Socialinės paramos centre už kurą galėjo būti „nusukta” 22 tūkst. eurų

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdos apylinkės prokuratūra pranešė, kad pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl galimo dokumentų klastojimo Klaipėdos miesto socialinės paramos centre.

„Atvira Klaipėda” vasario pabaigoje jau rašė, kad Klaipėdos miesto savivaldybės kontrolės ir audito tarnyba, vykdydama patikrinimus uostamiestyje socialines paslaugas teikiančiose savivaldybės biudžetinėse įstaigose, gavo duomenų, kad Klaipėdos miesto socialinės paramos centro tarnybiniai automobiliai galimai naudojami ne pagal teisės aktų reikalavimus.

Tuo metu įstaigos vadovė Diana Stankaitienė tvirtino, kad jos įstaiga pati aptiko tam tikrus pažeidimus. Ir esą buvo sutarta nesiimti veiksmų, kol nepasibaigė rinkimai, nes viena iš įstaigos darbuotojų kandidatuoja į miesto Tarybą.

„Šiuo metu turimi duomenys leidžia įtarti, jog 4 iš 5 įstaigai priklausančių automobilių kelionės lapuose buvo galimai įrašyti neteisingi automobilių spidometrų rodmenis, kaip įtariama, siekiant pasisavinti įstaigos lėšas, skirtas degalų įsigijimui. Skaičiuojama, kad įstaigai tokiu būdu galėjo būti padaryta daugiau nei 22 tūkst. eurų turtinė žala”, – rašoma prokuratūros pranešime.

2 Comments

  1. Skaitytoja

    Ko tam Michailui užkliuvo ta Diana Stankaitienė,ot geradaris žodžių trūksta,o kolektyvas ten šaunus ,nereik drabstyt purvais.

    Reply
    • Skaitytoja

      Kad toks Dievas Ra yra,visiems padeda tegu įsidarbina i soc paramos centrą daug tokių vienišų apleistų senukų yra,išvalys butą,sutvarkys viską.O kodėl jisai i savivaldybę nesikreipia,i merą naują išrinktą,i drabsto purvais p.Diana.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Į teismą siunčiami vagystes ir plėšimus vykdę penki vyrai

Klaipėdos apylinkės prokuratūra praneša teismui perdavusi baudžiamąją bylą, kurioje penki asmenys kaltinami dėl pernai Klaipėdos mieste masiškai vykdytų atvirųjų vagysčių ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Buvusiai Socialinės paramos centro vadovei - tūkstantinė sąskaita 

Antrosios instancijos teismas, apeliacine tvarka išnagrinėjęs uostamiesčio savivaldybės skundą ginče su jau buvusia Klaipėdos miesto socialinės paramos centro vadove Diana ...
2024-04-12
Skaityti daugiau

Regionas

Kurą dideliais kiekiais pylėsi ir du buvę Kretingos rajono tarybos nariai

Žiniasklaidoje praėjusiais metais pasirodžius informacijai, kad nemažai šalies savivaldybių tarybos narių galėjo jiems skirtas išmokas naudoti neteisėtai, Klaipėdos apygardos prokuratūra ...
2024-03-29
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This