Nuogalės kaitina aistras

Mums rašo

„Atvirai Klaipėdai” paskelbus apie policijos reidą  I Melnragėje netoli molo esančiame bendro naudojimo paplūdimyje, kurį iki šiol bando okupuoti nuogalės, socialiniuose tinkluose įsiplieskė diskusija šia tema. Štai klaipėdietė Violeta mums atsiuntė tokį komentarą:

„Prisimenu šios istorijos – moterų pliažo – konflikto pradžią. Nuo seno moterų pliažas visada čia buvo, patogu, netoli eiti. Tik va, ėmė ir prisistatė gražių namukų. Pati skaičiau tada spaudoj nusiskundimus, kad kaip čia dabar jie vietoj gražaus peizažo į nuogales žiūrės…netvarka!! Sprendimas atsirado greitai – uždraust, nėr ko nervint padorių piliečių, ir nukėlė moterų pliažą tolyn, kai kas priprato, o senbuvės – ne, atkakliai deginosi senoje vietoje, net nepaisydamos vieno įmitusio bernioko, kuris irgi šalia priguldavo, nuogutėlis…Ai, savas, nekreipkim dėmesio, sakė moterėlės. Nepavyko jų iškrapštyti, tai nusprendė, kad čia bus pliažas šeimininkams su šuniukais!…Nepasiduoda moterėlės. Matyt, kažkas užsiundė policininkus, neturi ką veikt, matyt, dabar baudomis dėlioja…Nu grynas cirkas…Vis kirba mintis – o kas tas paslaptingasis, kuris taip atkakliai kovoja su moterėlėmis? Matyt, prie valdžios, arba jau skundais visiems įkyrėjo…Nejuokinkit žmonių, garbės žodis, moterytės atkaklios, jų baudomis neišbaidysit, tik apsijuokėt ant visos Klaipėdos…”

Policijos nuotr.

Tačiau visai kitokią dėstomą nuomonę radome kitos klaipėdietės, pasivadinusios Monika, mums atsiųstame elektroniniame laiške. Štai ką ji rašo:

„Aš žinote tą jausmą, kuris apima už svetimą žmogų? Na, tą vadinamąją svetimą gėdą? Tai va, mane ši svetima gėda apėmė, kai per televiziją pamačiau reportažą, kaip policininkai gainiojo plikas moteris iš bendro pliažo, kuris yra netoli Melnragės molo.

Mielosios „kolegės”, atrodėte graudžiai su savo argumentais. Jums per toli eiti iki tikrojo moterų pliažo?! Pasižiūrėjus į kai kurių iš jūsų gabaritus tikrai draugiškai patarčiau daugiau jums pajudėti, o nesiguli su savo visomis „grožybėmis” tiesiog ant tako, kuriuo vaikšto šeimos su vaikais. Man, kaip moteriai, už jus yra didžiulė gėda.

Aš pati Klaipėdoje gyvenu daugybę metų, tačiau net ir tada, kai šioje vietoje buvo moterų pliažas, jo labai nemėgau ir jame lankydavausi labai retai. Nes jis būdavo nuolat apšnerkštas, nešvarus, net nesinori minėti, kas jam mėtydavosi. Ir tą visą nešvarą palikdavo ne kas nors kitas, o jūs pačios, mielosios „teisuolės”. lr tada, ir dabar man už jus yra didžiulė gėda, kokį jūs pavyzdį rodote jaunimui, kurį taip mėgstate pakritikuoti? Būtų mano valia, uždėčiau jums tokias baudas, kas noras gultis, kur papuola, iškart dingtų. Gėda!”

P.S. Autorių laiškų kalba netaisyta.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Pareigūnai darbe mini Šeimos dieną

Šeima yra mūsų stiprybės šaltinis ir pagrindinis atramos taškas – ypač dirbant neretai įtemptą policijos pareigūno darbą. Klaipėdos apskrities žmonėms ...
2018-05-15
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This