Ką valdžia per Kalėdas (pasi)dovanojo?* (4)

Spyglys
Spyglys
2024-01-16

Lapkričio – gruodžio mėnesiais Klaipėdos miesto savivaldybė įsigijo reprezentacinių dovanų beveik už 20 tūkstančių eurų. Neskaitant, žinoma, Kalėdinio baliaus, saldainių, fotografavimo ir visokių kitokių, paprastam žmogeliui nesuprantamų paslaugų. Viską krūvon sudėjus – susiskaičiuoja bemaž 50 tūkstančių mokesčių mokėtojų pinigų.

Už Kalėdinį savivaldybės administracijos vakarą, kuriame pirmu smuiku grojo meras Arvydas Vaitkus, UAB „Domo stilius” iš Slengių kaimo buvo sumokėta 4 740 eurų.

Gyvenimas bent jau prieš Kalėdas turi būti saldus, tad vien tam buvo išleista daugiau nei 3000 euriukų. 

O kad malonumą pajustų ne tik skrandis, bet ir valdžios ausys, buvo prigriebta ir muzikinių dovanų kuponų – už 2,8 tūkstančio mokesčių mokėtojų pinigų.

Ryškiai fotografuotasi buvo net du kartus. Vieną kartą fotografavo „Fotopolis”, o kitą kartą – fizinis asmuo (nors Spyglys įtaria, kad tai – dvasinis asmuo). Tik 1 426 eurai tas triūsas atsiėjo.

Meras tuo tarpu ir pats nesnaudė bei išsijuosęs asmeniškai teikė reprezentacines paslaugas. Ir ne vieną kartą. 

Kai kurie dovanų merui pardavėjai buvo paslėpti po mįslingais užrašais „Fizinis asmuo”, kad nebūtų galima jų giminystės ar verslo ryšiais susieti su viešais veikėjais.

Spyglio moralas: ir neišverksi, ir neiškalbėsi, gal tik iškalbėsi tą gerumą (pasak poeto, kurio vardą pernai buvo bandoma nekart suteršti).

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.
Žymos: | | | |

Atsakymai į “Ką valdžia per Kalėdas (pasi)dovanojo?*”: 4

  1. Algimantas parašė:

    Baisu

  2. Vadovui parašė:

    Raugelė gerai dirbo, rėkdama, įžeidinėdama ir nusišnekėdama?? O gal į rusiją tekančios Nemuno aušros žemaitaičio pakalikas administracijos direktorius, kurio darbų nematyti, išskyrus nevalytas miesto gatves? O gal pats savo kabineto meras Vaitkus, kuris tik narciziškas savo fotosesijos užsisakinėja ir juosteles karpo?? Darbininkėliai mat…???

  3. Vadovas parašė:

    Taip ir turi būti!
    Spygly, atmink:
    Kas gerai ilsisi, tas gerai dirba!??

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Klaipėdoje nori įrengti diskgolfo parką

„Klaipėdos mieste įrengus nemokamą diskgolfo 18-os taikinių parką, šis parkas būtų viešai prieinamas visiems Klaipėdos miesto gyventojams ir svečiams, o ...
2024-05-12
Skaityti daugiau

Spyglys

Kodėl Verslo grupės vadovu Arvydas Vaitkus paskyrė save?*

Pats save paskyrė… Dėl garbės? Garbės ir pripažinimo jam, jo nuomone, žinoma vis dar trūksta, – tai matyti iš šalies ...
2024-05-12
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Klaipėdos poliklinikos: rekonstrukcijos projektas gerokai brangesnis nei naujo pastato

Pasirinkus ne pačią mažiausią kainą pasiūliusį rangovą, Klaipėdos miesto poliklinikos atnaujinimo projektavimas savivaldybei kainuos apie 150 tūkstančių eurų daugiau nei ...
2024-05-11
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This