Prie Klaipėdos mero komandos prisijungė nauja patarėja

Politika

Klaipėdos savivaldybė pranešė, kad nuo šio pirmadienio mero Arvydo Vaitkaus komandoje pradėjo dirbti nauja patarėja Eglė Vaupšaitė. Teigiama, kad pagrindinė šios patarėjos veiklos kryptis bus sporto klausimai.  Ji palaikys ryšius su sporto institucijomis ir organizacijomis, padės merui ir sporto klausimus kuruojančiai vicemerei formuojant ir vykdant savivaldybės sporto politiką, atliks savivaldybės sporto įstaigų veiklos priežiūrą.

Patarėja taip pat koordinuos sprendimų, susijusių su sveikatos, sveikatinimosi, sporto, švietimo projektais ir veiklomis, įgyvendinimą, prireikus rengs ir teiks pasiūlymus su projektų bei veiklų įgyvendinimu susijusiais klausimais.

„Tikiuosi, kad patarėja aktyviai įsijungs sprendžiant dešimtmečius užsitęsusias sporto infrastruktūros problemas, peržiūrint sporto finansavimo klausimus – lėšų panaudojimo efektyvumą ir naudą miestiečiams“, – pranešime cituojamas meras Arvydas Vaitkus.

36-erių Eglė Vaupšaitė turi aukštąjį universitetinį išsilavinimą, viešojo administravimo bakalauro laipsnį. 10 metų dirbo sporto ir sveikatingumo srityje privačiame sektoriuje, vadovavo su sporto veikla susijusiems padaliniams, yra Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos narė. Su ja politikė kandidatavo paskutiniuose savivaldos rinkimuose į Klaipėdos miesto tarybą. Nors rinkėjai ją pakėlė iš 7 į 6 vietą, tačiau to neužteko, kad moteris iškovotų mandatą.

Pradėdama dirbti savivaldybėje E. Vaupšaitė sako sieksianti aktyvaus bendravimo tarp sporto institucijų ir organizacijų. Taip pat ieškos naujų idėjų siekiant skatinti aktyvų gyvenimo būdą ir sveikatingumą mieste.

Eglė Vaupšaitė yra antroji mero patarėja. Mero komandoje taip pat dirba patarėja Asta Anilionė-Lipovec, kurios pagrindinės veiklos kryptys – ryšių palaikymas su miesto bendruomene, prezidento, Seimo, Vyriausybės institucijomis, Savivaldybės administracijos struktūriniais padaliniais, įstaigomis ir įmonėmis, tarptautinėmis institucijomis ir organizacijomis, tarptautinio bendradarbiavimo koordinavimas.

17 Comments

  1. -

    Jeigu neklystu, tai Vaupšaitė padirbo tris ar keturias dienas ir išėjo, pasidomėkit.

    Reply
  2. aaai tai čia ta

    iš pirmos valstiečiu žaliuju komandos kai ėjo i rinkimus Nieko nenorėjo dirbt. Niekaip nėjo išjudint. Taip ir išnyko kap nebuvus:D)Matomai viską svėrė ir skaičiavo… Kiek apsimoka…Ir pamačius kad su valstiečiais niekur toliau nenueis/o reik pripažint kad Klaipėdos valstiečiu skyriui vadovavo kaušu kaušai/tai ir išgaravo Na pažiūrėsim kaip dabar bus. Kol kas pasižymi tik jaunyste ir šiokiu tokiu grožiu:D) Toks postas – ne savanoriškas ir nemokamas darbas partijos skyriuje su gyventojais – čia jau net vokt nereikės o tik pasimt užmokestį ..Klaipėda mažas miestas-visi viską žino..:D)

    Reply
  3. T

    Labai ” įspūdingos” biografijos pilietė, kaip ir visi valstiečiai

    Reply
  4. Gerb. VAITKAU

    O kam renkate nereikalingas atliekas iš Impulso?

    Reply
  5. matosi

    naujasis meras neabejingas grožiui 🙂

    Reply
  6. Marytė

    Tai ką daro vicemerės/vicemeras? Siūlau dar po atskirus patarėjus: kultūrai – Niną Puteikienę, švietimui – Nijolę Laužikienę, sveikatai – Vinsą Janušonį, miestui – patį Žemaitaitį ir dar gerai peržiūrėti valstiečių sąrašą, ten yra iš ko rinktis.

    Reply
  7. Anonimas

    Tai gerai supatirtim žinos kaip sportuoti

    Reply
  8. Suprantu

    kad ne tuo adresu, bet gal nauja patarėja patars merui, kad reikia baigti Mogiliovo – Smiltelės gatvių sankryžą tvarkyti. Ar meras jau užsidėjo varnelę, atseit, darbai baigti?

    Reply
    • Ne , varnelės neužsidėjo

      Dalis teksto ____Teigiama, kad darbai sustabdyti dėl ESO problemų, nes reikia iškelti požeminį elektros kabelį.

      „Mogiliovo gatvėje laikinai rekonstrukcija stabdoma dėl elektros tinklų, kol kas trumpa pertrauka, išspręsime šitą klausimą ir tęsime darbus“, – patikino A. Kamarauskas.

      Klaipėdos vicemeras A. Kamarauskas tvirtino, kad darbai Mogiliovo gatvėje sustabdyti laikinai ir netrukus bus vėl atnaujinti.

  9. Pamenu, oi kaip pamenu

    šitos gražuolos išsikalinėjamus kai kai ji vadovavo Impuls… Atsimerkit, ir atsibuskit klierkai, merai, ir visi kiti jų bendražygiai, mero patarėja/s nėra tik kėdės užėmimas, ir dalyvavimas su vyno taure visokiausio plauko renginiuose ir botoksinė šypsena. Kokie šios ponios/panelės sporto organizavimo, sveikatingumo vystyme Klaipėdoje nuopelnai? Atsakymas – jokių, absoliutus nulis! Žodžiu, nėra skirtumo kas miesto valdžioje, progreso valdyme ir vadovavime nė su žiburiu nerasi.

    Reply
    • Pletkininkui

      negėda ? Visai negėda ? Patryyyyjotų išskirtinis bruožas pletkinti ? Fui…

  10. ....

    Skaitau ir vis dar stebiuosi patryyyjotų ” proto ” vingiais 🙂 Prieglušių šou ? Mąstymo jokio ? 🙂 Klastojimus teismas aiškinosi ? Daugiau nėra ką komentuoti . Supratimas 0000 .

    Reply
  11. Gerb. Vaitkus

    Užklauskite iš Impuls vadovybės byla, kur sužinosite daug iau apie parašu klastojimą Impuls įm. Liepų g.

    Reply
  12. Ta , mergaitė" Vaušaitė

    Impulsa teko palikti. Įmonėje kestėjo dokumentu padirbimas, parašu klastojimas.
    Ir tokia ateina į patarėjus?
    O gal savivaldybeje dabar klastos parašus ir dokumentus?

    Reply
    • NORMALU

      Taigi valstiete.

  13. Juze

    O čia jokio interesų konflikto? Užima vadovaujančias pareigas impulse ir patarinės merui sporto klausimais?

    Reply
    • Auditorius

      Ne, vse zakonno

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Unikali urbanistinė istorija

Klaipėdos statybos objektas Nr. 1: didžiulės taršos, aistrų ir neatsakytų klausimų istorija V 

„Atvira Klaipėda“ cikle „Urbanistiniai jubiliejai” baigia pasakoti apie Klaipėdos naftos terminalo raidą ir jo įtaką miestui. Paskutinėje tam skirto rašinių ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Per opozicijos valandą - karšti klausimai  ir rusiškas keiksmas

Per jau antrąją šios kadencijos Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos opozicijos valandą ketvirtadienį svarstant, ar reikia daryti pietų pertrauką, iš posėdžių ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Baimes kėlusiam projektui pritarta vienbalsiai

Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus ketvirtadienį miesto Tarybos posėdžio metu dar kartą patikino, jog dėl sumanymo paliatyvios slaugos paslaugas vaikams teikti ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This