Vyriausiasis prokuroras: „Tai yra nuoseklaus, gero darbo pavyzdys“

Kriminalai ir nelaimės

Taip „Atvirai Klaipėdai“ sakė Klaipėdos apygardos vyriausiasis prokuroras Simonas Minkevičius, komentuodamas šios dienos mūsų portale jau platintą informaciją apie sulaikytus įtariamuosius, per lombardus supirkinėjusius ir realizavusius įvairius vogtus daiktus.

Pasak vyriausiojo prokuroro, ši operacija buvo vykdoma ilgą laiką, buvo atliekamas analitinis darbas, sekant vogtų daiktų kelią, kruopščiai planuojant visus pareigūnų veiksmus.

„Toks veikimo būdas yra kur kas efektyvesnis, duodantis geresnius  rezultatus, nei kiekvienos vagystės ar kiekvieno vagies vaikymasis“, – sakė Apygardos vyriausiasis prokuroras.  Jis teigė, jog ir dabar Antrojo  skyriaus vyriausiasis prokuroras Donatas Blinstrubis, vadovaujantis šiam tyrimui,  pats dalyvauja procesiniuose veiksmuose. S. Minkevičius neneigė ir  pats pradžioje prisidėjęs prie pareigūnų darbo planavimo bei organizavimo.

Pasak vyriausiojo prokuroro,  yra vilties, kad bendro, sutelkto policijos ir prokuratūros pareigūnų darbo dėka pavyks atskleisti ir neišaiškintas, vadinamąsias „tamsias“ vagystes, ir surasti į lombardus vogtus daiktus gabenusius vagis.

„Iš šio tyrimo mes tikimės daug“, – apibendrino Klaipėdos apygardos vyriausiasis  prokuroras S. Minkevičius.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Apvogė namą Kūlupėnuose

Šeimininkai, vėlų vakarą grįžę namo, pastebėjo, jog yra apvogti. Ketvirtadienį, apie 22.30 val., Kretingos rajone, Kūlupėnuose, grįžus namo pastebėta, jog ...
2024-04-05
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Ne kartą teisti BMW detalių vagys ir vėl stos prieš teismą

Klaipėdos apylinkės prokurorai teismui perdavė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnų tirtą baudžiamąją bylą dėl didelės vertės svetimo ...
2023-01-16
Skaityti daugiau

Regionas

Pavogė daiktų už 8500 eurų, vieną vagį pavyko sulaikyti

Per vieną parą Klaipėdos rajone, Palangoje ir uostamiestyje nuo vagių nukentėjo trys objektai, o vieną ilgapirštį policijai pavyko sučiupti. Penktadienio ...
2022-07-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This