Kandidato nuoseklumo paieškos*

Spyglys

Spyglys
2020-08-14

Komentarų: 5

Kuo arčiau Seimo rinkimai, tuo labiau ima siautėti klaipėdietis tinklaraštininkas Arūnas Marčauskas. Prieš dieną jis savo veidaknygės paskyroje „Klaipėdiečio paveikslėliai” taršė Klaipėdos liberalų kandidatus, o dabar jau ėmėsi kandidato konservatoriaus.

„Paskiri mano administruojamos grupės „Klaipėda kalbasi su Lietuva apie politiką“ nariai, periodiškai su kritikos volu važiuojantys per gerbiamą Audrių Petrošių, pastebėjo, kad dingsta kai kurie jo fb komentarai. <…> Ėmiau kapstytis po naujai iškepto konservatoriaus (A. Petrošius gi pabėgo nuo libų atskilėlio V. Grubliausko-Kongo komitetčikų, su kuriais 2019 m. pavasarį atėjo į Klaipėdos miesto savivaldybės tarybą) feisbukinį savireklamos daržą. Atkapsčiau dar kelis konkrečius feisbukinių Petrošiaus įrašų dingimo pavyzdžius. Tai susiję su buvusiu krepšinio klubo „Neptūnas“ kapitonu Simu Galdiku – konservatoriaus A. P. konkurentu vienmandatėje Baltijos rinkimų apygardoje. S. Galdikas taip pat nėra šventas – jis kandidatuoja į Seimą nuo Darbo partijos. Pavyzdžiui, po Klaipėdos miesto gimtadienio proga šiais metais vykusios „Mėlynosios vakarienės“ A. Petrošius feisbuke pakabina minimą krepšininką – rinkimų konkurentą – pašiepiantį įrašą. Vėliau tas įrašas dingsta. Simas Galdikas teigia, kad toks dingimas nėra pirmas ir svarsto, ar tik nebus tapęs Petrošiaus galvos skausmu, kurį tiesiog nėra patogu nuolat ir visiems rodyti”, – rėžia A. Marčauskas, kartu klausdamas, ar nuoseklumas ir pozicijos turėjimas iš viso gali būti būdingas Petrošiui, „neprilipusiam prie Nausėdos chebros, spėriai iškeitusio proliberalių pažiūrų Kongą į atseit konservatorių Gabrielių Landsbergį”?

*Spyglio rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

5 Comments

  1. Karbauskis

    Jam galvą skauda, o Galdikas daro masažą. ?
    Būtų liūdna, jei nebūtų juokinga. Suvargęs Dūdmaišio pabėgėlis.

    Reply
  2. Netikekit

    Čia tik fotomontažas!

    Reply
  3. Cha cha

    Cha cha. Bus konservam. Kas tas piemuo Simo rankose.

    Reply
    • Anonimas

      Tik idiotai gali rinkti tokį krepšininką į seimą. Ką jis bendro turi su teisėkūrą ir kokioj srity jis galėtų duoti naudos? Ranką pakilnoti pagal uzpaskicho paliepimą?

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

„Mobingo problema“ savivaldybėje: užteko mokymų?

Sausio viduryje kilęs ažiotažas dėl naujosios Klaipėdos valdančiosios daugumos esą vykdomo mobingo Savivaldybės administracijoje bent jau instituciniame lygyje užsibaigė. Per ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos konservatorių spindesys ir skurdas*

Mūsų miestelio konservatorių spindesys, tiesą sakant, yra apgailėtinas, – sako garsus politologijos profesorius Spyglys. Nes dauguma neva opozicinės Tėvynės sąjungos ...
2024-02-23
Skaityti daugiau

Politika

TS-LKD Klaipėdos skyriaus pirmininku išrinktas Audrius Petrošius

Šeštadienį išrinktas naujas Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos (TS-LKD) Klaipėdos skyriaus pirmininkas. Iš 88 visuotiniame susirinkime dalyvavusių partiečių, vos vienam ...
2024-02-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This