Keturmetis pareigūnus vadina savo draugais

Regionas

Policija teigia, jog apklausų duomenimis, pasitikėjimas šia institucija kasmet auga, o prie to prisideda ir draugiškas pareigūnų bendravimas su piliečiais. Klaipėdos apskrities policija pastaruoju metu sulaukia jau nebe pirmo padėkos laiško. Dar viena smagi padėka į komisariato elektroninį paštą atėjo ir šį antradienį.

„ Laba diena! Vakar turėjome labai malonų nutikimą su keturmečiu sūnumi, kuriam policijos pareigūnai šiame amžiuje yra kažkas tokio! Ėjome Palangoje, Ganyklų g., pamatėme stovinčią policijos mašiną su įjungtais švyturėliais, nubėgome apžiūrėti mašinos, po minutėlės priėjo ir du jaunatviški policijos pareigūnai. Pareigūnams pasakius, kad mes labai žavimės policijos profesija ir jų mašinomis, pareigūnai pasiūlė ateiti į priešais esančią aikštelę iš arčiau apžiūrėti mašiną. Mes nepasididžiavom ir sutikome! Po kelias minutes trukusios nedrąsios Kristijono apžiūros, jis buvo tarsi gavęs didžiausią dovaną! O, manau, svarbiausia – kad buvo sumažinta takoskyra, sudarytas draugiškas pareigūnų įvaizdis, nes šiandien pakelėje pamatęs kitą, o gal ir tą pačią pareigūnų mašiną jau Kristijonas šaukė: „O, mama, mano draugai stovi“. Džiaugiuosi, kad ir mažu dėmesiu kartu užauginsime pilietišką kartą, kuri į pareigūnus žiūrės kaip į saugančius, o ne bauginančius asmenis. Džiaugiamės turėdami tokius Draugus Palangoje“, – rašo mama.

Palangos miesto policijos pareigūnai Eimantas Bončkus ir Linas Judžentas siunčia linkėjimus Kristijonui.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This