Tapęs taksistu ėmė gerintis Gintarui Neniškiui*

Spyglys
Spyglys
2024-05-22

Spyglys trečiadienį dar kartą įsitikino, kaip žmogui keistis niekada nevėlu. Tai pademonstravo ne kas kitas, o jo mylimiausias deputatas Vidmantas Dambrauskas.

Žinia, tik tapęs antru žmogumi po mero Klaipėdos mieste (turinčiu oficialius įgaliojimus daryti tvarką kai mero dėl vienų ar kitų priežasčių nėra bei neoficialius, kai anas yra) V. Dambrauskas viešai pagrasino, kad išpašalvonins iš vyriausiojo transportininko pareigų į jas po ketverių metų pertraukos sugrįžusį Gintarą Neniškį. Praėjo tik metai ir turtingiausias šalies politikas pakeitė savo požiūrį 180 laipsnių kampu.

„Mes turime komiteto posėdyje, reiškia, nusipelniusį Lietuvos Respublikos transporto darbuotoją, geriausios, reiškia, viešojo transporto sistemos įkūrėją ir konsultantą, kuris konsultuoja visus Lietuvos miestus. <…> Aš kreipiuosi į Neniškį“, – trečiadienį suoktelėjo V. Dambrauskas.

„Niekados tokių titulų neturėjau“, – akivaizdžiai sumišo buvęs vyriausiasis viso miesto administratorius.

„Nesikuklinkit, nesikuklinkit“, – ramino jį deputatas.

Spyglys tokiam pasikeitimui turi tik vieną paaiškinimą – gerbiamas Vidmantas juk visai neseniai tapo ir taksistu, o pastaruosius vis dar kontroliuoja žiaurioji Neniško kontora. Kad kontrolierius reikia mylėti bei gerbti žino visi, net ir turtingieji.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

Žymos: | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Meras vienasmeniškai turėtų spręsti ir tualetų klausimus*

Kodėl laikinų tualetų virtines Jūros šventei valdžia pastatė tiesiai prieš mūsų langus ir duris? – pasipiktino Sukilėlių gatvės gyventojai ir ...
2024-07-26
Skaityti daugiau

Aplinkosauga, Svarbu

Savivaldybė pagaliau perka oro kokybės stebėjimo stoteles

Nors kai  kurie politikai giriasi, kad Klaipėdos oro tarša jau yra sutramdyta, savivaldybė perka automatinės (stacionarios) aplinkos oro kokybės stebėjimo ...
2024-07-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Merui neleido giedoti Jūros šventės himno*

Spyglio informacijos agentūra, remdamasi nepatikimais šaltiniais, praneša, kad Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus labai norėjo sugiedoti Jūros šventės himną „Aš namie“ ...
2024-07-25
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This