„Neptūnas“ patyrė pralaimėjimą sostinėje

Sportas

Po skaudaus smūgio Citadele Karaliaus Mindaugo taurėje Vilniaus „Ryto“ komanda trečiadienio vakarą pasigerino nuotaiką Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) mače ir namuose 95:83 (26:20, 16:20, 31:17, 22:26) palaužė Klaipėdos „Neptūną“.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Šis susitikimas „Rytui“ buvo pirmasis po permainų trenerių štabe – šiuo metu prie klubo vairo stovi prieš tai asistentu dirbęs Giedrius Žibėnas, nors debiutuoti „Betsafe-LKL“ jis jau buvo spėjęs, kai pavadavo Donaldą Kairį.

Vilniečiams tai trečia iš eilės pergalė „Betsafe-LKL“, jie išsaugo trečią poziciją turnyro lentelėje.

Pirmoji mačo dalis buvo ganėtinai banguojanti, nes vos „Rytas“ pabandydavo atitrūkti, „Neptūnas“ vis atsakydavo ir neleisdavo atitrūkti labiau – 42:40. Tiesa, jau pirmame kėlinyje „Rytui“ nuotaiką apkartino Martyno Echodo patirta čiurnos trauma, sustabdžiusi gerą aukštaūgio startą rungtynėse.

Po pertraukos į aikštę vilniečiai žengė energingai, surengė spurtą 12:0 ir taip pabėgo nuo varžovų 56:43. Tai buvo kertinis rungtynių momentas, po kurio sostinės klubo situacija tapo vis stabilesnė. Gyčio Radzevičiaus ir Ryano Boatrighto gera atkarpa leido įgauti triuškinamą pranašumą (71:51), tad „Neptūno“ laukė rimtas iššūkis paskutinėje mačo dalyje.

Likus pustrečios minutės intriga vis tik sugrįžo (79:87), o Matas Jogėla dar sumetė ir baudas, bet jam tuo pačiu atsakė Mindaugas Girdžiūnas – 89:81. „Neptūnas“ šansų turėjo, bet klydo ir jų neišnaudojo.

Kitas rungtynes „Neptūnas“ žais šeštadienį, kai „Švyturio“ arenoje apsilankys Prienų „CBet“ klubas.

STATISTIKA

„Neptūnas“: Martynas Mažeika 17, Matas Jogėla 13, Giedrius Stankevičius 12, Norbertas Giga 10.

„Rytas“: Dovis Bičkauskis 20, Arnas Butkevičius 15, Gytis Radzevičius 13.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„Neptūno“ pergalių seriją nutraukė kėdainiškiai

Klaipėdos „Neptūnas“ pirmadienio vakarą savo arenoje rezultatu 79:92 (26:24, 20:21, 12:20, 21:27) krito prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet“. Šeimininkai pirmieji truktelėjo į ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Neptūnas“ 50 minučių trileryje įveikė „Žalgirį“

Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, trečiadienį nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“. Georgios Vovoro kariauna gausiai susirinkusių uostamiesčio ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ kyla į penktąją vietą

Klaipėdos „Neptūno“ pasaka su Georgios Vovoru tęsiasi. Klaipėdiečiai šeštadienio vakarą namuose rezultatu 88:84 (20:27, 23:14, 31:22, 14:21) patiesė Panevėžio „7bet-Lietkabelį“ ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This