Sekmadienį – vandens autobuso startas (1)

Transportas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2024-05-18

Gegužės 19-ąją, sekmadienį, sezoną pradės vandens autobuso maršrutas L1. Šiais metais jo startas gerokai ankstesnis nei pernai: 2023-iaisiais jis plaukti pradėjo birželio 16 dieną ir per sezoną plukdė 8935 keleivius.

Kaip ir pernai, atsiskaitymas už kelionę bus tik negrynaisiais pinigais.

Atsiskaitant pinigais iš e.bilieto kortelės bilietas kainuoja 5 Eur; su nuolaida, nelygu jos dydis – 2,5 ar 0,8 Eur. Bilietas su Klaipėdiečio kortele kainuoja 4,5 Eur. Atsiskaityti galima ir bankine kortele. Šiomis kortelėmis galima pirkti ir kelis bilietus savo bendrakeleiviams. Taip pat galima programėle e.Ticket Klaipėda nusipirkti QR bilietus išmaniajame įrenginyje.

Bilietas yra vienakryptis, grįžtant teks pirkti kitą bilietą. Kelionė pasroviui trunka 75 minutes, prieš srovę – 80 minučių.

Vandens autobuso reisų tvarkaraščiai gegužės 14 d. bus paskelbti čia, popieriniai tvarkaraščiai iškabinti vandens autobuso stotelėse.

Gegužės pradžioje klaipėdiečiai galėjo matyti bandomuosius vandens autobuso plaukimus – po žiemos atliekami laivų sistemų testavimo darbai, naujai į darbą priimti kapitonai tobulina laivavedybos įgūdžius.

Žymos:

Komentarai (1):

Įrašo “Sekmadienį – vandens autobuso startas” komentarų : 1

  1. Jolanta parašė:

    Ačiū vairuotojui ,dirbusiam 2024-07-10d 8h reise už gerą nuotaiką,džiaugsmingą atmosferą .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Alus gerti sveika, - ar ne taip, Leonai?*

Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Leonas Makūnas vieno komiteto posėdžio metu, viešai girdint per YouTubą visam pasauliui, baisią istoriją apie ...
2024-02-28
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Vandens autobusai - projektas su keturiomis jį „valdančiomis rankomis”

„Jeigu būtų taip paprasta, tokie laivai plaukiotų ir Vilniuje, ir Panevėžyje ir kituose miestuose, – kalbėjo VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas” ...
2024-02-26
Skaityti daugiau

Miestas

Įžiemojus iškels vandens autobusų prieplaukas iš Dangės

Žiema kaip visuomet „netikėtai ištiko” ne tik Klaipėdos gatvių valytojus, bet ir šiemet startavusio reguliaraus viešojo transporto vandens autobusais Dangės ...
2023-12-06
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This