Ir kuo dabar tikėti Vaidai?* (7)

Spyglys
Spyglys
2023-07-31

Spyglys mano, kad Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus galėtų žymiai dažniau susikviesti visus vietos žiniasklaidininkus, o ne tik kas 100 dienų. Būtų smagiau dažniau išgirsti visokių perlų ir gilesnius pamąstymus keliančių minčių.

Apie tai, kad meras paskubėjo su pareiškimais dėl apie Atgimimo aikštės išknisimo konkurso dygliuotasis šiandien jau rašė. Smulkmena visgi tai, kam nepasitaiko paskubėti pasigirti. Kur kas rimtesnis konfūzas, Spyglio nuomone, pirmadienį popiet dėl viršininko pareiškimų turėjo kilti jo pavaduotojai Vaidai Raugelei.

Žinia, meras rimtu veidu dėstė, kad dangus virš miesto ligoninių griūva. O vicemerės vyras, vienos iš tų ligoninių vadovas, netruko pareikšti, kad nieko panašaus…

Spyglys mano, kad visi išmintingi žmonės visada pirmiausia renkasi šeimą, o ne darbą, tad jei meras ir toliau ketina taip džiazuoti, ar tik nereikės jam pasiieškoti naujos pavaduotojos ar pavaduotojo?

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

Žymos: | | | |

Komentarai (7):

Atsakymai į “Ir kuo dabar tikėti Vaidai?*”: 7

  1. Valentina parašė:

    Vien tik merą matote ?ir kasgi jums pastoviai negerai ar taip liepė?

  2. Atvira Klaipeda parašė:

    Jau tik nejuokinkit. Ar patiems ne geda skaityt ko prirasot?

  3. Klaipėdietis parašė:

    Mūsų meras turi asmeninį žurnalistą. Kiekvieną dieną suka galvą ką parašyti ar sukurti, pašiepti ir įkasti. Gėda Atvirai Klaipėdai!!!

  4. Dangus griūna parašė:

    Čia Štulco interpretacija pasakos ”Kaip senelis ropę rovė” tema. Informacija patikrinta rimtos tarnybos VSB. (viena boba sakė). Štulcai ir toliau varyk savo vagą. Jei ne Spyglys, niekas net nežiūrės į tą AK.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Už šierinimą feisbuke - padorus atlygis*

Spyglys, „Atviroje Klaipėdoje” perskaitęs, jog Slaugos ligoninei paskirta vadovauti jauna simpatiška blondinė, net neabejoja, jog ji pasidomės, už kokius didžius ...
2024-05-15
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Teritorijai, kur regimi ir nauji savivaldybės rūmai - architektūros konkursas

„Šiais metais numatytas ir architektūrinis konkursas, – pasakojo bendrovės „Klaipėdos energija” generalinis direktorius Rolandas Baltuonis apie įmonei priklausančių teritorijų Dangės gatvėje, ...
2024-05-15
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

„Viesulo“ vadovui - kontrolierių kirčiai

Nors Klaipėdos savivaldybės meras Arvydas Vaitkus neseniai „Viesulo” sporto centro vadovo Vaclovo Gedvilo darbą įvertino gerai, Kontrolės komitetas antradienį rekomendavo ...
2024-05-15
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This