Virtualioje platformoje ragina užduoti klausimus kandidatams į prezidentus (2)

ELTA
ELTA
2024-04-16

Iki prezidento rinkimų likus mažiau nei mėnesiui, politikos stebėsenos tinklas „Žinau, ką renku“ nuo antradienio gyventojus kviečia šalies vadovo posto siekiantiems kandidatams užduoti klausimus virtualioje platformoje.

„Viešojoje erdvėje ne vienas pasigedo kandidatų į prezidentus rinkiminių kampanijų. Domėtis kandidatais yra rinkėjų pareiga, tad visus kandidatus kviečiame susitikti gyvuose debatuose ir bendrauti su rinkėjais virtualiai“, – išplatintame pranešime cituojama „Žinau, ką renku“ tinklo koordinatorė Guoda Vaitiekutė.

Platformoje www.zinaukarenku.lt. rinkėjai gali rasti informaciją apie kandidatus, juos palyginti pagal pajamų, turto, mokamų užsienio kalbų rodiklius. Taip pat platformos naudotojai kandidatams gali užduoti klausimus bei stebėti, kurie politikai į juos atsako aktyviausiai.

ELTA primena, kad Lietuvos prezidento rinkimai vyks gegužės 12 dieną.

Dėl šalies vadovo posto varžysis 8 kandidatai – Gitanas Nausėda, Ingrida Šimonytė, Dainius Žalimas, Ignas Vėgėlė, Eduardas Vaitkus, Remigijus Žemaitaitis, Giedrimas Jeglinskas ir Andrius Mazuronis.

Kopijuoti, platinti, skelbti ELTA turinį be ELTA raštiško sutikimo draudžiama

Žymos: | | | | | | | |

Komentarai (2):

Atsakymai į “Virtualioje platformoje ragina užduoti klausimus kandidatams į prezidentus”: 2

  1. Alvydas parašė:

    Jeigu neduok Dieve ,lietuvos balvonų ir išdavikų dėka bus išrinktas „товарищ” Eduardas Vaitkus-Tai kitą dieną eisime kariauti su Lenkija,Ukraina,Latvija ir kitais dorais kaimynais.Parduotuvėse tik šlapia dešra po 2rub.20kap. ir priplėkę kruopos.Geresnis maistas tik su specialia kortele.Kolūkiečių atlyginimai nuo 5iki35 rublių per mėnesį .Neduok dieve tarnautojas ,ar aukštos mokyklos ,ar technikumo studentas, išpažinęs savo tėvų tikėjimą, nueis į maldos namus-Jis bus viešai išjuoktas -Visokių komsorgų ,proforgų viešai apsvarstytas, kaip koks didžiausias nusikaltėlis.
    товарищ Э.Вайткус переводчик на литовском-Скабеевой,Киселёва и остальных негадяевых пропаганды.Su pagarba Alvydas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Nuomonės

Apie pagalbą tautinėms mažumoms

7883 klaipėdiečiai (11,83 proc.) iš 67 346 dalyvavusiųjų pirmajame prezidento rinkimų ture balsavo už atvirai prorusišką kandidatą Eduardą Vaitkų. Viešojoje ...
2024-05-14
Skaityti daugiau

Spyglys

Nuo godumo ir kuklumo nemirs*

Pinigais sočiai Klaipėdos valdžios maitinami vietos laikraščiai jau nebežino kaip ir atsidėkoti – pasirengę merui stačiai po uodega sulįsti. Mat, kuo ...
2024-05-14
Skaityti daugiau

Nuomonės

Nepyk ant veidrodžio, jei snukis kreivas 

Rinkimai beveik baigėsi ir ką jie parodė? Pirma, demokratija Lietuvoje yra. Antra, Lietuva pasuko mažo biudžeto rinkimų kryptimi. Pažiūrėkite į ...
2024-05-14
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This