Ar „Klaipėdos energija” įdarbins Arūną Liubinavičių?*

Spyglys

Spyglys
2023-11-11

Komentarų: 1

Uostamiesčio savivaldybės valdoma „Klaipėdos energija” paskelbė konkursą komunikacijos specialistui, kuris turėtų užsiimti „vieningos vidinės ir išorinės komunikacijos strategijos formavimu, vystymu bei įgyvendinimu”. Ir, aišku, palaikyti ir kurti tobulą klaipėdiečių butus šildančių energetikų įvaizdį. Įvaizdžio kūrėjui siūlomas nuo 2230 iki 3140 eurų atlyginimas ant popieriaus. Kai tuo tarpu inžinieriui gamybos resursų ir šilumos apskaitai siūlomas tik 1400 – 1650 Eur, irgi ant popieriaus.

Spyglys mano, kad geriausiai komunikacinį darbą galėtų atlikti jo mylimas Arūnas Liubinavičius, jau įsidarbinęs kadaise aštuonkoju vadintame KRATC’e.  Pastarasis juk neprieštarautų. 

O kol Arūnas svarsto, savivaldybė jam mestelėjo menkus 4,2 tūkstančio eurų, kad atliktų kažkokius ritualus, susijusius su Europos atliekų mažinimo savaitės minėjimu. 

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

1 Comment

  1. Klaipēdietē

    Jei įdarbins galimai bus ka vogt.Klērkas ,klērkui ,galimai kartu bus lengviau vogt.Spalvota ,eilēmīs ir nelabai gražiai posakiais apipinta šito klērko biografija.”.(prie lovio,kad ir nesvarbu ,kokia kēdē ,kad pritilpt.,savi ,saviem.)”.Turtinga ta mūsų Lietuva kad ir ne visais išmintingais klērkais.”(svarbu ,kēdē,pareigos,o vairalazde ,galimai vairuosim į ta puse ,kur gera ir šilta ,kaip tom pasakēčioj)”.Kaip eilēraštuke ,kur vējelis pučia,ten berželis linksta.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Savivaldybė imasi viešojo transporto konkursų

Klaipėdos savivaldybė paskelbė perkanti „keleivių vežimo reguliariaisiais reisais pagal nustatytą maršrutą Nr. 46 paslaugas”, nors anksčiau tokius viešuosius prikimus organizuodavo ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Verslas

Gegužę - pigesnė šiluma

Klaipėdos ir rajono gyventojams centralizuotą šilumą teikianti AB „Klaipėdos energija“ praneša apie paskaičiuotas gegužės mėnesio šildymo kainas. Teigiama esą jos ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This