Girulių milijonieriai šiepia dantis į Kūdikių namus?*

Spyglys

Spyglys
2024-04-18

Komentarų: 11

Jau kuris laikas sklinda gandai, kad Kūdikių namų Giruliuose žemė ir pastatai parūpo vietos milijonieriams. Ir jie kurpia gudrų planą, kaip tą turtą prichvatizuoti.

Projektuotojų vizualizacija

Savivaldybė jau nutraukė Klaipėdos sutrikusio intelekto kūdikių namų atnaujinimo projektą, nes sveikatos ministeris esą išleido įsakymą, kuriuo nustatyti reikalavimai tokioms įstaigoms. Ir tų reikalavimų mūsų Kūdikių namai neva visiškai neatitinka, dūduoja kaip pasamdyti savivaldybės valdininkai.

Nors tas įstatymas su griežtais reikalavimais įsigalios tik nuo 2030 metų, vietos turčiai apsidžiaugė, trina rankas – geidžiamas grobis pats šoka į rankas. O savivaldybės ponios ir poniai jiems pritaria, nes esą dabartiniai miesto Kūdikių namai netiks po 7 metų, o gal ir dar vėliau kuriamiems regioniniams kūdikių paliatyvios slaugos rūmams.

Tad ir nuo automobilių dūstančiame miesto centre esančioje uždarytoje poliklinikoje, kurią prieš tai ketinta parduoti, paliatyvios slaugos projektėlis atsirado. Ir Kūdikių namų direktorė panoro išeiti, vadovauti senolių slaugai.

Ar ne per daug sutapimų? – retoriškai klausia Spyglys. Ir tradiciškai pateikia moralą: duok savivaldybės milijonieriams kelią tai ir ant altoriaus užlips.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

11 Comments

  1. Klausimėlis

    Ko tyli valdančioje dugumoje prisišlieję tarybos nariai socdemai ir valstiečiai? Gal laukia kad ir jiems kas nors atiteks, nors dalelė iš to 1,7 ha sklypo?

    Reply
  2. Dambauskas

    Šaunuolis, Dambrauskas . Daro merą geresniu.

    Reply
  3. Libernevykėliui bemoksliui

    Nesuvoki vargeta skirtumo tarp ” kaltinamas ” ir NUBAUSTAS ? Štai taip ___ Politinės korupcijos byloje NUTEISTA partija Liberalų sąjūdis!!!!!!! Partija nuteista dėl kyšininkavimo, prekybos poveikiu ir piktnaudžiavimo.Liberalų sąjūdžiui skirta beveik 377 tūkst. eurų bauda .

    Reply
  4. Rinkėjams

    Vaitkaus rinkėjai, jūs turite suprasti, kad miestą valdo V. Dambrauskas, kaip jis pasakys, taip meras ir padarys.

    Reply
    • O kodėl manai, kad

      mums įdomu tavo pletkai ir mes turime juos ” suprasti ” ? 🙂 Jūs tooookie buki …. Darotės juokingi 🙂

  5. Libernevykėliams bemoksliams

    atsakymo laukite iš SAM ministro konservatorių Dulkio . ____Savivaldybė jau nutraukė Klaipėdos sutrikusio intelekto kūdikių namų atnaujinimo projektą, nes SVEIKATOS ministeris esą išleido įsakymą, kuriuo nustatyti reikalavimai tokioms įstaigoms. Ir tų reikalavimų mūsų Kūdikių namai neva visiškai neatitinka, dūduoja kaip pasamdyti savivaldybės valdininkai.

    Reply
  6. algirdas

    lauksim naujo mero pozicijos….tada bus aišku kas yra kas…

    Reply
    • Naivus

      Jis galite laukti kiek notite, bus taip, kaip pasakys mero bendražygis ir rėmėjas milijonierius Dambrauskas

  7. Virginija

    Rankos turi nudžiūti valdininkams ir jų darbų užsakovams – politikams.

    Reply
    • N.Puteikienė

      Iš tiesų ši tema yra verta rimto tyrimo, ne Spyglio publikacijos. Kėsinamasi atimti iš sergančių, negalias turinčių vaikų, kuriems reikia gryno oro, ramybės, gamtos, jiems skirtą, puikiai tvarkomą įstaigą. Sklypas – 1,7 h.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Nebeliks Arimų gatvės

Parengtas Klaipėdos miesto tarybos sprendimas, kuriuo siūloma panaikinti Arimų gatvės pavadinimą ir suteikti gatvės dalims naujus pavadinimus. Ši beveik kilometro ilgio ...
2024-05-01
Skaityti daugiau

Transportas

Valdžia atsitraukė: į Teatro gatvę grįžo senoji tvarka

Po kilusio pasipiktinimo dėl to, kad Teatro gatvėje leista statyti automobilius kitaip nei numatyta teritorijų planavimo dokumentuose, Klaipėdos savivaldybė grąžino ...
2024-04-30
Skaityti daugiau

Spyglys

Savivaldybė engia moteris*

Nors Klaipėdos miesto savivaldybėje moterų dirba kelis kartus daugiau nei vyrų, jos yra engiamos: statistika skelbia, kad jos vidutiniškai uždirba ...
2024-04-30
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This