Ką valdžia per Kalėdas (pasi)dovanojo?*

Spyglys

Spyglys
2024-01-16

Komentarų: 4

Lapkričio – gruodžio mėnesiais Klaipėdos miesto savivaldybė įsigijo reprezentacinių dovanų beveik už 20 tūkstančių eurų. Neskaitant, žinoma, Kalėdinio baliaus, saldainių, fotografavimo ir visokių kitokių, paprastam žmogeliui nesuprantamų paslaugų. Viską krūvon sudėjus – susiskaičiuoja bemaž 50 tūkstančių mokesčių mokėtojų pinigų.

Už Kalėdinį savivaldybės administracijos vakarą, kuriame pirmu smuiku grojo meras Arvydas Vaitkus, UAB „Domo stilius” iš Slengių kaimo buvo sumokėta 4 740 eurų.

Gyvenimas bent jau prieš Kalėdas turi būti saldus, tad vien tam buvo išleista daugiau nei 3000 euriukų. 

O kad malonumą pajustų ne tik skrandis, bet ir valdžios ausys, buvo prigriebta ir muzikinių dovanų kuponų – už 2,8 tūkstančio mokesčių mokėtojų pinigų.

Ryškiai fotografuotasi buvo net du kartus. Vieną kartą fotografavo „Fotopolis”, o kitą kartą – fizinis asmuo (nors Spyglys įtaria, kad tai – dvasinis asmuo). Tik 1 426 eurai tas triūsas atsiėjo.

Meras tuo tarpu ir pats nesnaudė bei išsijuosęs asmeniškai teikė reprezentacines paslaugas. Ir ne vieną kartą. 

Kai kurie dovanų merui pardavėjai buvo paslėpti po mįslingais užrašais „Fizinis asmuo”, kad nebūtų galima jų giminystės ar verslo ryšiais susieti su viešais veikėjais.

Spyglio moralas: ir neišverksi, ir neiškalbėsi, gal tik iškalbėsi tą gerumą (pasak poeto, kurio vardą pernai buvo bandoma nekart suteršti).

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

4 Comments

  1. Algimantas

    Baisu

    Reply
  2. Vadovui

    Raugelė gerai dirbo, rėkdama, įžeidinėdama ir nusišnekėdama?? O gal į rusiją tekančios Nemuno aušros žemaitaičio pakalikas administracijos direktorius, kurio darbų nematyti, išskyrus nevalytas miesto gatves? O gal pats savo kabineto meras Vaitkus, kuris tik narciziškas savo fotosesijos užsisakinėja ir juosteles karpo?? Darbininkėliai mat…???

    Reply
  3. Vadovas

    Taip ir turi būti!
    Spygly, atmink:
    Kas gerai ilsisi, tas gerai dirba!??

    Reply
    • O,

      kada bus to gero darbo tezultatai ?

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Savivaldybė imasi viešojo transporto konkursų

Klaipėdos savivaldybė paskelbė perkanti „keleivių vežimo reguliariaisiais reisais pagal nustatytą maršrutą Nr. 46 paslaugas”, nors anksčiau tokius viešuosius prikimus organizuodavo ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Apie rinkimus - nė žodžio*

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This