Argi taip gražu, Dangerai?*

Spyglys

Spyglys
2020-01-31

Komentarų: 4

„Gatvių apšvietimo” dramą sekantis Spyglys turi prisipažinti, jog yra galutinai suglumęs dėl iš jo vadovo posto išpirdolinto Dangero Aleksandrovo dėstomų minčių.

Jo nestebina, kad suokdamas apie savo pasiekimus, eksvadovas jiems priskiria ir įstatinio kapitalo padidinimą 22 kartus – lyg tai būtų dariusi ne pažadų apie pigesnes paslaugas apžavėta praėjusios kadencijos tarpusavy dar nesusipjudžiusi valdančioji miesto Tarybos dauguma. Kas gi iš mūsų nėra linkęs prisiimti svetimų laurų? Tuo labiau jo nestebina epitetai žurnalisto Vainoriaus atžvilgiu, kad jam duotas užsakymas vykdyti šmeižto kampaniją – apie tą parsidavėlį liberalų sukurpto politinio portalo atstovą juk tikriausiai niekas nieko gero šiame mieste pasakyti negali. Jam tikrai tiesiu taikymu reikia ne tik į Žurnalistų etikos inspekciją, bet ir į policiją bei prokuratūrą.

Tačiau ko jau ko, bet Spyglys nesitikėjo, kad buvęs direktorius, skalbdamas savo mundurą, abu miesto miesto dienraščius bailiais išvadins.  Dangerai, o kaip gi tas gražusis interviu paskutiniame „Vakarų ekspreso” numeryje prieš lemtingą valdybos posėdį, kuris skelbė, jog „Gatvių apšvietimas” – tai mūsų gyvenimo šviesa, saugumas ir taupa, o vėliau iškirptas puošė įmonės garbės lentą? Ar užteks dabar tamstai drąsos netyčia susitikus mieste interviu dariusiam Mindaugui ir jį išspausdinusiam Gintarui į akis pažiūrėti, ką?

*Spyglio rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose. 

4 Comments

  1. Karolis

    Įstatinio kapitalo padidinimas 22 kartus, jums nieko nesako? ir apie tokią aferą miesto vadovai tyli, o juk toks kapitalo didinimas turi turėti pagrindą. Kokį? Iš kokių lėšų? Turint tiek kapitalo laikyti miestą tamsoje, kai ką nors vakare pametęs, prarandį galimybę susirasti pamestą. O kur saugumas, kodėl tyli policija, gal ji geriau mato prieblandoje< Skvernelis ištreniravo?

    Reply
  2. Ku

    Jam gėda mieste pasirodyti, lai sėdi kaime, nes kas jam dabar galės ranką paspausti, tas reiškia pats pradažnaja škūra.

    Reply
  3. Verslas

    Kas jį kur be priims, kas gali tokį vemalą priimti, gi pridirbs daugiau nei grigeo, o jis gi tas kur vandenyje neskęsta, tai š.

    Reply
  4. Kaminkretys

    Vis galvoju kodėl tie ,,valstybės,savivaldybių tarnautojai,, taip draskosi dėl ,,teisybės,, ir darbo vietų. Ateikit pas mus į privatų verslą ir baigsis visi mandrumai. O situaciją galima išspręst paprastai .Visiem ,,tarnautojams,, algą iki 700 įkalt ir tada pasirodys ar Jie tarnauja ,ar dirba. Suprantu ,kad atsiras noras vogti ,tada reikia kaip pas kitatikius – pradėt kapot pirštus,rankeles….Viskas jau seniai iki mūsų sukurta ir atrasta….

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Apie rinkimus - nė žodžio*

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Išsigando Linutės*

Pasižadėjusi prieš kiekvieną Klaipėdos miesto tarybos posėdį rėžti kalbą iš „Klaipėdiečių tribūnos” Virginija Jurgilevičienė pažado netesėjo. Ketvirtadienį jos posėdyje nebuvo. ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This