatoriai” ką galvojat? Man apskritai įdomu iš kokių lėšų ”laikosi” ”Atvira Klaipėda”. Ir klausimas – kam ji vis dėl to ATVIRA?

    Reply
    • Martynas Vainorius

      Gerbiamas Anatolijau, aš suprantu, kad įprasta manyti, jog viską galima nusipirkti, ypač žiniasklaidoje. Na bet visgi nėra taip, kad ir kaip sunku patikėti.

      Apie tai, iš kur ir kokias pajamas gauname, kur jas išleidžiame parašome kiekvieną mėnesį, matyt, iš tiesų tai neįdomu pačiam ir neskaitote, nes jei skaitytumėte, žinotumėte iš jo laikomės.

      Kalbant apie politinę reklamą, tai liberalai šios rinkiminės kampanijos metu „Atvirai Klaipėdai” neskyrė nė cento. Užsisakinėjo tik Vaitkaus komitetas, konservatoriai, tautinininkai ir „Vardan Lietuvos”. Viskas, beje, netrukus bus irgi vieša, jei turėsit noro galėsit pasižiūrėti ir kiek bei iš ko ir kiti leidiniai gavo politinės reklamos užsakymų.

  8. Jons

    Debilodai jūs su savo rusofobija. Suras betkur rusija. Del kandidato nei zinau nei idomu. Siaip straipsnis auksciau visko. Apie nieka, i ukraina kariauti reik straipsnio autorius siusti.

    Reply
    • Andrius

      Vaniuša. Išmok lietuviškai arba drožk į savo vatastaną.

  9. Anonimas

    Dabar žinosim kasyra kas, žinosim už ką balsuoti antrame etape.

    Reply
  10. Vasia.

    Nu viskas kaip ir aisku,politine mazgote.Kauna okupavo,dabar Klaipedos eile.

    Reply
  11. Nieko nesuprantu,

    kodėl Spyglys nepripiešė ragų ir už nugaros besiplaikstančios uodegos?

    Reply
  12. Nieko sau

    Vaitkus pats išsirinko užsklandą zoom’e, gerai matė, kad ten ruzzijos vėliava ir kaip ir viskas aišku, kodėl jis tai padarė.
    Kažkaip buvau geresnės nuomonės apie jį.
    Didelė nepagarba klaipėdiečiams, kurie daug prisidėjo ir prisideda padedant ruzzkių teroristų užpultai Ukrainai…

    Reply
    • Anonimas

      Slovenijos veliava

    • chi...

      Aha,gerai dar kad ne Prancuzijos..?

    • Anonimas

      O kaip įžiūrėjote rusijos vėliavą ? Tik ją žinote ir ilgitės ?

  13. Nesiseka Klaipėdai

    bet kvailį (rinkėją) ir bažnyčioj muša. Petrošius su teisės magistro diplomu ir lipdo šiukšlių kontoroje saulės elektrines? Praėjo tiek metų ir ar jų jau daug stovi? Dabar jau visai Lietuvai tėškė, kad jis valdo ir valstybę! Nieko sau teisės magistras! Tai ką jis drėbtels atėjusiam pasibėdavoti miesto žmogeliui ar miesto tarybai jei atsisės į mero kėdę? Jau nekalbant apie tai, kad A.Vaitkus jam į tėvus tinką. Nenorėčiau pas tokį chamą su kokiu reikalu eiti. Šis politinis šoumenas jau dabar pralenkė ir A.Valinską ir E. Masiulį kartu sudėjus. Išsirinkim Petrošių ir turėsime naują tuščiaburnį grubliauską penktuoju laipsniu.

    Reply
    • Andrius

      Vaitkus tavęs iš viso neįsileis veiloke.

    • Klaipėdos gyventojas

      Vatnikas ir ką daugiau

  14. pamiršau

    Galėjo ir kitą foną pasirinkt,negi nėra gražių vaizdų, juk seniai rašė ir rašo visi-Klaipėdoje laimės tas,už ką balsuos rusakalbiai,jie turi teisę,bet kažkaip ne tas…

    Reply
  15. skaitytojas

    Jei žemaitaitis rems Vaitkų,ir Vaitkus priims balsus,tada tikrai nebalsuosime už vaitkų..ir antra, ar gyventojai rūpės,ar uosto oligarchų rėmimas..trečia,nepatinka jo komanda

    Reply
    • Anonimas

      Tai jūs ir nebalsavote už Vaitkų ir joks Žemaitaitis jums ne prie ko 🙂 Jūs nežinote kas yra Vaitkaus komandoje ! Man patinka komandoje ir dramos teatro direktorius , ir gimnazijos vadovė , ir mokykloje pavaduotoja dirbanti , ir ….

    • anonimui

      beveik visi verslininkai, o mes balsavome už tą,kurio neišrinko į II turą..ir dabar už Vaitkų tikrai ne

    • Išvada

      Nesuprantu, kuo kam neįtinka verslininkai. Tai ką – rinkti pašalpinius, jie atseit pasirūpintų miesto gerove, kai savo asmeniniais finansais nesugeba pasirūpinti?

    • Taip

      Kartu su Vaitkumi eina asmuo, kuris viešai aiškino, kad sankcijos trąšoms neteisėtos ar kažką panašiai.

    • O aš jau nedvejoju

      Manęs rusija visiškai nedomina ir nebandau įžvelgti ” ar yra jos vėliava „. Vaitkus atsakinėjo ATSAKINGAI , o Petrošius tik ” pletkino
      ir kūrė sąmokslo teorijas .” Tik Vaitkus , miestui reikia vadovo su ” galva ” , o ne ” valstybės valdytojo” be paruoštuko . Kur keliaujame su tokiais , tik nenorintis matyti , nemato .

  16. dvejojantis

    Jei Rusijos burlaivis dalyvavo regatoje sąlyginės taikos metu – natūralu. Bet šiuo metu, vykstant karui, Rusijos vėliava fone – nesuprantamas dalykas. Aš buvau ne prieš Vaitkų, bet po vakar keičiu nuomonę. Ne vien dėl vėliavos. Blogai, kad jis kalbėjo ir popieriaus, valdiškai, išmoktai. Tai rodo mąstymo klampumą. Na, ir veidas… Kodėl toks nenatūralus? Kam to reikėjo? Juk išvaizdus vyras yra.

    Reply
    • Nuomonė

      Dvejok toliau, o mes balsuosime už Vaitkų… Jis supranta apie ką šneka…

    • nuomonei

      Ka s tie mes.Rašyk už save. Rink ką nori.O aš nebalsuosiu už pasipūtusį,arogantišką,amžinai susiraukusį,visus pašiepiantį,balsuosiu už jauną gražų teisininką.

    • Nuomonė

      Kiekvienas turim savo nuomonę. Aš nebalsuosiu už Petrošių, vien dėl to, kad man nepatinka kvailoka ir agresyvoka konservatorių partijos narių kampanija vykdoma konkurentų atžvilgiu. Be to, jis neturi absoliučiai jokios realios vadovavimo didelei įstaigai patirties. Dirbo pas tėvą „mikruškių” mažoj firmelėj, paskui su partijos rekomendacijomos (tikriausiai) įsidarbino savivaldybės UAB KRATC. Ką ten nuveikė – istorija nutyli…
      Be to, LRT labai nuvylė. Suprantu – svarbu paklaust ir apie Krymą, tačiau visai nebuvo klausimų, kokias kandidatai turi vizijas apie Klaipėdą, kiek susipažinę su miesto planais, biudžetu, kokius darbus pirmiausiai darys. Kažkoks bulvarinis lygis Tapininienės pasirodė, ar žmogus su tokia ribota kompetencija ir vietos savivaldos nesuvokimu gali vesti tokią laidą? Čia tik neapykantos kurstymas gaunasi.

    • Panašu jūs nesuprantate

      kokio vyksta rinkimai ? MERO ! Klaipėdos m mero ! Ne grožio konkursas , kuriame dalyvauja jauni ir gražūs .

  17. ???

    Įdomu, ar trašų vežėjai ir šįkart remia Vaitkų?

    Reply
    • Pasidomėk geriau sankcijomis

      protingiau atrodysi 🙂 Visiškai bukas patryjotas nieko negirdėjo apie sankcijas nuo kada ir kam jos taikomos ir ar vežamos ? Išsilavinimas liberalus ? Jokio mąstymo ? Kritinio mąstymo net užuominų ? Liko tik pletkai ?

    • anonimui

      .. . ir Udovickiui, ir kitems Uostą gabalais nusisavinusiems „oligarchams”.

    • Donatas

      Udovickis rėmėjas nr.1

  18. .

    O kas parašė šį straipsnį?

    Reply
    • Manau

      Ligonis kiršintojas

  19. jop

    … jei kaunas išsirinko vatą, tai matyt, ir Klaipėdos toks pat likimas matyt, laukia, nors…

    Reply
    • Fui...

      Vatą renka liberpatryjotai įslaptinę dar 75 m kgb sąrašus .

    • Klaipėdietis

      O ką, norite pasiūlyti tamponą? Normalus ir Vaitkaus konkurentas, bus iš jo politikas, jei nesusirgs „žvaigždžių” liga. Gaila, bet vakar Jis pasirodė prastai, Vaitkus parodė savo dalykiškumą ir nepasidavė Tapinienės marazmams.

    • Simonas

      „Naša raša”vėliavnešys.Kai al’a dievukai ateina valdžion,tai viskas tinka. Žinoma,tik jiems patiems.

  20. koncervų mėgėjas

    Tikrai dar neatidirbai savo pinigėlių ,Artūrai, varyk varyk…mažai laiko liko.

    Reply
  21. jop

    Vaitkus = Zzelionaja marka, vėliavėlė ruzzams sąmoningai rodoma, kad jis palaiko juos

    Reply
    • Paranoja dar gydoma ?

      Ar čia pacientai ” laisvėje ” ? :))) Ne , aš balsuosiu už ” sveikos galvos ” žmogų :))

  22. jprst

    Jei ne klausimai užduodami per LRT, tainieko nesuprastumėm. apie kandidatus iš plakatų, gerai, kad klausinėja žurnalistai ir nepatogius klausimus, taip ir turi būti, tik, tai nepadeda kvailom galvom pasirinkti labai arogantišką kandidatą Vaitkų, ar jis bus geras miesto seimininkas, ar jis prusides tuo, kad padės klaipėdiečiui, tikrai ne, aš už Petrošių, tai pasirinkimas iš dviejų blogybių, bet viliuos dėl teisinio išsilavinimo ir jauno žmogaus energijos, o ne ruzziškų atliekų

    Reply
    • ....

      Vaitkus dirbo LIETUVOS STRATEGINĖS ĮMONĖS VADOVU ! Yra tikrintas pertikrintas dėl ” visokių ryšių ” . Buvo gerbiamas ir apdovanojamas už darbą Tėvynei . O kas yra Petrošius ? Liberkonservatorius nesugebėjęs dirbti ir išdavęs klaipėdiečius ? Buvo išrinktas į miesto tarybą ir išmigravo į seimą , ir visai nesijaudino dėl klaipėdiečių ar kažkokios taršos ….Ne , aš Petrošių negaliu balsuoti . Jis mane rinkėją klaipėdietį kartą jau išdavė , o Vaitkus man patikimas . Nuosekliai dirba Klaipėdai , be norų į seimą .

    • LEO.

      Palaikau100% aš irgi už Petrošių.

  23. Simona

    LRT nusivažiavo visiškai. Klausimai kaip kalėjime, už ką baustas. Kaip kokia skaistykla. Kaip klsusau ką žmonės kalba, tai fonas nemaišo.

    Reply
    • T

      Tokie ir turi būt klausimai,norėjot kad pakalbėtų apie žvejybą?

  24. Hasts

    Apgailėtinas Vaitkaus vaizdelis su ruzzijos vėliava :)), kaip ir apgailėtina Vaitkaus kalba, pilna arogancijos ir pašiepimo, bet ką norėt, kai žmogus menkos kultūros ir išsilavinimo, negalui rinkti miesto vadovo tik iš plakato :), reik girdėt kaip šneka ar ir vėl apkaltins LRT žurnalistus :)? Menkas iš jo vadovas pilnas ruzzijos mąstymo, juk buvęs mentas, niekad nerinksiu Vaitkaus%!

    Reply
    • Antanas

      Geriau tegu Koncervatnikai, kuriems labai reikalingas jūrų uostas, privatizuoti.Mažeikiu naftos afera,dar neužmiršta.

    • vata

      Kokia „Mažeikių afera”? Kad „Lukoil” nenupirko už likutinę $1 vertę? O kaip dėl AMB „Lietuvos dujų” aferos?

    • Stiklo vata.

      Babilus, konservatoriaus Gedimino Vagnoriaus vadovaujamoje Vyriausybėje – LR ūkio ministras, už 1 dolerį pardavinėjo Mažeikių Naftą JAV bendrovei „Williams International“, kuri įsigijo 33 proc. „Mažeikių naftos“ akcijų (kiek mokėjo niekur neskelbiama). Šiai bendrovei perduotas įmonės valdymas. 2002 m. rugsėjo 19 d. „Yukos“ (Chodorkovskis) įsigijo iš „Williams International Company“ papildomą 26,85 proc. akcijų paketą ir su tuo susijusias teises „Mažeikių naftoje“ bei prisiėmė visas su šiuo akcijų paketu susijusias „Williams International“ teises ir įsipareigojimus. 2006 m. „Mažeikių naftos“ pagrindiniu akcininku tapo Lenkijos koncernas PKN ORLEN. Apie Lukoil niekur nekalbama.

    • Privatizavimas

      Matosi, kad nesigilinote į smulkmenas, apie privatizavimus. Už 1€ buvo parduota su salyga, kad investuos atnaujins ir pastays naftos terminalą. Kas tai kompanijai tikrai daug atsiėjo. Ten ir daugiau dalykų buvo. Užtad šiuo metu mažeikiai, turi puikiai veikianti šiuolaikinį naftos perdirbimo fabriką. O ne sena surudijusių cisternų krūva su pusiau veikiančiais įrengimais.

    • Kreivas (babiliškas) privatizavimas.

      1992 m. atsiskyrus nuo „Družbos“ įkurta valstybinė naftos transportavimo įmonė „Naftotiekis“.
      1993 m. valstybinė naftos perdirbimo įmonė „Nafta“ pradėjo projektuoti Būtingės terminalą.
      1995 m. įkurta akcinė bendrovė „Būtingės nafta“.
      1995 m. įkurta specialiosios paskirties akcinė bendrovė „Naftotiekis“, tais pačiais metais vėl reorganizuota į akcinę bendrovę.
      1995 m. valstybinė naftos perdirbimo įmonė „Nafta“ reorganizuota į akcinę bendrovę „Mažeikių nafta“, kurios 90 proc. akcijų priklausė valstybei.
      1995 m. pradėta Būtingės terminalo statyba.
      1998 m. akcinės bendrovės „Mažeikių nafta“, „Būtingės nafta“ ir „Naftotiekis“ reorganizuotos, prijungiant bendroves „Būtingės nafta“ ir „Naftotiekis“ prie toliau tęsiančios veiklą akcinės bendrovės „Mažeikių nafta“.
      1999 m. baigta Būtingės terminalo statyba, 1999 m. liepos 22 d. Būtingės terminale pripildytas pirmasis tanklaivis.
      (taigi, Būtingės terminalas pastatytas už Lietuvos valstybės (mokesčių mokėtojų) pinigus, už terminalo statybą permokėta, 1998-ųjų vasarą Būtingės terminalo statybos rangovės Vokietijos bendrovė „Preussag Wasser & Rohrtechnik” bei „Fluor Daniel” dėl užsitęsusių statybų pareiškė 35 mln. JAV dolerių (140 mln. litų) vertės pretenzijų, kurių suma vėliau dar padidėjo. Pasak tuometinės spaudos, rangovų pretenzijos pabrangino terminalo statybą nuo 267 mln. dolerių (1,068 mlrd. litų) iki maždaug 320 mln. JAV dolerių (1,280 mlrd. litų). BNS
      Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/verslas/verslas/londono-arbitraze-mazeikiu-naftos-ir-fluor-daniel-byla.d?id=624511)
      1999 m. spalio 29 d. 33 proc. „Mažeikių naftos“ akcijų įsigijo JAV bendrovė „Williams International“. Šiai bendrovei perduotas įmonės valdymas.
      Taigi, Babilius prie Mažeikių naftos dar Wiljamsui pridėjo ir už Lietuvos mokesčių mokėtojų pinigus pastatytą nepagrįstai perbrangų Butingės naftos terminalą.
      ĮSTORIJOS NESUKLASTOSI !!!

  25. Djgjhf

    Konservai nebezino ka daryti kaip prisiknisti kad isrinktu ju partini sula kuris net ne klaipedietis nuotraukoi matyti juros svente ar regata nedarytik is muses dramblio nes konservai jus kiek psisidirbe esat kad ne tas zodis

    Reply
  26. Irena

    Durniu laivas

    Reply
  27. Kas ko ilgisi, tas tai ir mato.

    Tikrai, Vaitkus gal kaltas, kad kažkada į regatą savivaldybė buvo pakvietusi rusus. Mūsų durnumą jau ir Amerikos prezidentas pastebėjo…

    Reply
    • Airpunch85

      Tiksliau galima būtų pamatyt ką ten kur ir kada JAV prezidentas pasakė? Linka numeskit, žiauriai įdomu.

    • Fui

      Nekreipkit demesio.Vata nenumes jokio linko..

  28. Dėl Krymo

    Senis augino barzdą, barzdoje atsirado utėlių. Tai kam priklauso barzda, seniui ar utėlėms? Barzda priklauso seniui, o Krymas priklauso Ukrainai, tik ten šiuo metu yra utėlių.

    Reply
  29. Nuomonė

    Gaila Tupinienės ir viso renginio. Banalumo viršūnė tas klausimas apie Krymo priklausomybę. Gerai, kad viskas nuotoliniu, o tai būtų Tapinienė galimai Vaitkų užpuolusi. Vaitkus -tikras meras, tik už jį. O Rusijos gerbėjai- putinistai tą rusijos vėliavą sapnuoja. Rusicizmo ir pedofilijos Vaitkui neprisiūsit.

    Reply
    • J.

      Visą rinkimų naktį rodė du pirmaujančius kandidatus ,bet konservatoriai nebūtų kncervai ,jei iš po žemės neiškastų puse procento savo kandidatui.Miegoti nuėjau rami,o ryte amo netekau, nėra kitos išeities Už ARVYDĄ!

  30. Klounai

    Nebeturi prie ko prikibti konservatoriai ir jų gerbėjai 🙂 tai prie paveiksliuko prisikabino, čia tas pats kaip skęstantis už šiaudo. Čia mokomasis burlaivis Kruzernšternas iš Peterburgo, kurį kviesdavo savivaldybės VšĮ Klaipėdos šventės į regatas, kai dar nebuvo konflikto. Konservatoriai pretenzijų nereiškė tada, tiko 🙂 O

    Reply
    • Gabi

      Tokiu metu, kai vyksta karas, kiekviena detalė turi būti apgalvota. Manau jis ne aklas yra, iš visų fonų vis tiek pasirinko agresoriaus vėliavą, tokiu sudetingu laiku. Puikiai parodo pozicija ką palaiko ir į ką pavers Klaipėda…

    • Kažkas nepadoraus

      Gerbiamieji, kas, kas, o viena ir vienintelė partija,( kaip jie patys mano) nemoka garbingai pralaimėti. Skęsdami ir už šiaudo griebiasi. Gerai , kad laida baigėsi, o tai kokie pupuliai būtų panorėję ir Vaitkaus trumpikes pamatyti.

    • Puikus

      komentaras „klounai”! Ir kogi kimba str. autorius net prie stulpo su vėliava?

  31. As

    Nu tai kas čia per kandidatas? Turi truputi klaipedos miestu rupintis o ne vienu asmeniu kuram suteiks sloves vienoje imoneje.

    Reply
    • Krymas yra Ukraina!!!

      Vaitkus “apsizioplino” :), o politiniai oponentai dabar is jo padarys KBG, FSB agenta, vatnika ir t.t 🙂 . Pasirodo galima nepastebeti smulkmenu, kaip pats labai daug visko darai. Krymas priklauso Ukrainai!!!

  32. Lina

    Arba Slovakijos

    Reply
    • Gabi

      Ir Slovakija, Slovėnija su amblema šone, zoominau nu nėra jos ten. Tik vienas variantas lieka..

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis*

Žymus kultūrologas, menotyrininkas bei visų kitų galų meistras Spyglys negalėjo pro ausis praleisti didžiai įdomaus per radiją vykusio pokalbio, kuriame ...
2024-04-20
Skaityti daugiau

Transportas

Baigta Baltijos pr. žiedinės sankryžos rekonstrukcija

Klaipėdos savivaldybė praneša, jog baigti Baltijos pr., Šilutės pl. ir Vilniaus pl. žiedinės sankryžos rekonstrukcijos darbai. Šiuo metu rengiama techninė ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos valdžia bando prisiimti svetimus nuopelnus*

Šį šeštadienį sukaks metai, kai uostamiesčio vairą perėmė dabartinė valdžia. Norėtųsi jai pasigirti laimėjimas, bet jų kaip ir nėra. Todėl ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This