Girulių milijonieriai šiepia dantis į Kūdikių namus?* (11)

Spyglys
Spyglys
2024-04-18

Jau kuris laikas sklinda gandai, kad Kūdikių namų Giruliuose žemė ir pastatai parūpo vietos milijonieriams. Ir jie kurpia gudrų planą, kaip tą turtą prichvatizuoti.

Projektuotojų vizualizacija

Savivaldybė jau nutraukė Klaipėdos sutrikusio intelekto kūdikių namų atnaujinimo projektą, nes sveikatos ministeris esą išleido įsakymą, kuriuo nustatyti reikalavimai tokioms įstaigoms. Ir tų reikalavimų mūsų Kūdikių namai neva visiškai neatitinka, dūduoja kaip pasamdyti savivaldybės valdininkai.

Nors tas įstatymas su griežtais reikalavimais įsigalios tik nuo 2030 metų, vietos turčiai apsidžiaugė, trina rankas – geidžiamas grobis pats šoka į rankas. O savivaldybės ponios ir poniai jiems pritaria, nes esą dabartiniai miesto Kūdikių namai netiks po 7 metų, o gal ir dar vėliau kuriamiems regioniniams kūdikių paliatyvios slaugos rūmams.

Tad ir nuo automobilių dūstančiame miesto centre esančioje uždarytoje poliklinikoje, kurią prieš tai ketinta parduoti, paliatyvios slaugos projektėlis atsirado. Ir Kūdikių namų direktorė panoro išeiti, vadovauti senolių slaugai.

Ar ne per daug sutapimų? – retoriškai klausia Spyglys. Ir tradiciškai pateikia moralą: duok savivaldybės milijonieriams kelią tai ir ant altoriaus užlips.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

Žymos: | | | |

Komentarai (11):

Atsakymų į “Girulių milijonieriai šiepia dantis į Kūdikių namus?*”: 11

  1. Klausimėlis parašė:

    Ko tyli valdančioje dugumoje prisišlieję tarybos nariai socdemai ir valstiečiai? Gal laukia kad ir jiems kas nors atiteks, nors dalelė iš to 1,7 ha sklypo?

  2. Dambauskas parašė:

    Šaunuolis, Dambrauskas . Daro merą geresniu.

  3. Libernevykėliui bemoksliui parašė:

    Nesuvoki vargeta skirtumo tarp ” kaltinamas ” ir NUBAUSTAS ? Štai taip ___ Politinės korupcijos byloje NUTEISTA partija Liberalų sąjūdis!!!!!!! Partija nuteista dėl kyšininkavimo, prekybos poveikiu ir piktnaudžiavimo.Liberalų sąjūdžiui skirta beveik 377 tūkst. eurų bauda .

  4. Rinkėjams parašė:

    Vaitkaus rinkėjai, jūs turite suprasti, kad miestą valdo V. Dambrauskas, kaip jis pasakys, taip meras ir padarys.

    • O kodėl manai, kad parašė:

      mums įdomu tavo pletkai ir mes turime juos ” suprasti ” ? 🙂 Jūs tooookie buki …. Darotės juokingi 🙂

  5. Libernevykėliams bemoksliams parašė:

    atsakymo laukite iš SAM ministro konservatorių Dulkio . ____Savivaldybė jau nutraukė Klaipėdos sutrikusio intelekto kūdikių namų atnaujinimo projektą, nes SVEIKATOS ministeris esą išleido įsakymą, kuriuo nustatyti reikalavimai tokioms įstaigoms. Ir tų reikalavimų mūsų Kūdikių namai neva visiškai neatitinka, dūduoja kaip pasamdyti savivaldybės valdininkai.

  6. algirdas parašė:

    lauksim naujo mero pozicijos….tada bus aišku kas yra kas…

  7. Virginija parašė:

    Rankos turi nudžiūti valdininkams ir jų darbų užsakovams – politikams.

    • N.Puteikienė parašė:

      Iš tiesų ši tema yra verta rimto tyrimo, ne Spyglio publikacijos. Kėsinamasi atimti iš sergančių, negalias turinčių vaikų, kuriems reikia gryno oro, ramybės, gamtos, jiems skirtą, puikiai tvarkomą įstaigą. Sklypas – 1,7 h.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Už šierinimą feisbuke - padorus atlygis*

Spyglys, „Atviroje Klaipėdoje” perskaitęs, jog Slaugos ligoninei paskirta vadovauti jauna simpatiška blondinė, net neabejoja, jog ji pasidomės, už kokius didžius ...
2024-05-15
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Teritorijai, kur regimi ir nauji savivaldybės rūmai - architektūros konkursas

„Šiais metais numatytas ir architektūrinis konkursas, – pasakojo bendrovės „Klaipėdos energija” generalinis direktorius Rolandas Baltuonis apie įmonei priklausančių teritorijų Dangės gatvėje, ...
2024-05-15
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

„Viesulo“ vadovui - kontrolierių kirčiai

Nors Klaipėdos savivaldybės meras Arvydas Vaitkus neseniai „Viesulo” sporto centro vadovo Vaclovo Gedvilo darbą įvertino gerai, Kontrolės komitetas antradienį rekomendavo ...
2024-05-15
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This