Atsinaujinusi grupė „Lotus” skelbia sulaukusi vasaros

Mums rašo

Dana Lukauskienė
2020-07-13

Komentarų: 0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Pop muzikos grupė „Lotus“ šiemet atgimė visiškai naujos sudėties ir šią vasarą pasitinka su nauja daina „Sulaukėm vasaros“.

Kolektyvas nėra naujokas scenoje – pop muzikos mėgėjai juos matė chorų karuose, kolektyvo siela Irmantas Korolkovas koncertavo su grupe „Rugiagėlių berniukai“.

Grupės įkūrėjas ir lyderis iš Gargždų I. Korolkovas (29 m.) yra ne tik muzikantas, bet ir renginių vedėjas, sukaupęs per 10 metų darbo scenoje patirties.

Jis vaidino Klaipėdos jaunimo teatre, tačiau kūrybinė veikla reikalauja daug dvasinių pastangų, kurių nekompensuoja uždarbis.

Norėdamas išgyventi iš savo gebėjimų, dainomis žavėjo ir mamytes, kurios dažnai kviesdavo pravesti įvairiausias vaikų šventes. Buvęs populiarios lietuviškos grupės „Rugiagėlių berniukai“ narys, 2016 m. įkūrė savo pop muzikos grupę „Lotus“, su kuria dirba iki šiol.

„Išgyvenome nelengvus metus, teko priimti sunkius sprendimus ir pasiryžti permainoms. Kiekvienas išsiskyrimas pareikalauja dvasinių pastangų, stiprybės. Sudėtinga buvo atrasti naujus grupės narius. Vienu metu, atrodė, kad jau visiškai nusviro rankos. Nėriausi į paieškas, laikinai buvau radęs alternatyvą baziniam laikotarpiui. Muzikavome iki kol užklupo karantinas ir viskas sustojo. Tada dingo motyvacija, norėjosi vėl naujų vėjų ir matant kitokią grupės viziją buvo nuspręsta visgi nebesidarbuoti kartu su senaisiais nariais. Praėjus ugnį ir vandenį, atėjo šventė ir į mano kiemą“, – teigia Irmantas.

Į grupę pakviestas naujas narys Mindaugas Baranauskas (34 m.) iš Kauno. Talentingas muzikos prodiuseris, kuriantis dainas žinomiems Lietuvos atlikėjams, dalyvavęs projekte Chorų karai (Kauno Šampaninis choras) ir visą gyvenimą siejantis su muzika.

Grupėje puikiai atsiskleidė ir Tomas Bareika (29 m.) iš Ukmergės, muzikos kūrėjas ir atlikėjas, ilgą laiką kūręs dainas sau. Po ilgos muzikinės pertraukos pasiūlius prisijungti prie muzikos grupės, nusprendė pradėti naują etapą muzikoje. Jo kūrybos dainą „Sulaukėm vasaros“ jau pamėgo daugelis kokybiškos lietuviškos estrados gerbėjų.

Nuo birželio mėnesio grupės sudėtis jau pilna, darbų sąrašas tęsiamas toliau. Dabar jaunų vyrų galvoje tik viena mintis – pateisinti klausytojų viltis ir lūkesčius, pelnyti publikos meilę ir palaikymą.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=WB2r6W4Y8pg”][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This