Klaipėdos meras įsigijo tylos kabiną*

Spyglys

Spyglys
2023-12-28

Komentarų: 14

Klaipėdos meras perspjovė Gabrielių Landsbergį, užsienio reikalų ministrą, kuriam, pasak gandų, žmona kartais pakiša tik nusiraminimo kėdutę. Tiek ministras, tiek Arvydas Vaitkus yra linkę daug šnekėti ir prisišnekėti, tad tylos kabina tikrai yra itin naudingas būdas panaudoti mūsų sumokėtus mokesčius.

Mūsų merui tylos kabina už 8000 eurų buvo nupirkta po to, kaip jis pareiškė, kad Atgimimo aikštę (su 200 požeminių garažiukų) rekonstruoti kažkas tyčia trukdo. Trukdytojų sąrašas šiuo metu sudaromas.

Konspiracijos sumetimais naujoji tylos kabina bus įrengta Personalo skyriuje.

Tylos arba nusiraminimo ir panašiai vadinami  kambariai, kabinos, sienelės dažniausiai įrengiami vaikų darželiuose mokyklose. Jie yra puikus būdas atsipalaiduoti, nusiraminti, bendrauti, padeda pagerinti aplinkos pažinimą, nuotaiką ir bendrą savijautą.

Spyglio komentaras: kadangi mūsų meras eina tik į antrą savivaldos klasę, tai toks pirkinys – pats tas.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

14 Comments

  1. viešieji pirkimai

    Šulcui daug fantazijos nereikia : tik viešųjų pirkimų portalą pavarto ir vualia. Tai reikia suprasti, kad meras dirbs personalo skyriuje? Jei kabina bus montuojama ten?
    Gal administracijos direktoriui skirtas pirkinys? Šiaip tai vėjais pakeisti pinigai ir tiek.

    Reply
  2. Emilijus

    Daug kas yra perkama, bet dažniausiai be jokios naudos. Nupirktos brangisos švieslentės ant kelio į Girulius, o reikia pasižiūrėti ką jos rodo…Dviejų dienų senumo informaciją. Ar tai reikia kažkam žinoti ??? Tuo labiau, kad koks yra kelias ir taip aišku, kokia temperatūra matoma kiekviename automobilyje…Gruodžio 31d. kelias sausas, temperatūra +1, švieslentėje dviejų dienų senumo informacija – +6 laipsniai ir , kad kelias šlapias… !!! ???

    Reply
  3. Klemka

    Bet spyglys kažkodėl nerašė kaip jo liberalai privatizuoja gatvių atkarpas jas paversdami kiemais vos ne pačiam senamiestyje.

    Reply
  4. Daina

    Šiaip jau problema su parkavimu centre yra visur – pvz Šveicarijos, Vok. Ar pan. Vietų parkavimui centre nebūna. Ir niekas tragedijos nedaro, į centrą važiuoja viešuoju transportu.

    Reply
    • Šanson

      Būna, kaip nebūna. Dažnausiai pas juos būna požeminiai ar daugiaaukščiai parkingai su užtvaru ir mokėjimo automatu (įvažiuojant pasiimi bilietėlį, kiek laiko prastovi, išvažiuojant už tiek ir susimoki minučių tikslumu. Pas vokietį, berods, mokėti reikia tik darbo dienomis, o naktį ir nedarbo dienomis iš viso nekainuoja). Tiesa, jau kuris laikas ten nebuvau, gal dabar kas pasikeitė.

  5. Stebėtoja

    Šiaip Meras parodė puikią išmintį pv.Klaipėda .lt įsteigęs savo savaitės darbų ar minčių ataskaitą ,skirtą skaitantkems šį laikraštį.Tai galėtų ten paviešinti ir tokius dalykus,kaip šis” tylos kab”.įsirengimas, ir t.t ,tada Spygliui būtų lengviau.,nes dažnai baksnodamas gali nulūžti arba neapsikentęs jį nulauš Mero sprendimų prižiūrėtojas Vidmantukas

    Reply
  6. T

    Puikiai!

    Reply
  7. Marijus

    Betgi tai nesutrukdys atitinkamoms organizacijoms „įsisavinti” biudžeto lėšas… Kur tos žadėtosios 10000 nrmokamų automobilių stovėjimo vietų?.. Prisisapnavo prieš rinkimus? Ar Gintarėlis neleido savo asmeninio biznio gadinti?

    Reply
    • Nustebusi

      Gal galit ponas pateikt pavyzdį kur ir kaip tokiu supergreičiu/nėra nei metu Vaitkaus&Ko’ valdymo/ galima padaryt 10000 nemokamų autostovėjimo vietų?Nereikia praeit projektuotojų, planuotojų, arxitektų ir kitokios būtinos statyboms beleberdos, kuri neretai trunka metu metus? Viską jūs žinot bet nepraleidžiat progos Vaitkui ,,kulną pakramtyt”:D) Gal kokiam naiviam klaip4die2iui beskaitančiam komentarus ir sukrušit prota, bet bent kiek mastan2iam-tikrai ne :D)

    • Nuostabybė

      Nekrantom kulno anei kiek. Ar sunku pakelti ir išjungti prekybcentrių aikštelių užtvarus? Iškart keletas šimtų nemokamo stovėjimo vietų kaip padovanota. O kol rasis tie 10000, prekybcentrių aikštelės tikrai nesusidėvės.

  8. Kad netinkamas projektas paruoštas iki mero Vaitkaus

    Tai faktas. Ir patys supranta paskes tas garažas

    Reply
    • ..o kokie kaštonai

      dabar Atgimimo aikštėj! Istoriniai galiūnai.. Kai jie žydi babulės trepena į centrą kad po jais pasėdėt. Neliks. Bus smilgos. Ir betonas. Na gal dar sugalvos kokiam grybui paminkla ar atminimo lenta įsabacint.. :D)

    • Smilga

      Tai kad 40 kaštonų žalių jau išėjo neaiškiais keliais. Vargas babulėms ir grybams.

  9. Jonas

    Puiku. SPYGLYS pataikė įdurti į 10-tuką…,..,.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Unikali urbanistinė istorija

Klaipėdos statybos objektas Nr. 1: didžiulės taršos, aistrų ir neatsakytų klausimų istorija V 

„Atvira Klaipėda“ cikle „Urbanistiniai jubiliejai” baigia pasakoti apie Klaipėdos naftos terminalo raidą ir jo įtaką miestui. Paskutinėje tam skirto rašinių ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Apie rinkimus - nė žodžio*

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This