Vertins sirgaliams kuriamus marškinėlius

Sportas

Klaipėdos „Neptūno“ gynėjas Tomas Delininkaitis netrukus matuosis stilisto batus – rinks, kaip kitąmet Pasaulio krepšinio čempionate rengsis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės aistruoliai.

Jis kartu su dar keturiais komisijos nariais, tarp kurių – ir Lietuvos krepšinio lygos komunikacijos direktorius Šarūnas Mazlas bei sporto komentatorius Rytis Kazlauskas, vertins krepšinio gerbėjų siūlomas sirgalių marškinėlių dizaino idėjas.

„Kai žaisdavau užsienio klubuose, sulaukdavau atsiliepimų, kokius ypatingai gerus sirgalius mes turime”, – sako Tomas Delininkaitis. bcneptunas.lt nuotr.

„Nusprendėme, kad kitais metais sirgaliai turėtų rengtis savo pačių kurtais marškinėliais. Pagrindiniai reikalavimai – atspindėti lietuviškumą ir krepšinį. Žinoma, marškinėliai turėtų padėti motyvuoti krepšinio sirgalius“, – sirgalių marškinėlių konkursą pranešime spaudai pristato Rapolas Vosylius, prekės ženklo „Audimas“ kūrybos vadovas.

Kurti marškinėlių dizainą ir dalyvauti konkurse (www.audimas.lt/konkursas) gali kiekvienas, turintis viziją, kaip kitąmet galėtų pasipuošti rinktinės aistruoliai. Bus atrinkti penki nugalėtojai, kurių kurto dizaino marškinėliai vėliau atsidurs parduotuvių lentynose.

T. Delininkaitis pasakoja, kad prieš pradėdamas profesionalo karjerą ištikimai palaikė NBA komandą Chicago „Bulls” su Maiklu Džordanu (Micheal Jordan) priešakyje, tačiau prisipažįsta, kad mylimos komandos atributikos ar marškinėlių nebuvo sukaupęs.

„Keldavausi naktimis, kad pamatyčiau finalą, tai mano sirgaliaus marškinėliai būdavo tiesiog pižama“, – pranešime spaudai cituojamas T. Delininkaitis.

Jis teigia, kad pradėjęs profesionalo karjerą greitai pajuto, koks svarbus krepšinyje sirgalių palaikymas.

„Nors žaidimo įkarštyje susitelkiu į tai, kas vyksta aikštelėje, per baudų metimus ar minutės petraukėles džiugu matyti mėlynuojančią minią – ji motyvuoja pergalėms. Tai, kad žmonės ateina su mėlynais marškinėliais, šalikais ar kepurėmis, rodo, jog jie myli „Neptūną“ ir palaiko savo klubą. Smagu žinoti, kad už tavo nugaros yra ne tik komanda, bet ir ištikimiausi sirgaliai“, – sako į gimtąjį „Neptūną“ pernai sugrįžęs T. Delininkaitis.

Pasak jo, žaidžiant už rinktinę yra tekę girdėti pagyrų mūsų sirgaliams.

„Taip pat, kai žaisdavau užsienio klubuose, sulaukdavau atsiliepimų, kokius ypatingai gerus sirgalius mes turime: visada važiuoja ten, kur važiuoja rinktinė, palaiko, kaip besiklostytų rungtynės“, – prisimena ilgametis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės narys.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„Neptūnas“ pralaimėjo autsaideriams

Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda šeštadienio vakarą Klaipėdoje nutraukė net keturiolikos pralaimėjimų seriją Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“). Aurimo Jasilionio auklėtiniai rezultatu ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūno“ pergalių seriją nutraukė kėdainiškiai

Klaipėdos „Neptūnas“ pirmadienio vakarą savo arenoje rezultatu 79:92 (26:24, 20:21, 12:20, 21:27) krito prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet“. Šeimininkai pirmieji truktelėjo į ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Neptūnas“ 50 minučių trileryje įveikė „Žalgirį“

Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, trečiadienį nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“. Georgios Vovoro kariauna gausiai susirinkusių uostamiesčio ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This