Nebelaiko nervai net pozicijai* (9)

Spyglys
Spyglys
2023-10-25

Kai jau mainos rūbai margo svieto, tai jau konkrečiai.

Ir į anos kadencijos pabaigą nebebuvo galima suprasi, kas mūsų miestelyje pozicija ar opozicija. O šioje tokie bajeriai prasidėjo iš išskaičiavimo padarytam politiniam kūdikiui nesulaukus nė metelių.

Kad oficialų opozicijos lyderio titulą turintis konservatorius Ugnius Radvila su aniuolais šnekasi, o ne konstruktyvią kritiką reiškia, jau buvo viešai pastebėjusi ir vieną ilgiausių buvimo opozicijoje stažą turinti ekspolitikė Nina Putiekienė.

Matyt, tonas geras užduotas, nes anam įkandin dar saldžiau trečiadienį pragydo ir jo kolega Aidas Kaveckis.

„Skirtingai negu sportininkams, kultūrininkams reikalingas arbitras. Toks arbitras gali būti tiktai meras. Siūlau tą klausimą atiduoti merui ir tegul jis jį išsprendžia”, – pareiškė praeityje Nr. 1 Klaipėdos konservatoriumi buvęs politikas. 

Tokia bilibarda galutinai sunervino vieną iš Klaipėdos politikos veteranų – raudonąjį liberalą Arvydą Cesiulį – ir žmogus viešai skėlė, ką mano apie tokius politinius performansus. 

Bet kažkodėl netruko ištrinti šią vieną geriausių per pastaruosius 33 metus mūsų miestelio politinių įžvalgų.

Laimei, Spyglys spėjo ją įamžinti ir perduoda nūdienos bei ateities politologų analizei.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose
Žymos: | | | | | | |

Komentarai (9):

Atsakymai į “Nebelaiko nervai net pozicijai*”: 9

  1. Ponui politikui Cesiuliui parašė:

    buvusiam liberalui – liberaliam- socialdemokratui , manau reikėtų savo ” liežuvio skoniu ” rūpintis po virsmo į socialdemokratus . Pasišlykštėjau .

  2. Nemalonus politinis liberalus personažas parašė:

    Liberalas lieka chamu liberalu ir nesvarbu į kokią partiją perbėgo ? Išsilavinęs , KU lektorius , o kalba kaip patvorinis ? Ar be ” laižymo ” nesugeba sakinio suregzti ? Fui….niekada nepasitikėjau politiniais perbėgėliais . Socialdemokratų gėda . Niekada už jus nebalsuosiu .

  3. Žinoma parašė:

    Baigėsi Cesiuliui vicemero dienos. Todėl nervai ir nelaiko. Su Grubliausko ir Ce kompanija net labai laikė.

  4. Patarimas opozicijai parašė:

    Cesiulis pagaliau prabilo apie apgailėtiną opoziciją. Opozicija, kada atsibusite, darykite rokiruotę kuo greičiau, nes Klaipėdos miesto tarybos opozicijos konservatorių frakcijos lyderis , atleiskite už atvirumą, yra vienas vargas.

  5. Vytas parašė:

    Tikra ties aparašyta – tiesisi į dešimtuką! Kokie ten konservatoriai opozicija? Mėmės ir tiek! Arba kaip Rusijoje – opozicija yra komunistia ir žirinovskininkai…) Jeigu ne liberalai su Budinu – visai Klaipėda būtų Baltarusija.

    • Vytui parašė:

      Daugumos pozicija- Yra viena tiesa ir kitos negali būti!

    • Vincas parašė:

      Konservatoriai, liberalai ir jų žiganai puikiai žino, kad jei jau savivaldybėse, Kaune jau kelis kartus, Klaipėdoje šia kadenciją, kai visą gyvenimą buvo valdžioje, rinkimus pra…..o, o matosi, kad pra…..s jie rinkimus ir seime, tai tokie dalykai ir dedasi, žut but reikia buti valdžioje, čia žmonės na be valdžios, negali psichologiškai, galimai, labai veikia.

    • Tomuks parašė:

      Apie Budina gal geriau nereikia….. saugoti Klaipėdą nuo tokių liberalų kaip Budinas, Taraškevičius, Grubliauskas ir kiti.
      Klaipėdą valdė n. metų ir to viso gėrio pasiekimus matome dabar…. ir dabar pasiryžę keisti partijas / įdealogijas :] labai lengvai. Liberalas patampa socdemu :] arba kitas amžinas valdžioje Taraškus nepartiniu komiteto dalyviu 😀 vat tau ir riberalai….

      Praeis keturi metai – vat tada darbus žiūrėsim Vaitkaus su kompanija atliktus darbs.

  6. Ačiū parašė:

    Taiklu, nors kažkas įgarsino tiesą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Nuomonės

Apie pagalbą tautinėms mažumoms

7883 klaipėdiečiai (11,83 proc.) iš 67 346 dalyvavusiųjų pirmajame prezidento rinkimų ture balsavo už atvirai prorusišką kandidatą Eduardą Vaitkų. Viešojoje ...
2024-05-14
Skaityti daugiau

Spyglys

Nuo godumo ir kuklumo nemirs*

Pinigais sočiai Klaipėdos valdžios maitinami vietos laikraščiai jau nebežino kaip ir atsidėkoti – pasirengę merui stačiai po uodega sulįsti. Mat, kuo ...
2024-05-14
Skaityti daugiau

Spyglys

Štai kur klausimas*

Spygliui, pamačiusiam operatyvinę nuotrauką iš mero prieangio, kuris, beje, dabar yra užrakintas bei nepasiekiamas ne tik eiliniam klaipėdiečiui, bet ir ...
2024-05-14
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This