Į Kovo 11-osios koncertą bilietus įsigyti – paprasčiau

Kultūra

Paskelbus, kad ir Kovo 11-ąją, kaip ir Vasario 16-ąją, bilietai į šventinį koncertą „Švyturio” arenoje kainuos tik 3 eurus, jų įsigyti internetu ketvirtadienį buvo galima be problemų.

Į Marijono Mikutavičiaus koncertą vasario 16-ąją bilietus pavyko įsigyti ne visiems norintiems. Martyno Vainoriaus nuotr.

Lygiai 12 val., kai bilietais pradėta prekiauti bilietai.lt internetinėje svetainėje, jų galima buvo be trikdžių pasirinkti bet kuriame arenos sektoriuje, net ir parteryje: tuo įsitikino „Atviros Klaipėdos” žurnalistai, bilietus iš skirtingų interneto prieigų nusipirkę jiems patinkančiose vietose per kelias minutes.

Tiesa, geriausios vietos buvo išgraibstytos vos per 5 min. ir apie 12.07 val. jau galima buvo rinktis vietas tik toliausiai nuo scenos esančiuose sektoriuose, nors laisvų pavienių (išmėtytų) vietų dar buvo ir kitur.

Užtat 12.20 val. laisvų vietų jau buvo likę tik dviejuose – E ir G – sektoriuose. Tačiau čia jų dar buvo ir po 13 val. Bilietų internetinėje prekyboje buvo likę ir po vidurnakčio.

Palyginus su tuo, kaip sunku buvo įsigyti bilietus tiek internetu, tiek gyvose bilietai.lt kasų eilėse  į Marijono Mikutavičiaus Vasario 16 -osios koncertą, darytina išvada, kad klaipėdiečiams savi atlikėjai, ko gero, arčiau prie širdies. O gal visgi reikšmės turi tas faktas, kad Vasario 16-oji yra tikrasis atkurtos Lietuvos gimtadienis ir kad jos šimtmečio data klaipėdiečiams svarbesnė už Kovo 11-ąją?

Penktadienį, likusius 3000 bilietų į Kovo 11- osios  koncertą nuo 12 val. bus galima įsigyti ir Bilietai.lt platinimo kasose, esančiose Klaipėdoje.

INFORMACIJA

Su 28-osiomis nepriklausomybės atkūrimo metinėmis kovo 11- ąją „Švyturio” arenoje klaipėdiečius savo pasirodymais sveikins estų, latvių ir lietuvių atlikėjai. Čia koncertuos indie-rock grupė „Carnival Youth“ iš Latvijos, electronic-pop atlikėjas Noëp iš Estijos, lietuviška grupė „Kiti kambariai“ (buvę grupės „Foje“ muzikantai su nauju vokalistu Žilvinu Sebeika) ir žinomas atlikėjas Saulius Prūsaitis.  Šviesų šou kurs šiuo metu Londone reziduojanti ukrainiečių trupė „Light Balance“, o po koncerto prie arenos savo pasirodymu žiūrovus džiugins latvių dviračių šou „Greentrials“.

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Palangos koncertų salė žiūrovų laukia ne tik vasarą

Palangos koncertų salė džiaugiasi tapusi meno ir kultūros simboliu bei traukos centru Vakarų Lietuvoje ir kviečia joje apsilankyti. Primenama, jog ...
2023-09-19
Skaityti daugiau

Vasara

Liepą pajūry - nuo Jessicos Shy iki Marijono

Nors vasarą teatro ir sporto renginių kiekis sumažėja, tačiau kultūra pertraukų nedaro – liepą melomanus ir toliau džiugins koncertų, festivalių bei ...
2023-06-29
Skaityti daugiau

Regionas

Palangos jubiliejui - paroda ir koncertai

Šiemet Palanga švenčia 770 metų gimtadienį ir šia proga Palangos koncertų salė, sveikindama kurorto gyventojus ir svečius, skelbia paruošusi turiningą ...
2023-04-05
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This