Iš BKT – į KKT*

Spyglys

Spyglys
2023-05-10

Komentarų: 0

Antras žmogus po mero Klaipėdos mieste (turintis oficialius įgaliojimus daryti tvarką kai mero dėl vienų ar kitų priežasčių nėra), bene mėgstamiausias Spyglio deputatas Vidmantas Dambrauskas prieš prasidedant pirmajam Miesto ūkio ir aplinkosaugos komiteto posėdžiui prisipažino, kad jau spėjo pavargti nuo užgriuvusios valdžios naštos – problemų, posėdžių ir pasitarimų tiek, kad plaukai šiauštųsi, jei juos ant galvos turėtų.

Visgi gerbiamas Vidmantas yra galvotas vyras – juk ne veltui yra turtingiausias mūsų šalies deputatas. Netruko sugalvoti išeitį – paskelbė, kad pasinaudos savo tarnybine padėtimi ir išės keturis metus poilsio neturėjusį, Savivaldybės administracijai vadovauti deleguotą KKT vadą pavadavusį Andrių Samuilovą ir sės jo vieton. Lai žmogus dabar pailsi, o Vidmantas išliks prie valdžios, bet spręstinų problemų ratas gerokai sumažės.

Pamatęs pašiurpusias A. Samuilovo akis įtakingasis deputatas suskubo aiškinti, kad pajuokavo ir ėmė cituoti baroną Miunchauzeną, tikinusį, kad pačios didžiausios kvailystės daromos rimtu veidu. O Spyglys tada prisiminė kitą frazę, kuri byloja, kad kiekviename juokelyje yra tik dalis juokelio, o viska kita – tiesa.

Juolab kad ir pats Vidmantas netruko išsitarti, jog jei ir toliau komitetų posėdyje nematys išsivaizdinti esą pradėjusio nuolatinio KKT vado (vardas ir pavardė ne tik Spygliui žinomi), tai atlaisvėti gali ne A. Samuilovo, o pati pačiausia KKT kėdė. Taip sakant, nuo BKT iki KKT – tik viena raidė.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Ar savivaldybė paseks teatro pavydžiu?*

Spyglys, jau aprašęs, kaip Klaipėdos muzikinis teatro pastatas anksčiau laiko buvo atidarytas tam, kad gražiai poniutės ir ponuliai galėtų demonstruotis, ...
2024-04-29
Skaityti daugiau

Transportas

Savivaldybė imasi viešojo transporto konkursų

Klaipėdos savivaldybė paskelbė perkanti „keleivių vežimo reguliariaisiais reisais pagal nustatytą maršrutą Nr. 46 paslaugas”, nors anksčiau tokius viešuosius prikimus organizuodavo ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This