Klaipėdos centre lėkė 170 km/h greičiu

Transportas

Klaipėdos Kelių policija praneša, kad jos pareigūnai intensyviai dirba ir karantino metu.

Mobiliaisiais greičio matuokliais, vadinamaisiais trikojais, praėjusią savaitę užfiksuoti 1364 greičio viršijimo atvejai.

Praėjusią savaitę Klaipėdos apskrities keliuose ir miestų gatvės jie ypatingą dėmesį skyrė ne tik automobilių vairuotojų, bet ir pėsčiųjų bei dviratininkų kontrolei. Per savaitę nustatyti 88 Kelių eismo taisyklių pažeidimai, didžioji jų dalis fiksuota nekontaktiniu būdu.

28 pareigūnų užfiksuoti vairuotojai mobiliaisiais telefonais automobiliuose naudojosi be laisvų rankų įrangos, 19 nesegėjo saugos diržų, 14 važiavo degant draudžiamam šviesoforo signalui. Už pastarąjį pažeidimą gresia bauda nuo 60 iki 90 eurų ir gali būti atimta teisė vairuoti iki 3 mėnesių. Už saugos diržų nesegėjimą gali būti skirta bauda nuo 30 iki 50 eurų.

Neleistinose vietose gatvę kirtę ir pareigūnams įkliuvę trys pėstieji šį kartą atsipirko įspėjimais žodžiu.

Mobiliaisiais greičio matuokliais, vadinamaisiais trikojais, praėjusią savaitę užfiksuoti 1364 greičio viršijimo atvejai. Netrukus greičio apribojimų nepaisę vairuotojai sulauks pranešimų apie jiems skirtas baudas, tarp jų ir motociklininkas, Klaipėdos centre, Herkaus Manto gatve, skriejęs net 170 km/h greičiu.

14 Comments

  1. Donkratas

    Ai kit krv pastatytu savivaldybė ble atokioj vietoj trasa kur pasert galima butu ir paspaust net nebutu tu skraidymu 17 po miestą

    Reply
    • Klp

      Pastatytu, bet būtu mokama, nes trasų išlaikymas irgi kainuoja. Galiu garantuot buduli, kad ten nevarytum.

  2. Klp

    Akivaizdu, kad ir su šalmu važiuojant smegenys deformuojasi.Atimti teises tokiems mažiausiai 3 metams,kol nieko nenužude

    Reply
  3. Audrius

    Jobinsi per raudona ant vieno rato? Ir nusileisi ant vienos kojos, nes kitos jau nebus?

    Reply
  4. Veryga

    O kur Karbauskis ?

    Reply
    • W

      Aiktusau, koks šmaikštuolis.

  5. Nesvarbu

    Dažnai ir aš būnu toje atkarpoje. Išsidirbinėja šitie šunsnukiai kaip tik gali – važiuoja nežmoniškais greičiais, su kiaurais duslintuvais etc. Blogai, kad Lietuvoje ir Klaipėdoje tokie per mažai kontroliuojami, per mažai baudžiami. Kodėl Singapūras palygint lengvai susitvarkė su virusu? Ten geležinės taisyklės ir didžiulės baudos. Užtat yra tvarka ir saugumas. O Lietuvoje – bardakas.

    Reply
    • Svarbu

      Be pavydo scenu prasom. Ponas duhe

    • Anonimas

      baudos juokas,Singapūre lazdų duoda,teko matyti.patikekit,veikia geriau nei baudos.

  6. Aldona

    Gyvenu Herkaus Manto gatvėje. Atšilus orams toks motociklininkų (ir ne tik jų) važiavimo greitis yra kasdienybė, atkarpoje nuo Lietuvninkų aikštės iki Šiaurės pr..

    Reply
    • Moto

      Taip mes sitoj atkarpoi sukam rankena,

    • Motociklininkas

      Labai malonu ten prasilekti, ir garsas geras, prizadinam bobutes kol visai nenumire besededamos prie lango ir apie sovietinius laikus besapnuodamos.

    • Gsxr600

      Aldona, malonu, kad patinka. Rytoj praleksiu ant vienkes. Sakykit, kurioj atkarpoj gyvenat? Jobinsiu per visas raudonas ant vieno rato, nenoriu, kad praleistumet. Pasikeliu ant 90/100kmh vaziuoji iki 180/190kmh, bandau mokytis isimet 3 pavara pasikelus. Nu bet ka cia psakot, susimatysim ryt.
      Iki greito

    • prisilpok tu su ta savo žoliapjove

      to Gsxr600 durneli bent IP pasislėptum, o dabar žiūrėk, kad svečių nesulauktum…Mandras už ekrano – verksnys kai pamatai pareigūnus 😀 Dolbajobas tu su išpubžvusiom smegenim.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Jauniems vairuotojams - ne tik piniginės baudos, bet ir teisės vairuoti netekimas

Sausio 18 ir 19 d. Klaipėdos kelių policijos skyriaus pareigūnai vykdė tikslinę priemonę, skirtą pavojingo ir chuliganiško vairavimo kontrolei. Per ...
2024-01-23
Skaityti daugiau

Veidai

Klaipėdos apskrities Kelių policijai vadovaus Aurelijus Jankauskas

Klaipėdos policija praneša, jog skelbtą atranką į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus viršininko pareigas laimėjo šio skyriaus ...
2023-12-21
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Buvusiam Klaipėdos socdemų vadui nepasisekė ir teisme

Su kaimynais dėl mašinos statymo požeminiame vieno Baltijos prospekto daugiabučio namo garaže konfliktuojantis buvęs Socialdemokratų partijos pirmininkas Mindaugas Prialgauskas teisybės ...
2023-12-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This