Už ilgą liežuvį – represijos*

Spyglys

Spyglys
2024-01-24

Komentarų: 10

Prisidirbusi Klaipėdos savivaldybė vadovybė net mobingu nesugeba suvaldyti viešųjų ryšių krizės ir laisvu nevaldomu kryčiu skrieja į bedugnę.  Ir supranta, kad net vicemerės Linutės paaukojimas pažemintiems kultūros bei meno veikėjams aptaškyto jų munduro neišplaus: krizės dugnas – dar labai toli. Toliau nei jų nupiepę sensoriai gali pajusti. 

Todėl imtasi barbariškų veiksmų: tarp Kalėdų ir po Naujųjų metų šventės dviem valdininkams, tikriausiai nutekinusiems žurnaliūgoms informaciją apie valdonų nedorybes, buvo skirtos tarnybinės nuobaudos – papeikimas ir griežtas papeikimas. O iškart po Naujųjų dar vienam skirta tarnybinė nuobauda – griežtas papeikimas. 

Nors iš tiesų neskelbiama, už ką tokios žvėriškos bausmės skirtos, bet net ir vicemerei Linutei aišku, kad už ilgą liežuvį. Tiesa, prieš įrašant papeikimus visiems veikėjams buvo skirtos piniginės premijos.

Kadangi tokių griežtų papeikimų, berods, per visą savivaldybės istoriją nebuvo skirta, tai dabartinė situacija byloja apie prastą Klaipėdą valdančiųjų dvasinę būseną ir agoniją: visi tironai prieš juos giljotinuojant griebdavosi represijų.

Spyglio moralas: kol premijos mokamos – situacija kontroliuojama. Savivaldybė, pasak jos interneto svetainės, šiuo metu naujų darbuotojų neieško. 

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

10 Comments

  1. Nuomonė

    Juokis ir voliokis, konservatoriai ardosi kaip britva kelnėse, niekaip mero neįkanda, o tas ramiai ir oriai dirba savo darbą, tęsia Grubliausko pradėtus darbu ir gana aktyviai rodo savo iniciatyvas. Meras tvarkosi puikiai, o privertimas ir tešlagalių eiti į darbą nėra mobingas. Chebrutė įsisvajojo, sėdėti namuose ir algą gauti, gaila, kad meras jų neišvijo.

    Reply
    • Vištai

      Aha ,dar darašyk ,kad del visko ” kaltas” Landsbergis !!

  2. Kaunietė

    Laikykis mere tie brudai konservai pl Lietuva ropoja mėslynais batais..

    Reply
    • Kavenskai

      Matosi, kad kavenska neišmano Klaipėdos specifikos. Tad geriau patylėkite ,ne konservuose esmė.

    • Piktai

      Manau reikia tuos smardukus paviešinti, tegul žmonės žino … Gerai, kad meras sugeba ramiai reaguoti ir dirbti savo darbą, tai tie vadinami šeškai dar labiau nervinasi .

  3. Blin

    Vaitkau nori ramiai dirbti stok į konservu partija , priešingu atvėju išmes kaip panaudota prezika .

    Reply
  4. Puikūs buvo " politiniai mokytojai "

    Konservatorių ir liberalių seimo dauguma ir jų suformuota vyriausybė taip pat, valstybės įmonės vadovą, pradžioje pagyrė už gerą darbą , o paskui atleido . Spyglys savus užmiršo ir užmiršo kas įdiegė šią gerąją praktiką ? Represijos rašote:) Matyt žinote 🙂

    Reply
    • khb

      IP: 90.131.36.253 turbūt bus varšelė, piktumu garsėjusi Jurgilienė? 😀 Į gatvę įstaiga, kurioje gulit, nebeišleidžia, tai laido ritere patapot? Visur baisūs konservatoriai ir liberalai, o Vaitkus ir Žemaitaitis su Puteikiu priešaky yra šventoji neliečiama trejybė :))

    • khb

      pasitaisau – ne Jurgilienė, o Jurgilevičienė

  5. Prastai

    Jei jau ateina žinios apie susidorojimą tai labai prastai.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Švietimas

Hermano Zudermano gimnazijos remontas - už 3,3 mln. eurų

Klaipėdos savivaldybė pasirašė sutartį dėl Hermano Zudermano gimnazijos kapitalinio remonto su UAB „Virdaleka”. Palmiros Mart nuotr. Už šį darbą, pagal UAB ...
2024-05-07
Skaityti daugiau

Spyglys

Kelio ženklų - daugiau nei proto valdžios mikėse*

Pasižvalgęs po Teatro aikštę kartu su vietiniais bei švabų turistais Spyglys nusprendė, kad šią Klaipėdos istorinę vietą reikia pristatyti Urbi ...
2024-05-07
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Klaipėdos pašto komplekso ateitis: pajudėjo popieriai

Pagaliau pajudėjo istorinio Klaipėdos pašto statinių komplekso prikėlimo naujam gyvenimui projektas – paskelbta tvarkomųjų statybos darbų projekto parengimo paslaugų rinkos ...
2024-05-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This