Skulptūrų parko architektas smarkiai apsiriko* (18)

Spyglys
Spyglys
2023-07-04

Tikrasis Skulptūrų parko architektas, gyvenantis šalia jo, jau trynė rankas, sugebėjęs per samdomus politikus išpašalvoninti čia buvusią krepšinio aikštelę ir neįrengti vietoje jos naujos. Mat tikėjosi amžiams atsikratyti kamuolio bumbsėjimo ir kito triukšmo. 

Jautrusis architektas tokiu pačiu būdu atsikratė ir netoliese suplanuotos vasaros kavinės. Tačiau padarė vieną strateginę klaidą.

Tai yra, sutiko, kad vietoje krepšinio aikštelės būtų įrengta didelė vaikų žaidimo aikštelė. Miesto valdžia užsakymą įvykdė. Įrengė. Džiaugiasi vaikučiai, džiaugiasi tėveliai ir seneliai. Tik piktinasi, kad nėra kur kava, ledais ar alučiu pasiskanauti, kol atžalos linksminasi.

O architektas dabar sėdi savo namelyje sulig cirko arena abi ausis bliūdais užsidengęs ir keikiasi: jis nesitikėjo, kad vaikučiai pabiručiai gali tokį pragarišką triukšmą sukelti! Visą savaitgalį mažieji skardžiagerkliai nedavė ramybės…

Spyglio moralas: tai – tik pradžia, nes gandas apie gerą vaikų žaidimų aikštelę sklinda toli…

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.
Žymos: |

Komentarai (18):

Atsakymų į “Skulptūrų parko architektas smarkiai apsiriko*”: 18

  1. Asta parašė:

    O jau tas Spyglys toks didis ironijos meistras.. ar tik nebūsit, tamsta, pavyduolis? 🙂
    Aikštelė liuks, tik tie kalniukai kaip magnetas traukia paspirtukininkus. Bet vaikų ligoninė šalia..

  2. Anonimas parašė:

    Beliko nugriautas Kalaviją atstatyti?

  3. Šulcui parašė:

    Artūrai, jei tai apie Udovickį, tai jis gyvena Šveicarijoje. Man įdomiau, kur dabar Grubliauskas, tavo buvęs šefas dirba.

  4. parašė:

    Atsidarė šunų šikykla

  5. Edis parašė:

    Krepšinio aikštelės realei užknisa.gyvenom Debreceno gatvėje,ten yra kieme viena tokia.tai vasarą nemiegodavom naktim.langai atidaryti,nes karšta.o jaunimas susirinkes vakare pradeda žaisti,daužo taip,kad langai drebą.ir taip kelias valandas.nuoėjus paklausti,kodėl naktimis žaidžia,sako dieną karštą.vakare alus,čipsai,ir daug emocijų.yra sporto klubai,stadionai,ten ir žaiskit.tarp daugiabučių nereikia įrenginėti sporto kompleksų po dangum.

    • Nesvarbus parašė:

      Tikra tiesa. Nepirkau man patinkančio buto Rumpiškės g, nes ten po langais krepšinio aikštelt. Koks idiotas ją ten suprojektavo?

    • Anonimas parašė:

      Nuo kada sportuojantia jaunimas yra problema? Gal tai rik jusu požiūris? Nesigauna pakenteti, ar nebuvotw mazas?

    • to Nesvarbus parašė:

      Suptojektuota tai laikais kai svarbu buvo irengti ne tik parduotyves bet ir mokyklos, darzeliai, smelio ir krepsinio aikštelės kiemuose ir tt miesto infrastruktūrą..pastas, vaistine ir tt…

    • Memelender parašė:

      Mane labiau nervina, kad rudyjančius kibirus parkuoja po langai. Triukšmauja, dūmija dar ir šaligatvį užstato taip kad praėjimo visai nelieka. Bet juk buduliams kaimiečiams sportuojantys vaikai trukdo. Tik poto verkia, ko tas jaunimas į ekranus sulindęs ir bėga iš Klaipėdos.

  6. Daina parašė:

    Geriau jau vaikučių nei besikeikiačių paauglių triukšmas

  7. Klaipeda parašė:

    Senai reikejo ta krepsinio aikstele ispasalvoninti !!! Saunuoliai, cia gi parkas o ne sport sale!!!

  8. Lina parašė:

    O vaikučiai klykia, nes nuo lopšelio malasin 30 kv.m.patalpose 20+ asmenybių, lipa vieni kitiems ant galvų. Niekam neįdomu kodėl kaliniui- 5 , o vaikui tik 3 kv.m.yra norma.
    Įpranta ne bendrauti, o triukšmauti.Ir visur tik rėkia- pliaže, prie fontano, kavinėse.
    Svečius 11 val. fontano pažiūrėti iš Italijos atsivedėm, tie pakraupę nuo vaikų elgesio, o tiksliau – spiegimo. Nei muzikos, nei pusės grožio, tik vaikų triukšmas.

  9. Anonimas parašė:

    Ką reiškia išpašalvoninti ?

  10. Anonimas parašė:

    Bėgo nuo vilko, pagavo meška!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Meras vienasmeniškai turėtų spręsti ir tualetų klausimus*

Kodėl laikinų tualetų virtines Jūros šventei valdžia pastatė tiesiai prieš mūsų langus ir duris? – pasipiktino Sukilėlių gatvės gyventojai ir ...
2024-07-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Merui neleido giedoti Jūros šventės himno*

Spyglio informacijos agentūra, remdamasi nepatikimais šaltiniais, praneša, kad Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus labai norėjo sugiedoti Jūros šventės himną „Aš namie“ ...
2024-07-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Kada nustosit klaidinti?*

Šį savaitgalį visą Lietuvą prie jūros kviečianti Klaipėdos valdžia yra neįgali jau keletą metų nuimti ties vienu pagrindiniu keliu stovinčio ...
2024-07-24
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This