Audriaus Vaišvilos elgesį svarsto ir partijoje

Politika, Svarbu

Liberalui Audriui Vaišvilai, jau sulaukusiam Klaipėdos miesto tarybos Etikos komisijos „nusprendžio” dėl to, kad per per mitingą miltais apibėrė Rusų sąjungos atstovą Viačeslavą Titovą, dėsčiusį niekinančius teiginius apie Lietuvos partizanų vadą Adolfą Ramanauską-Vanagą, gresia ir didesni nemalonumai.

Liberalų Sąjūdžio Klaipėdos skyriaus pirmininkas Saulius Budinas „Atvirai Klaipėdai” patvirtino, kad antradienį šio skyriaus Taryba svarstė A. Vaišvilos elgesį.

Kažin, ar turėtų už tai iš partijos šalinti, juk tam reikėtų padaryti labai didelį pažeidimą. Jei pašalintų, manau, kad tai būtų didelis akibrokštas”, – sakė Audrius Vaišvila. Martyno Vainoriaus nuotr.

„Buvo nutarta siekiant nešališko tyrimo svarstymą perduoti partijos Etikos komisijai, nes tokią mūsų skyriaus komisiją sudaro tik du žmonės”, – sakė S. Budinas.

Etikos komisija už nusižengimus gali siūlyti ir pašalinti iš partijos. Tokį sprendimą jau turi priimti arba partijos valdyba, arba konkretus skyrius.

Pats A. Vaišvila teigė vakarykščiame svarstyme nebuvęs, nes šiuo metu yra išvykęs į Vokietiją.

„Viskas yra tvarkoje, yra procedūros ir jos turi būti vykdomos. Nežinau, kada dabar mane pasikvies. Kažin, ar turėtų už tai iš partijos šalinti, juk tam reikėtų padaryti labai didelį pažeidimą. Jei pašalintų, manau, kad tai būtų didelis akibrokštas”, – sakė A. Vaišvila.

Liberalų sąjūdžio Etikos komisiją sudaro 11 narių, tarp kurių yra ir klaipėdietis Saulius Liekis. Jis yra ir Klaipėdos miesto tarybos Etikos komisijos narys.

„Suprantu Audrių, bet su politine etika tai nelabai suderinama“, – šios komisijos posėdžio metu svarstant A. Vaišvilos elgesį tada sakė S. Liekis ir balsuodamas susilaikė.

4 Comments

  1. Liberalų papročiai

    Niekam nesuteikta teisė niekinti žmogų už savo įsitikinimus ir nuomonę. Vaišvilai laisvalaikiu reikia paskaityti Konstituciją. Gal pagal šariatą kitą kartą akmenimis užmėtys?

    Reply
  2. Nojus

    Ir dar. Kiekvienam doram piliečiui turi būti garbė būti išmestam iš šios šutvės- Liberalų sąjūdžiu besivadinančia…

    Reply
    • jo jo

      tegu išmeta.Nueis pas konservatorius.Jiems toki pats tas. Ar į kitą kokią partiją.Ir pataps liberalu torpeda jų religijai vykdyti.Ar taip ar kitaip – vistiek vaivorykštiniams gerai išeina.Vaišvilius taigi kitoks jau nebus..

  3. Nojus

    Liberalų elgesį rinkėjai jau įvertino- rezultatus išvysite artimiausiuose rinkimuose, o Audriaus poelgis niekis lyginant su Eligijaus. Titovai nusipelnė griežtesnio pasmerkimo, nei brangstančių miltų šliūkštelėjimo ant to vatniko kombinezono…

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Sveikata

Baimes kėlusiam projektui pritarta vienbalsiai

Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus ketvirtadienį miesto Tarybos posėdžio metu dar kartą patikino, jog dėl sumanymo paliatyvios slaugos paslaugas vaikams teikti ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Klaipėdoje rasis paliatyviosios pagalbos vaikų dienos centras

Neilgai trukus sunkūs ligoniai savo namuose turėtų sulaukti didesnės medicininės pagalbos bei geresnės priežiūros. Palengvinimo, rūpinantis sunkiai sergančiais vaikais, gali ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

Sveikata

Saulius Budinas - KUL vadovybės komandoje

Pasitvirtino „Atviros Klaipėdos” jau skelbta informacija, jog konkursą užimti Klaipėdos universiteto ligoninės (KUL) generalinio direktoriaus pavaduotojo infrastruktūrai ir plėtrai pareigas ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This