Nebelaiko nervai net pozicijai*

Spyglys

Spyglys
2023-10-25

Komentarų: 9

Kai jau mainos rūbai margo svieto, tai jau konkrečiai.

Ir į anos kadencijos pabaigą nebebuvo galima suprasi, kas mūsų miestelyje pozicija ar opozicija. O šioje tokie bajeriai prasidėjo iš išskaičiavimo padarytam politiniam kūdikiui nesulaukus nė metelių.

Kad oficialų opozicijos lyderio titulą turintis konservatorius Ugnius Radvila su aniuolais šnekasi, o ne konstruktyvią kritiką reiškia, jau buvo viešai pastebėjusi ir vieną ilgiausių buvimo opozicijoje stažą turinti ekspolitikė Nina Putiekienė.

Matyt, tonas geras užduotas, nes anam įkandin dar saldžiau trečiadienį pragydo ir jo kolega Aidas Kaveckis.

„Skirtingai negu sportininkams, kultūrininkams reikalingas arbitras. Toks arbitras gali būti tiktai meras. Siūlau tą klausimą atiduoti merui ir tegul jis jį išsprendžia”, – pareiškė praeityje Nr. 1 Klaipėdos konservatoriumi buvęs politikas. 

Tokia bilibarda galutinai sunervino vieną iš Klaipėdos politikos veteranų – raudonąjį liberalą Arvydą Cesiulį – ir žmogus viešai skėlė, ką mano apie tokius politinius performansus. 

Bet kažkodėl netruko ištrinti šią vieną geriausių per pastaruosius 33 metus mūsų miestelio politinių įžvalgų.

Laimei, Spyglys spėjo ją įamžinti ir perduoda nūdienos bei ateities politologų analizei.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose

9 Comments

  1. Ponui politikui Cesiuliui

    buvusiam liberalui – liberaliam- socialdemokratui , manau reikėtų savo ” liežuvio skoniu ” rūpintis po virsmo į socialdemokratus . Pasišlykštėjau .

    Reply
  2. Nemalonus politinis liberalus personažas

    Liberalas lieka chamu liberalu ir nesvarbu į kokią partiją perbėgo ? Išsilavinęs , KU lektorius , o kalba kaip patvorinis ? Ar be ” laižymo ” nesugeba sakinio suregzti ? Fui….niekada nepasitikėjau politiniais perbėgėliais . Socialdemokratų gėda . Niekada už jus nebalsuosiu .

    Reply
  3. Žinoma

    Baigėsi Cesiuliui vicemero dienos. Todėl nervai ir nelaiko. Su Grubliausko ir Ce kompanija net labai laikė.

    Reply
  4. Patarimas opozicijai

    Cesiulis pagaliau prabilo apie apgailėtiną opoziciją. Opozicija, kada atsibusite, darykite rokiruotę kuo greičiau, nes Klaipėdos miesto tarybos opozicijos konservatorių frakcijos lyderis , atleiskite už atvirumą, yra vienas vargas.

    Reply
  5. Vytas

    Tikra ties aparašyta – tiesisi į dešimtuką! Kokie ten konservatoriai opozicija? Mėmės ir tiek! Arba kaip Rusijoje – opozicija yra komunistia ir žirinovskininkai…) Jeigu ne liberalai su Budinu – visai Klaipėda būtų Baltarusija.

    Reply
    • Vytui

      Daugumos pozicija- Yra viena tiesa ir kitos negali būti!

    • Vincas

      Konservatoriai, liberalai ir jų žiganai puikiai žino, kad jei jau savivaldybėse, Kaune jau kelis kartus, Klaipėdoje šia kadenciją, kai visą gyvenimą buvo valdžioje, rinkimus pra…..o, o matosi, kad pra…..s jie rinkimus ir seime, tai tokie dalykai ir dedasi, žut but reikia buti valdžioje, čia žmonės na be valdžios, negali psichologiškai, galimai, labai veikia.

    • Tomuks

      Apie Budina gal geriau nereikia….. saugoti Klaipėdą nuo tokių liberalų kaip Budinas, Taraškevičius, Grubliauskas ir kiti.
      Klaipėdą valdė n. metų ir to viso gėrio pasiekimus matome dabar…. ir dabar pasiryžę keisti partijas / įdealogijas :] labai lengvai. Liberalas patampa socdemu :] arba kitas amžinas valdžioje Taraškus nepartiniu komiteto dalyviu 😀 vat tau ir riberalai….

      Praeis keturi metai – vat tada darbus žiūrėsim Vaitkaus su kompanija atliktus darbs.

  6. Ačiū

    Taiklu, nors kažkas įgarsino tiesą.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Unikali urbanistinė istorija

Klaipėdos statybos objektas Nr. 1: didžiulės taršos, aistrų ir neatsakytų klausimų istorija V 

„Atvira Klaipėda“ cikle „Urbanistiniai jubiliejai” baigia pasakoti apie Klaipėdos naftos terminalo raidą ir jo įtaką miestui. Paskutinėje tam skirto rašinių ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Apie rinkimus - nė žodžio*

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This