Dviračių takų jungtims – daugiau nei pusė milijono

Transportas

Klaipėdos savivaldybė planuoja, kad jau šiemet bus tiesiamas naujas pėsčiųjų bei dviračių takas Klaipėdoje, sujungsiantis Baltijos prospektą ir Dubysos gatvę. Be to, bus įgyvendinti dar keli tokios infrastruktūros jungčių projektai.

Operatyviai nutiestoje dviračių tako atkarpoje tarp Sąjūdžio parko ir Smiltelės g. darbai dar nebaigti. Palmiros Mart nuotr.

Darbai numatyti Baltijos prospekto atkarpoje nuo 8A iki 8C sklypų bei Baltijos prospekto atkarpoje, nuo 45 iki 51A sklypų.

Dubysos gatvėje numatyta tiesti atkarpą nuo 31A iki 37C sklypų. Šilutės plente –  nuo 26 numeriu pažymėto objekto iki geležinkelio pervažos. Be to, bus tiesiama pėsčiųjų ir dviračių takų jungtis nuo Liubeko gatvės 13 namo iki Sąjūdžio parko.  

Klaipėdos miesto savivaldybė skelbia, kad šiems darbams yra apsirengusi maksimaliai skirti iki 530 tūkst. eurų. Pėsčiųjų ir dviračių jungtis suremontuoti ar nutiesti būsimasis rangovas turėtų per 10 mėnesių nuo sutarties pasirašymo ir įsigaliojimo.

2 Comments

  1. Žmogus

    Labai gerai. Tik netrinkelėmis… asfaltuoti takai turi but visi,kad butu patogu ir malonu naudoti

    Reply
    • Antanas

      Tiktai asfaltas

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Girulių milijonieriai šiepia dantis į Kūdikių namus?*

Jau kuris laikas sklinda gandai, kad Kūdikių namų Giruliuose žemė ir pastatai parūpo vietos milijonieriams. Ir jie kurpia gudrų planą, ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Svarbu, Švietimas

Pagaliau imsis naujo darželio statybų Tauralaukyje

Baigiant statyti beveik dukart nuo pirminės kainos pabrangusią naująją mokyklą Senvagės gatvėje Tauralaukio progimnazija planuoja persikraustymo į ją darbus. O ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Miestas

Prioritetas - ne kapitaliniam gatvių remontui, o paprastam taisymui

Klaipėdos meras siūlo perpus mažinti investicijas į gatvių tiesimą, rekonstravimą ar kapitalinį remontą. Tačiau daugiau lėšų būtų skirta paprastajam vietinės ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This