Statybininkai paliko be elektros

Kriminalai ir nelaimės

Pirmadienį, apie 16.35 val. dalis Sportininkų gatvės rajono namų liko be elektros, nes ties Viršutine ir Smilties Pylimo gatve daugiabutį statantys statybininkai su ekskavatoriumi, ko gero, pažeidė elektros kabelį.

Martyno Vainoriaus nuotr.

„Kaip taip galima darbuotis, negi neturima tinklų brėžinių? Kiek dabar būsime be elektros visiškai neaišku, o juk karščiai, produktai šaldikliuose”, – piktinosi šalia gyvenantis Denisas.

„J…, ar jūs vyrai iš mūsų tyčiojatės, šaldytuvai, viskas. Nebėra gyvenimo. Archeologė vos spėjo galvelę nusukti, tokia ugnis pakilo”, – ant statybininkų pyko šalia gyvenanti moteris, nepagailėjusi ir daugiau keiksmažodžių.

Anot Deniso, elektros dėl šio incidento neturi apie 10 aplinkinių namų, o gal ir daugiau. Kita moteris teigė, jog elektros neturi ir Klaipėdos kūno kultūros ir rekreacijos centras („Žalgirio” sporto rūmai).

Ši statybvietė yra įdomi jau tuo, kad čia aptikti istorikus ir archeologus stebinantys palaidojimai. Pasak čia besidarbuojančios archeologės Viktorijos Ziabrevos, iš viso jau yra rasta 10 tokių kapų, tik pora jų dar neatidengti.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Elektros tiekimas buvo atstatytas apie 18.30 val.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Uostas ir jūra

Klaipėdos konteinerių terminalui - žaliosios energijos naudotojo sertifikatas

Klaipėdos konteinerių terminalas (KKT), tapo viena pirmųjų Klaipėdos uoste veikiančių įmonių, įsipareigojusių savo reikmėms naudoti elektros energiją tik iš atsinaujinančių ...
2024-04-30
Skaityti daugiau

Verslas

ESO biuras Klaipėdoje įsikurs Liepų parke

Tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“ praneša apie sėkmingai užbaigtus AB „Energijos skirstymo operatoriaus“ (ESO) biurų atnaujinimo sandorius Klaipėdoje ir ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Kaip ir kada galima perkelti gandralizdžius

Kovo pradžioje į Lietuvą pradės grįžti gandrai. Aplinkos apsaugos agentūros specialistai primena, kad jeigu gandrų kaimynystė nepageidaujama, gandralizdžių perkėlimą galima ...
2024-02-14
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This